140

Adolf Eichmann

преди 6 години

Време е Хирошима да се повтори отново - Ню Йорк звучи добре? :)

139

Анонимен

преди 6 години

Абе що нищо не са писали за урагана Ирма, който до един ден ще удари щатите, а в момента вилнее на островите. От ХААРП са си поръчали три урагана един след друг.

138

Българин

преди 6 години

А аз от години слушам как пропагандата на САЩ пълни главите на хората срещу Северна Корея.

137

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен215 Също както днес,демокрацията за Русия.Тя е най-лашият кошмер за Путин.

136

Анонимен

преди 6 години

През 50-тте години комунизмът в САЩ ,бе по-страшен от смъртта.

135

Иван

преди 6 години

До Анонимен209 ти и ти като говориш за "ГРАД" Дубай имай впредвид че това е емирство не е "ГРАД" ;)

134

да бе

преди 6 години

Е като са сравнили Северна Корея със земята, защо още ги има? Я по-добре цитирайте историята каквато е, а не с измислици. Точно по Хистори ченъл даваха разказ на американец какъв боя са яли.

133

Ха ха

преди 6 години

И нито дума за ролята на Съветите в кофликта.

132

Анонимен

преди 6 години

До 204Изсмукан ти е мозъка. Дубай и ОАЕ, ЮК и Сингапур не изГлеждат хич изсмукани. Украйна пак след 70 години руско присъствие си изглежда направо оглозгана :)))

131

Анонимен

преди 6 години

"Руската рубла понижи стойността си спрямо еврото на безпрецедентни нива от близо година, като на Московската фондова борса едно евро се търгува за 72,007 рубли"Обичам да бия шамари на червените *** , които пишат само фантазии :)) Факти господа факти давайте.

130

Анонимен до Србиja

преди 6 години

Винаги сме ви тепали и пак ще ви тепаме. Постоянно сте ни забивали нож в гърба. За нормалните Сърби съм отворен, но за шовинисти и мислещи се "лоши момчета" на Балканите един голям Х.Й

129

Анонимен

преди 6 години

"Поскъпването на долара спрямо еврото, съответно и спрямо лева, ще продължи в следващите години - това е прогнозата, около която се обединяват все по-често световни и български анализатори. Като очакванията сега вече са това да се случва с доста по-силни темпове, отколкото се прогнозираше в края на миналата година."Мерси.

128

До 187

преди 6 години

Що за мисъл вадиш? Как ще има глад за долари, след като става най излишното в света. А погледни и валутните курсове. Долара пада, пада, пада...

127

Анонимен

преди 6 години

До 190Важно е за теб, да не са долари :) Не за целия свят. Аз ще си цъкам с долари и хич даже , не се вълнувам от теб.

126

До 184

преди 6 години

А защо не срещу рубли? Хахаха====Защото юанът от миналата година влезе в кошницата на световните резервни валути. Важното е да не са долари, другото е подробност.

125

Анонимен

преди 6 години

И какво като вземат юани? Всипко е света струва Долари. Това само обезценява руската валута допълнително. Защото има глад за долари и вдига още повече цената им :)) Ти да си видял китаец да продава стока в юани ? *** на кой свят живееш :))

124

Анонимен

преди 6 години

Истината е една имало е КОРЕЯ . След ВСВ Руснаците и Китайците наливат пари и техника и разделят на две . По него време ЮК е била слабо въоръжена , нямало е как да противодейства на новата хунта с модерни оръжия.Германия също е ЕДНА . След ВСВ и глада ...Русия налива пари на партии и разделят Германия.Мисля е ясно ...Кой е вечния агресор и разделител на народите.

123

Анонимен

преди 6 години

В политиката нетрябва да влизат политици използващи историята за лични цели.

122

До 175

преди 6 години

Ами доставчика на нефт е главно Русия. Която с удоволствие вече достава нефт срещу юани. Които после обръща в злато на хонконгската борса. Саудитците се дърпат, затова държат само 10%от вноса срещу 25% през месец юли. Тенденцията е кофти за долара.

121

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 174Сащ обединява всички хора по света. Не е нужно един човек да е роден в Сащ, за да го приемат наравно с останалите.