48

Анонимен

преди 6 години

Тоя не е от вашите ли, че го издадохте? Щото има още много такива случаи ама за тях мълчите.

47

богомилът

преди 6 години

Бойко, спри да пазиш Пеевски.....

46

Баце нИдей лъга

преди 6 години

Баце нИдей ни лъга, на Баневи Майбаха миналата година изгоря и от тогава сигурно вървят още пеша.

45

Анонимен

преди 6 години

То само Девня да беше. С всичко е така. Какъв лицемер трябва да си че да сочиш само един проблем и да посминаваш стотици подобни?

44

Спеца

преди 6 години

Борисов , защо се правиш на ***!Кръст на Полимери Девня тури Иван Костов с продажбата на Нефтохим , без да осигури доставки на суровина за Полимери!Но нищо , продължавай в същия дух , може пък от Полимери , да погледнеш по-нашироко , към всички зулуми на Иван Костовото управление!

43

справедливият Боко

преди 6 години

Баце, дайте списък на служебните коли, платени с държавни пари, на приватизационните сделки и концесии иинформационно текущото им състояние за последните 20 години, на имотите построени от новобогаташите и т.н. ;) не е само тоя пич на държавна издръжка за милиони, които пари са събрани от облагане на заплатите на робите с по 500 лева

42

Анонимен

преди 6 години

"Направете и вие като червените след 45-та година.Направете държавата от цървуланова в промишлена"Леле мале. Добре че е бил комунизма, че да не останем под турско робство. Сякаш ако си бяхме останали монархия или бяхме станали демократична република, нямаше да има индустриализация, нямаше да има заводи и фабрики? Като пишете, мислете малко с главата.

41

реалист

преди 6 години

Борисов, от колко години управляваш? Сега ли разбираш, за това? Защо се заемате нещата след като стигнат до криза? Трябва пълна проверка на всички приватизационни договори. Направете проверка и на Домусчиев за това дали изпълнява договора,а не само да искат хората да им работят за без пари.

40

MAD

преди 6 години

Бойко що чак сега бе??? ХА,ХА,ХАПАК ИГРИ А? СГА КАТО ЗАПОЧНАТ ДА СИ ПЛАЩАТ И ПОЛИМЕРИ ЩЕ СТАНАТ НАЙ ДОБРИ И ЕКОЛОГОЧНО ЧИСТИ. БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ, ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСП

39

анонимен

преди 6 години

А какво ще ни каже Борисов за неговата бизнес съдружничка Цветалинка.Защото и колкото и да е тема табу техния бизнес и до ден днешен е в разцвета си -нищо че Борисов на ужким вече не е с Цветалина -това е за наивниците и за обществено ползуване иначе под сурдинка всички си знаем туй онуй,но си е "обществена"тайна.Никой не смее да гъкне,че лошо му се пише.

38

Анонимен

преди 6 години

Ако беше завършил "шлема", ега щешеда имаш работещи реактори, вместо такива, които да стоят по складовете и да продължаваме да плащаме (всички ние, не ТИ, буболинко). Ама като си избираме тикви, ще им плащаме и масрафа.

37

Анонимен

преди 6 години

От 2001 гтози *** е Главен Секретар на МВР,т.е. най-големият бос в професионалното ръководсрво на МВР и би следвало да е наясно чрез подчинените му служби къде какво става. Особенно в подобни размери.От 2009г е до днес с изключение на няколко месеца е бил Министър Председател.Така че всичко което се е случило или е ставало с неговото знание и съгласие,или упавлението му е било;футбол,тенис,чалга,лов,***,отряд28 и пак тенис,футбол,чалга...

36

богомилът

преди 6 години

Бойкоооо, знаеш ли за ПЕК - Димитровград? Как го продадоха на турчина, за да НЕ ПЕЧЕЛИ БЪЛГАРИЯ, А ТУРЦИЯ......???? ЗНАЕШ ЛИ ТАМ КАКВИ ГИ НАДРОБИХА, КАК ВЗЕХА ТЛЪСТИТЕ РУШВЕТИ И ОСТАВИХА 2000 БЪЛГАРИ!!!!!!БЕЗ ПРЕПИТАНИЕ??? ЗНАЕШ ЛИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО В МЕРИЧЛЕРИ, И ХИЛЯДИТЕ УМИРАЩИ ОТ ЛЕВКЕМИЯ, ЗА ДА Е БОГАТ ПРОКОПИ???? ЕЕЕХ БОЙКО.....

35

Анонимен

преди 6 години

Нищо не му се разбира на Бойко. Или е забравил да говори български, или журналистите не са превели добре от банкянски на български.

34

Анонимен

преди 6 години

Държавата - разграбена, премиера - на джип.

33

Росна китка

преди 6 години

Що си мисля,че Никито Банев има какво да каже по въпроса...

32

ГРОБ КРАДЦИ

преди 6 години

Ха-ха-хаааа!Абе Боре,ти да не се возиш на метлата на Баба Яга та им завиждаш?!

31

набабаимфърчилото

преди 6 години

червените си направиха и опозицията ,сдс ,другите бяха неформали непредвидни.1988..89 беше готово парите бяха рязпределени ,системата беше подготвена,и ние се вързахме да им подскачаме по площадите после.после започма краденето на необраното ,с нашите пари окрадоха нашите спестявания уж бонови книжки ала бала портокала

30

Анонимен

преди 6 години

До Така еЕ бе чвор, колко пъти да се обяснява на простата ти глава, че не съдът, а прокуратурата е тази която дава в съда читави доказателства за вина и като защитник по конституция на държавата е тази институция която е обвинителя и ако има осъдителни присъди, значи си е свършила работата. Какво значи тук разследване срещу неизвестен извършител? Собствениците се знаят. Комисията за приватизационен контрол си трае, само гилта пари за заплати и ние плащаме. А Бай ... откри топлата вода.

29

Мнение

преди 6 години

До Анонимен 7 Това ни е наследството от соца и голямата индустрия която сме имали.Не конкурентни ограмни предприятия ,каита фалираха веднага при демокрацията.Кастов ги разпродаде за "жълти " стотинки с милиони задължения към държавата.И забележете кои ги купиха.Пребоядисаните в социалисти комунисти.Нарязаха ги за скрап и ги разпродадоха, без никой да им търси сметка.А сега Борисов бил виновен.Не виждам кой може да управлява държавата по добре от него.А Корделка е жалка.