54

Анонимен

преди 7 години

чехите, словаците и унгарците дори и при комунизма бяха по добре от нас, и така си остана. освен това си имат и принципи. дума която е непозната на българските политически dupедавци

53

беее беее

преди 7 години

До Пълен бойкотКой ще ги бойкотира,ни я стадото ли?не се надявай...

52

Анонимен

преди 7 години

Комисията за защита на потребителите трябва да се намеси.Един път в годината правят американска седцица, но нещата които продават не са внос от Америка а ги пишат, че са Американски.

51

жалко

преди 7 години

До До 44Знаех си че не е у нас....

50

Анонимен

преди 7 години

Това реално са скъпи магазини, но хората не се усещат и ги работят здраво с маркетингови трикове.Че кои от другите вериги не са скъпи? Уж Кауфланд дойдоха като евтина верига, но напоследък се уверявам, че много от стоките им са по-скъпи, отколкото мога да ги намеря на пазара.

49

Пълен бойкот

преди 7 години

Пълен бойкот на Лидъл, Да ги принудим да напуснат сами България чрез Бойкот. Християнските ни светци и мъченици какви мъчения са изтърпяли за вярата, та ние да не можем тази вяра, която са опазили, да я опазим само като не влизаме в този гнусен магазин с гнусни стоки на християномразците.

48

Анонимен

преди 7 години

Покачва посещаемостта, за това се прави. Все пак са рекламна агенция, която трябва да докара повече клиенти.

47

лошо

преди 7 години

До ДаноА у нас са пълни!!!

46

До 44

преди 7 години

В Чехия стана това с кръстовете на вратите.

45

Анонимен

преди 7 години

ок, съгласен съм. хранителните продукти нямат нищо обшо с религията и не виждам смисъл да има религиозни символи на тях.НО..винаги има възможност да се снима друг обект, а не църква с кръст, за да не се налага манипулация и обида на хората.ако пък сте решили да триете, трийте и мюсюлмански символи,а не само християнски. белгия все още е християнска държава, а се съмнявам, че в турция триете полумесеца...всъщност, уж не искате да има дескриминация, а точно това се получава.

44

у нас ли

преди 7 години

До КонтраатакаКъде?кога?

43

Анонимен

преди 7 години

До ТВеригата печели от това, че изкупува някаква си измислена бира на ниска цена и след това и прави промоция понеже ако не е на промоция много хора няма да се сетят да купят тази бира.Същото се прави и с други видове стоки.

42

ФАКТ

преди 7 години

До Бай БоркоЕдинни сме само на хартия но когато трябва да се направи нещо наистина ни няма никакви,и ТЕ го знаят и ни мачкат.

41

Контраатака

преди 7 години

Няколко магазина на тази презряна верига осъмнаха със залепени огромни кръстове на вратите.

40

3 месеца без мен

преди 7 години

Аз ги наказвам с 3 месечен бойкот. Ако през това време покажат силна привързаност към християнството, ще го отменя, ако продължат с еврогейството и промиването на мозъци, ще трябва да продават само на талибаните и ислямистите. Толкова по въпроса.То бива наглост и простотия, но това минава границата!!!!

39

Дано

преди 7 години

Всички магазини на Lidl в Чехия са празни. Нямат нито един клиент. Ще затворят скоро сами най-вероятно. Няма бъдеще за Lidl в Чехия. А дано " Днес в Чехия-утре и в България" свободни от Lidl. Нищо не оправдава Lidl и извинението им не е извинение а наглост.

38

Анонимен

преди 7 години

Всяка седмица си сменят стоките.Излиза че дори нещо да ми хареса ще мога да си го купя в рамките на определено време защото след това няма да се продава.

37

Т

преди 7 години

До CHRISTIANЕвтинията им всъщност е много подвеждаща. Стоките, които ги има и в другите магазини, са по-скъпи. Техни марки пък, знайни и незнайни, пак идват скъпи, ако човек хубаво сметне грамажите и качеството. За съставките пък да не отварям дума. Това реално са скъпи магазини, но хората не се усещат и ги работят здраво с маркетингови трикове.

36

анонимен

преди 7 години

аз в лидл не влизам но не заради крьстовете а заради високите цени в бьлгария

35

Анонимен

преди 7 години

Бог да ги съди тези които изтриха христовия кръст ! Антихристи -слуги на сатаната алчни за пари .