60

Спартак

преди 7 години

Дрогарю Анонимен туркофилски ***, разбира се че всички етноси и народи от Мала Азия до Рим и от Сибир до Атина произхождат от автохтонните тракийски племена първоначално населявали района около днешна Варна, сладководното езеро Черно море или така наречената Райска градина преди катаклизма наречен Големия Потоп. Този факт смущава ли те? Смущава ли те също така че са говорили на днешния български език и че затова половин "славянска" Европа и днес го говори, а? Само селджуците са кривозурлато

59

Анонимен

преди 7 години

Днеса, докога ще занимавате с опорките на тази немска фъш кия?

58

Анонимен

преди 7 години

До шматкаЗа първи път думата "турци" се споменава в китайски летописи от 6 век бе гай ***! Изхвърлете си тези измислени книги по "история" от български "учени" и налягайте малко на четенето да се пообразовате. А иначе историята на турците отива в дълбините на миналото, поне до 2 век П.Н.Е.Но откъде да знае гей *** тия тънкости ....

57

Поп Грую

преди 7 години

Йосеб Бесарионис дзе Джугашвили направо си е чист руснак.С тази фамилия...Дойче вyлвe цитира xoxлопитек! Смех!

56

Анонимен

преди 7 години

До ТHE ПатриотДори и в Украйна русофилите никога не са били и няма да бъдат българи а единствено руски слуги и агенти.

55

Анонимен

преди 7 години

Общо над 100 хил таврийски и бесарабски българи е избил Сталин докато е бил на власт. Една шепа *** обаче са щастливи и доволни от това.

54

Анонимен

преди 7 години

В един руски форум прочетох нещо забавно - намерили корелация. От началото на СССР, всеки който я управлява избива все по-малко хора за управлението си и съответно колкото по-малко са избити, толкова по-слаба е държавата им. Ленин избил милиони - силен СССР, Сталин избил десетки милиони - могъщ СССР, Хрушчов - избил стотици хиляди, доста слаб СССР. Горбачов - почти никой не убил - разпад на СССР...

53

Анонимен

преди 7 години

Ако е така както Д. Велле казва е ОК но май забравили че България се във войната срещу СССРХИТЛЕР ТРЕПЕШЕ ВСИЧКИ, САЩ. Интернира германци, японци и прочее. А за тези бг в Крим - да не се забравя че са били овце като всички българи

52

шматка

преди 7 години

До 57Хехе.Турско племе.ауууПриятел "турци"се споменава за първи път през 17 в.Събирателен образ на близкоизточен манталитет а не народност.Такава народност няма."Турците"са били смес от всички ислямски народи.Говорели са арабски.Писали са на арабски.Никъде в ист. източници не се говори за турци.Следователно няма и такива племена.Да с вас сме донякъде братовчеди( огузи кутригури...)но времето ни е разделило.Няма как ние да говорим турски(арабски персийски)защото не сме имали допир с арабите

51

Анонимен

преди 7 години

Дойчето, ако имате поне малко срам, темата за Втората Световна ще я избягвате. Точно вие вурстофилски *** ници сте последните, които имат моралното право да коментират събитията, най-вече в бившия СССР, на когото отнехте 20 милиона граждани, сред които и българи от въпросните, за които сте се загрижили.

50

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Дали е било така - Божа работа !Минали са много години ...Аз на "Дойче веле"не вярвам.Със сигурност обаче в ДНЕШНО ВРЕМЕ българското малцинство в Украйна е подложено на терор от бандеровците от "Десен сектор".За това обаче нашите "обективни" медии политкоректно мълчат ...Да не обидим евроатлантиците в Украйна !

49

бдинец

преди 7 години

До 48 Василев За глада и за всичко лошо в СССР виновни руснаците, пък те малинство в управлението. Поинтересувай се колко еврей, украинци, поляци, грузинци и други е имало в управлението. Основателят на НКВД/КГБ/ е Феликс Дзержински, етнически поляк и това е по нареждане на Лео Троцки/евреин/, по време на ГЛАДОМОРА начело на СССР е грузинеца Сталин и протежето му Берия.

48

Анонимен

преди 7 години

Или накратко, претенциите на днешните българи да са предци на днешните македонци и турци е все едно моите внуци да претендират, че аз съм произлязъл от тях. Докато такава "логика" е немислима за другите народи, за българите явно не е.

47

Анонимен

преди 7 години

Тази вечер натовската *** габриела наплатанова, беше подмокрена от възхищение от американските войски, участващи в учение на Черно море.

46

Анонимен

преди 7 години

От историята знаем - разбира се не от официалната история на българия, която си е компилация от фантасмагорични митове и легенди, изсмукани от задния отвор на някой български професор по история в юта на кабинета си!, днешните българи са смесица между турското племе "б.у.л.гар" на турчина Аспарух и местните на балканите македонски племена, или така наречените "седемте славянски племена".Но интересното е, днешният българин претендира македонците и турците да са произлезли от ... българите!!!

45

Анонимен

преди 7 години

Василев, не е важно дали си влюбен във Владимир или Доналд, проблемът е че се влюбваш в мъже, разбираш ли?

44

Плашепотарник

преди 7 години

Било е доста страшничко! Даже като чета че по то време са били избити 12 000 Бьлгари пак се плаша.

43

ТHE Патриот

преди 7 години

тези ,които тормозят българите там са бандеровците!

42

bzzzzz

преди 7 години

Това е братска Русия. Каквото е било преди 100 години , това е и сега.

41

Анонимен

преди 7 години

Абе този поинтересувал ли сее от истинските събития които са станали по времето на Сталин че пише измислици изсмукани от пръстите. Българи??? Какви Българи го гонят този? Никакви Българи не е гонил от Крим. Ало Иван ДжуХКата когато пишеш нещо проучи фактите а не пиши по инерция. Прочел съм доста литература по въпроса от всички видове источници и това което го пише този няма никаква връзка с истината. А г-жа Йорданова преди да публикува нещо първо да проучи нещата и тогава да го копи пейст.