31

хаха

преди 6 години

До 26 с вица,това диалог между тебе и баба ти ли е ?

30

Анонимен

преди 6 години

Васил Михайлов във великия филм "Маргарит и Маргарита" играещ го един от големите в БКП отива да купува палто на Маргарита и продавача му вика за едно палто от норки..8 бона, г- Наризанов! И Васил Михайлов: За това палто 8 бона? Че то цяла лада ,бе! Дерете го този народ, ей! И оня: Е, то понеже е направено от умрели норки- 6 хиляди и 200.

29

наглост

преди 6 години

Защо ни се натрапват? Нека си пасат. Кой ги спира. Аз пък искам пържола! Защо ми налагат техния модел?

28

Анонимен

преди 6 години

Да се подиграва на веганите е едно от любимите занимания на булгаристанския ***. Другото е подфъргането и скубането на мишници.

27

до 25

преди 6 години

Естествената кожа няма аналог!Лудоста да говорим за закон, за забрана, просто може да я забравят!Знаете ли колко лични предпазни средства се правят от кожа и просто не може от друго?

26

bez_ime

преди 6 години

Аве, да питаме Ботев какво мисли за веганството освен? Само дето неговото знаме си е чисто зелено, няма мръснобели петна!

25

ХМ

преди 6 години

Хахахахахаххахаха!Хората стоящи в коли с кожен салон, си плащат на хората носещи кожени обувки ,да се спре отглеждането на животни за кожа.Вица е невероятен!Китаеца се смее последен.

24

Анонимен

преди 6 години

Един хомосексуалист решил да съобщи на баба си: Бабо, аз съм гeй.Бабата: Ко беши туй? Тез дет ни ядът мисо ли?Момчето: Не. Харесвам момчета.Бабата: Тъй, баби, тъй! То мисо трябва да са яде!

23

Анонимен

преди 6 години

До zeusда излезеш с плакати на улицата не е агресия, а форма на изразяване.агресия щеше да бъде например, ако тръгнат да бият хората и да ги карат да подписват, че се отказват да ядат месо...и тук може да се попита, месната индустрия не е ли агресивна? защото навсякъде по рафтовете на магазините са сложили това месо и ни го натрапват !

22

само естественото!!

преди 6 години

Изкуствените кожи са продукт не химическата индустрия - замърсяват нашата планета - вода, почви, въздух!! Вредни са за всички живи същества - хора, животни, растения!! Изкуствените материи са вредни за нашето здраве- тровят ни, предизвикват алергии, болести. Кожите се ползват от дълбока древност, познати са в традициите ни в занятчийството и изкуството! Не на химията!

21

bez_ime

преди 6 години

До Анонимен 10...защото им плащат.

20

Анонимен

преди 6 години

за сведение на веганчето, от яденето на мръвки от полезен ***, по-голямо насилие е гледане на ловно куче в тясна панелка и скубането на кълнове от люцерна за храна, преди да са пораснали

19

Го4о

преди 6 години

Веганите се натрапват също както ГЕЙОНЕТЕ! Никой не ги иска, но те се навират, като конски мухи! Цоцат пари от НПО и след време ще ги видим в коалиция с БСП!

18

Анонимен

преди 6 години

Като гледам репортажи от вегански протести, направо ви вярвам, че са алтернатива на агресията - по-налу.дничаво изглеждащи и агресивно протестиращи екземпляри рядко могат да се видят

17

Анонимен

преди 6 години

Успех да гледате деца с веганска диета.

16

zeus

преди 6 години

Ако веганството е форма на ненасилие, защо веганите са толкова агресивни?

15

Pfff

преди 6 години

Мамата-веган е за проверка от социалните...ше го умори това бебе

14

БезИме

преди 6 години

"Този начин на живот е най-логичният и най-здравословният", е мнението на Емил Димов, който се занимава с бодибилдинг. Според него всички необходими вещества могат да се получат от растителната храна"А колко хора могат да си го позволят? Колко струва една "веганска" порция храна с/у една "карнистка"? Животновъдната хИНДУСтрия не е вредна сама по себе си; вредна е хИНДУС-трията като цяло. Животновъдството е нещо съвсем различно, в разумни мащаби и с разумни методи.

13

до веганите

преди 6 години

и сте по-досадни и от тези на гей-парадите! стига сте се натрапвали!

12

ХМ

преди 6 години

На някои от Тексас му е спаднал келепира и си е поръчал протестче в марионетната държавичка дето го конкурира.Цялото ни селско стопанство умря от такива поръчки.Чудя се наще ненахрнени вечно властоимащи ще клекнат ли по нареждане от горе или ще защитават интереса.Честно писна ми в България някои да прави нещо и държавата да се стреми да му убие хляба защото интереса на чужденеца е нарушен.А относно кожата мога да ви гарантирам ,че аналог за някои нужди просто няма.