14

до 10

преди 6 години

Чудо голямо ,че не са консуматори.Ние като сме до колене със стоки и услуги повече човеци ли сме станали.Обратното дори ,мързел,неграмотност,безморалност,отчаяние...Нека сами си решават какъв да им е пътя на този свят.

13

dдфсф

преди 6 години

Ей, северозападналия пустиняк, вашия регион е на тоя хал точно защото още комунизЪма ви е в главите. Или се нагаждаш към новите реалности, или можеш да заминеш за Сев. Корея и да строиш комунизма там. Това е свободата, имаш правото да решаваш, никой не те спира. Пазарната икономика дава невероятни възможности на способните. Това, че сме корумпирани като индивиди и нация си е наш системен проблем и недостатък, който ни пречи да развием истинска реална пазарна икономика.

12

Един от Северозапада

преди 6 години

Чудим се още, дали в края на мандата на Борисовото правителство, ще има заплата 1000 лева, средна, което е 500 евро, докато В МОМЕНТА наши гастарбайтери сменят памперси в Гърция и Италия, на баби и старци, за по 800 евро минимум, а в Испания официално зарегистриран безработен от ЕС взима ей така 400 евро.А вие си плюите по Прасчо, или как там го наричате. Може да е всякакъв, но не е ***, както нашите, и отстоява собственото си мнение, а дали пасат тева там-сн. 7.

11

Анонимен

преди 6 години

До Киро кофражистаВ нормалняи свят хората правят мощьниье гей паради с деца и платформи със стриптизьори, облечени в черен латекс.

10

разоръжаване

преди 6 години

я да раздадат "великите" по една водородна и по десетина атомни бомби на всяка държава, за да станат фойерверките с изкуствени цветя всепланетарни в борбата с империалокапиталототалитаризъма и тн. За Венесуела да пратят стотина, че пак свършила тоалетната хартия и домакините са окупирали с фенерчета границата

9

До 10

преди 6 години

И като какъв пристигна в Пхенян. На ексзкурзия или командировка. Защото и двете са изключени за българи. Да не би да си ядрен физик D:

8

Анонимен

преди 6 години

Тия небостъргачи рядко имат ток, има великолепни магазини със зашеметяващи витрини, но само като изложбен център - стока за продажба в тях няма, тя е за украса. И да, знам от личен опит, защото бях в Пхенян преди три години. Почвайте минусите!

7

Анонимен

преди 6 години

Малцина знаят, че в Пхенян се намира най големият стадион в света, разполагащ със 150000 седящи места.

6

Един от Северозапада

преди 6 години

вижте снимка 7. Ей много са изостанали тия севернокорейци, комунизмът ги е съсипал направо.1950-53-та по признание на самите американци, са ги сравнили със земята, а вижте какви небостъргачи са направили, че и водородна бомба имат знания и технология да произведат! А ние, демократична България, член на ЕС и Нато, се чудим, от кого да изпросим някой лев, или дали да купим ти стари самолета, или два нови, и този път с вазелин или без ще ни спуснат новите полит коректни насоки, които да следваме.

5

Анонимен

преди 6 години

К'во да коментираме. Ние бяхме същите промити мозъци (някой все още). УУУрааа, слава на БКП, слава на СССР, слава на другаря ТЖ........УРА.а.а.а.а.

4

Да празнуват

преди 6 години

То на г.ъза им се пише!

3

Анонимен

преди 6 години

"се струпаха в сряда по тротоарите" да се чете "бяха струпани и им бяха раздадени плакати" - тоя мач сме го играли :))

2

Анонимен

преди 6 години

Леле, колко болни мозъци има по света.

1

Киро кофражиста

преди 6 години

В нормалния свят хората се радват на ново лекарство, ново изобретение, ново изкуство, нов спортен рекордВ северна Корея комунизите се радват на нова бомбато от *** какво друго да очакваш