80

ЕВКЛИД ПИТАГОРАС

преди 6 години

БРАТСКА РОМАНИА ПАЗИ МОЛДОВА И КИСИНЕУ ОТ СЛАВЯНСКИ НАБЕЗИ.БРАВО НА НАШТЕ ДРЕВНИ БРАТЯ -- ДАКИТЕ !!ПОЗДРАВИ ОТ АТИНА И ТИССАЛЛОНИКИ !ХЕЛЛАС - СЕРВИА - РОМАНИА = ПАН ХЕЛЛАС УНИОН ЕНОСИС !

79

Анонимен

преди 6 години

чебурашки защо се нервите бе КОЙ Е ПЪРВИЯТ ВСЕРОСИЙСКИЙ ПАТРИАРХ???кой им носи АЗБУКАТА БЕ,"тяхното"абв кой и къде го сътвори,КОЯ ДЪРЖАВА Е ПО-СТАРА,коя държава НА КОЯ Е МАЙКА,абе жужаци АКО ИМАТЕ МАЛКО НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙСТВО ЗАСРАМЕТЕ СЕ ако сте руснаци МАРШ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ФОРУМ ше ви.....

78

Анонимен

преди 6 години

Явно мамалигар е диагноза, а не националност. Къде се врат между шамарите тези нещастници! Нов Сталинград ли искат?

77

Николай Толстой

преди 6 години

До Анонимен 95За твоя изненада 94% от руснаците са безбожници и атеисти.

76

К.М.Т.

преди 6 години

81) Да, турците не са ни ислямизирали, а са ни оставили християни и това далеч не е случайно! Османската империя е деляла хората не етнически, а религиозно - на мюсюлмани и неверници. Тези, които са изповядвали "правата им вяра", съответно са получавали привилегии във всички обществени сфери, а останалите са били със статут на роби. Нещата са прости, ако и ние сме изповядвали исляма, е трябвало да бъдем равни с коренните османци, и по статут, и по права. А те са искали да им робуваме!

75

Анонимен

преди 6 години

БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРОСВЕТИТЕЛИ /т.е. просветили блатното племе в ценностите на християнството/ДНЕС НОРМАНИТЕ БИЛИ 300 ГОДИНИ ТАТАРСКИ РОБИ И 1000 ГОДИНИ КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ ГОВОРЯТ НА ЕЗИК НАРЕЧЕН РУСКИ...БЕЗПРОСВЕТНИ ЧЕБУРАШКИ....СЕГА ОЧАКВАМ БАНЯ!!!!

74

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Абе що така никой не долюбва руснаците.Нали били добри хора, помагали на всеки.Само нашите русофили,като видят сурата на Путин, свалят гаши и отварят задни бузи.

73

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика,защото има всеотдаен народ,готов да я защитава.Тя е недостижима,защото граничи с бога.Джафкайте си колкото си искате.Без значение е.Не мисля да ви играя по свирката и да ви отговарям на простотиите.

72

do 88

преди 6 години

В голяма грешка си момче, има да чакаш Анфлия и Германия да ни освободят. За вас русофобите искам да обясня нещо - Полша и Румъния има за какво да мразят Русия, защото за тях Германия и Австроунгарската империи са по добрата алтернатива, нооо нашата чисто обективни причини е Османската империя, която виждате докъде я докара - до пълна изолация на днешния Ердоганов режим. При нас туркофобията винаги ще бъде по силна от русофобията!

71

Анонимен

преди 6 години

ако не били руснаците българите щели да говорят на турски,Боже слез си прибери вересиите,те за 500+ години българите без държава и училища,с едните манастири си запазили езика ама в края на 19-век щели да го загубят ако руската имерска войска заради собствени интереси не заради хубавите очи на българите не преминала Дунава....АКО НЕ СА БИЛИ БЪЛГАРИТЕ РУСНАЦИТЕ СА СИ ЩЕЛИ ДА СИ ГОВОРЯТ НА НЯКАКЪВ СИ НОРМАНДСКИ ЕЗИК ИЛИ ЕВЕНТУАЛНО А И МНОГО ВЕРОЯТНО НА ТАТАРСКИ бе таварришши...

70

Анонимен

преди 6 години

Путин ще забрани износа на руски телевизори и автомобили за Румъния.

69

Анонимен

преди 6 години

Русия винаги е поробвала народи, тя не освобождава!Тя е най-лошия агресор, защото избива всички свестни хора, включителноми собствения си народ.

68

до 85

преди 6 години

Косвено ни помогна....защото запада не искаше да има за съсед "съветски марионетен режим"

67

Анонимен

преди 6 години

Русия никога не ни е освобождавала. Тя само заграби част от Османската империя за да има излаз до Средиземно море.Истинските освободители са Германия и Англия, които заплашват Русия с война ако не освободи българите и територията на която живеят от 1000 години, наречена от Русия - Задунайская губерния.

66

” Господа ”!

преди 6 години

Много сте наивни,ако си мислите,че Русия е безпомощна. Тя е просто дълготърпелива.Русофобите я обвиняват в агресия, а фактите говорят кои са агресивните русофоби.Не бързайте да се радвате,защото след време ще плачете. Който последен се смее,се смее най- добре.

65

пак до 81

преди 6 години

Нали се сещаш, че ако бяхме сега под турско, сега нашия водач щеше да е Ердоган, на който Австрия му показа среден пръст за членство в ЕС?

64

do 81

преди 6 години

Ако не беше Русия нямаше никога да влезем в ЕС. Колкото и парадоксално да звучи, Русия не само ни освободи, но и ни помогна да влезем в ЕС

63

Анонимен

преди 6 години

"" Русия готви санкции за проваленото посещение на Рогозин "".................Другаря Рогозин, който щеше да строи база на луната ... а пък не го пускат извън руската ***.Тежко другари, тежко ...

62

Анонимен

преди 6 години

До наблюдаващотдалечЕ,НЯМА ТАКОВА ПЛЕМЕ.НЯМАМ ДУМИ......

61

Анонимен

преди 6 години

Е сега румънските ромове, ще го ядат небелен! Не може да се правиш на велик и да не пуснеш на своя територия пътнически самолет. Ако Русия им затвори въздушното пространство, ще трябва да обиколят половината свят