8

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че в решителният момент през 2008 г. именно България гласува за отлагане на членството на Турция...Ахахаха, факт е, че от България нищо не зависи.

7

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че в решителният момент през 2008 г. именно България гласува за отлагане на членството на Турция в ЕС и така я спря завинаги. Нещо с което само можем да се гордеем като народ!...Абсолютни глупости.

6

Су 34

преди 6 години

Факт е, че в решителният момент през 2008 г. именно България гласува за отлагане на членството на Турция в ЕС и така я спря завинаги. Нещо с което само можем да се гордеем като народ!

5

Анонимен

преди 6 години

Еврогейцитте се пукат по шевовете, че Турция не е податлива на евроггейски ценности

4

Анонимен

преди 6 години

Искрено и честно. ЕС не успя да влезе в Турция.

3

Предложение

преди 6 години

Що? Югоизточна Тракия да мине към България, а самия Константинопол - към Гърция. Така основната част от Турция ще влезе в Европейския съюз! Останалата част - малко за Кюрдистан, малко за Армения и рдна малка независима държавица в средата, която нищо чудно също да влезе в ЕС!

2

Анонимен

преди 6 години

Искрено и честно : В съюза се приемат държави които си затриват икономиките и стават зависими от Меркелицата !!!Ако бе беше така всеки българин щеше да си работи у дома а не да робува в Тиранистан

1

Анонимен

преди 6 години

При всяко влошаване на политическата ситуация в Турция дебатът за и против преговорите за прием на Турция в ЕС се разпалва наново....По-скоро при всички избори в ЕС този дебат се разпалва