102

Анонимен

преди 7 години

На 25 септември Кюрдистан провежда референдум за независимост. От 26 септември започват да ги връщат.

101

Анонимен

преди 7 години

толкоз глупости и лъжи говорят особено кюрдите които обикалят света и нищо не работят и са по зле от сиг..те 80 милиона са и не могат да си направят държава

100

Анонимен

преди 7 години

Като гледам на много нации България им боде в очите.

99

Анонимен

преди 7 години

Дойче веле е мерна единица за омраза към националните държави, но най-много към Германия

98

Анонимен

преди 7 години

Искам когато цветнокожите от мирната религия започнат, да изнасилват и ограбват дъщерите на писачите за толерантност, да не реват, а да продължават да ги подкрепят.

97

Анонимен

преди 7 години

Тези нелегални нарушители никой не ги е карал да сключват сделки с трафиканти, а после да реват на умрело от това, че са ги хванали на зелена граница. Най малко граничарите са им виновни. Като са бежанци да подават по надлежен ред, а на зелената граница са престъпници.

96

Анонимен

преди 7 години

престъпници да се оплакват ...все едно аз да вляза в двора на някой без разрешение и кучето му да ми отхапе ръката ...и после да се оплаквам, ами какво правите в НАШИЯ ДВОР????

95

Бау

преди 7 години

До 101 Не пиша под други прякори. Просто нямам нужда... Не е въпрос на стил, а на мнение и ще бъдеш шокиран, но някои хора го споделят. Слава богу не всички са първични като теб. Повярвай ми искаш ме в държавата си, плащам доста данъци и съм по-бял от теб убеден съм :) Казах го и пак ще го кажа - не съм против да бъдат връщани по родните им места, против съм когато нашите дребни тарикати ги ограбят и оставят да умрат. Това е проста човещина и нищо повече.

94

До рускиня

преди 7 години

Тази Мадама няма как да използва твоите методи, все пак тя не е Рушкиня !

93

Българка

преди 7 години

От къде преследвани репресирани журналисти имат 90 000 долара.Трябва да ги съжаляваме,че имат толкова пари да плащат на трафиканти.Защо не са останали в Турция.Десетки хиляди работили там,сега Ердоган ще им даде поданство.Аа,сетих се-в Турция няма английски помощи,да седиш,а други да те хрантутят.

92

Киро кофражиста

преди 7 години

Ама хайде мола ви се....горките, нещастни иракчани бягали от войнатаи що не бягат при техните братя мюсюлмани в Дубай, Катар, Саудитска Арабия, Кувейт, БахрейнЗащо не преминат границата на Дубай нелегално , там няма война и е по-близо от Германия...аа да, в Дубай не ги искат, границата е затворена за бежанциНо госпожата бежанка страно защо, не е възмутена от дубайците, а е възмутена от българите, че не я приели с цветя и рози

91

рускиня

преди 7 години

Аз минавам през официални КПП и мога да кажа,че нямам никакви претенции към българските гранични полицаи. Спретнати, доброжелателни, любезни. Що тази мадама не използвала моя метод - през официално КПП? Нали имала документи - или не?

90

Lan

преди 7 години

До Анонимен113Щото не сме разграден двор! Кой какво иска - нас не ни интересува! Важното е НИЕ какво искаме!

89

Анонимен

преди 7 години

"Те трябвало да отведат 11-те души от двете семейства от Турция в Германия срещу общо 90 000 щатски долара."Значи те са решилида участват в незаконен трафик при положение, че в Турция са били на сигурно място и някой друг е виновен? Ами защо не са ги натоварилина самолет за Англия, или британския адвокати още не са им видели парите.

88

Lan

преди 7 години

В тази връзка и аз искам да ми дадат една виличка в Монако и техните социални помощи...и даже обещавам да не строя храмове на моята религия, да нямам претенции какво ще ядат децата в училищния стол, да не се дупя и моля по улиците, въобще ще гледам да се слея със средата колкото мога, ама НА там хората не ме щат!

87

Анонимен

преди 7 години

Никой не иска да ствои в скапаниата ви държавава бе, царвули, хората просто искат да минат, няма от къде да минат, пуснете ги, те не искат да стоят в *** ви, искат да отидат в западна Европа, защо насила ги държите в лагери по заповед на вашите господари.

86

рускиня до 78

преди 7 години

Отговори на следните въпроси:1.Престъпление ли е незаконно преминаване на държавна граница.2.Ако бягаш от война, дали ще си придирчив в избора на убежище?3.По думи на тази жена,тях ги преследвали,лишили от работа-откъде 90 хил.$?4.Ако държиш на живота на близките,дали ще предприемеш толкова рискови преминавания,при условие,че в Турция няма война?5.При условие,че знаеш,че нарушил международни закони-да седнеш да плюеш една страна-е долно.6.Виждам,че мигранти с предимство пред български пенсионер

85

Манолски

преди 7 години

Стойте си при вашите приятели Турците беееееееееееее

84

Анонимен

преди 7 години

До ГОРД БЪЛГАРИНВие българите не го гризвате, вие стоите наведени със смъкнати гащо направо го поемате одзад, аре бегай и не се пени, че си смешен.

83

Анонимен

преди 7 години

Дойче Веле стига сте ни яли краката, да не започнете, да гризвате дръвцето...