42

Кон дьо

преди 6 години

До Изгърбич РсзврстянМа кой ти оспорва ломотенето за китайците бре умник!?Посочих само, че държава която произвежда на конвейер самолетоносачи се готви за НАПАДАТЕЛНИ войни!А ти с драсканицоте си потвърждаваш!Прочети, каквоси написал и намали т р е в а т а!

41

Анонимен

преди 6 години

35 Германия загуби войната защото срещу нея бяха Щатите

40

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонименсамо наброски като тебе, онанимни друже, си мечтаят да им дойде отзад. ама ефрейтора е така- компенсира незнание и простота с изпълнителност без мисъл и дупе. за това всички имат форма на круша.

39

Анонимен

преди 6 години

Другари, тук е пълно с комунисти! Слуги на злия господар на мрака - Путин!

38

Анонимен

преди 6 години

37 Териториятя на САЩ и Канада взети заедно е по-голяма от тази на Русия а те имат обединено въздушно-космическо командване . Този Форд се пази от една камара кораби и тежко ти ако припариш

37

Ханко Брат

преди 6 години

До Анонименсредствата за радиоелектронна борба на борда на иджиса са толкова напреднали, че ракети ще се стрелят само по наземни обекти. ще излети единствено бутален изтребител от 2рата световна. за това китай и сащ развиват релсовите оръдия, а руснаците плашат гаргите без аналогов в мире. докато не свърши нафтата.

36

Анонимен

преди 6 години

Кузя бил поръчан през 1885г мухахаха.

35

Анонимен

преди 6 години

Самата територия на Русия е един огромен непотопяем самолетоносач.А на този "Форд" има ли системи "Пейтриът". Щото не се знае от къде ще дойде - отпред или отзад.Един обикновен контейнеровоз смачка тенекиите на огромен есминец, и на този ще му намерят цаката.

34

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Кон дьоединстената обективна истина, е че пишеш на кирилица. прочети за флотската програма на китай, излиза че даже съм намалил цифрите. китай е новия батко, на фона на което технологическите разчети на руснаците за първи самолетоносач от "нов клас" - разработен по времето на елцин, са за 2020. до тогава кетай ще имат 20 групи с по 1 ударен самолетоносач, в сравнение с който кузя е черепаха ниндзя, не-***.

33

Анонимен

преди 6 години

До Ханко Брат Инджис една ракета е 100милиона , срещу ракета Калибър 100хил. долара , колко може да издържи бюджета на САЩ.. Важно е количеството , Германия е загубила войната заради количеството ..

32

Анонимен

преди 6 години

"Может ли флот России, потопить авианосец США ?"филмчето е хубаво, даже и на руски:))

31

Анонимен

преди 6 години

Горе долу такова е съотношението 11:1 между щатския арсенал и руския при конвенционалното въоръжение

30

Кон дьо

преди 6 години

До Изгърбич РазвратянПромитите мозъци като теб, като свършат аргументите, и веднага току обвинят някого че е комунист!Няма как да съм бил- тогава не съм бил роденНе сомпатизирам на руснацитепросто съм обективен, дума която ти е непозната ***!

29

Анонимен

преди 6 години

Братския американски самолетоносач е непотопим! Да живей капитализма, ураааа!

28

Анонимен

преди 6 години

Дечица Соросшки за разлика от Вас аз учил и История.. Големите кораби на Персия и Египет винаги са губили битките срещу Елада и Рим , които са залагали на много брой по-малки кораби.

27

Самолетоносачите?

преди 6 години

za scrap

26

За обща култура

преди 6 години

Интересен факт: САЩ имат общо 13 самолетоносача, като последния струва прибл.13млрд.долара, а всички останали в света страни имат общо 12. Дори най-слабият самолетоносач на Америка е много по-технически еволюирал от който и да е на останалите държави ;)

25

Ханко Брат

преди 6 години

До Да2 иджиса в черно море, и ракетите калибър заедно с останалата част от руската селско-хозяйствено-касмическая авиацеа без аналогов в мире пада от коня, или отива за риба, като етажерките на борда на кузя. щото с краднати от швабите технологии е героизъм да изкараш 50 години, а 80 вече е тотална пародия

24

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Кон дьочиче, китайците пускат десетина флотски формирувания с самолетоносачи близките 10 години. това че хората дето имат червен филтър на очилата си не виждат, не значи че поднебесната империя не крои планове да стигне до урал

23

Да

преди 6 години

Няколко ракети калибър и самолетоносача за 13 млрд. долара е аут от играта. Бавноподвижна цел за упражнение на ракетните комплекси