10

Анонимен

преди 6 години

има работодатели, които не спазват работното време. В западните държави се спазва минутата, защото след това всяка минута се плаща. Тук масово ти се казва не гледай закона, ако искаш. После нямало кадри.

9

Анонимен

преди 6 години

Като се махнат излишните думи в тази статия остава едно иречение..Целта е работа до последно,и минимум пенсионери останали живи.Така ще се разтовари напълно и бюджет и държавата от ненужните и употребени хора.Брадчедите по-добре правят..цял живот на наш гръб и щракат пръсти.

8

РЕАЛИСТЪТ

преди 6 години

... Дори Гърците се трудели повече от нас ?!?! Ха ха ха!!! Та те дори АФРИКАНЦИТЕ се трудят повече от БЪЛГАРСКИЯТ БАЙ *** БАЛКАНСКИ !!!!! ... В Абсурдистан 70 -80 процента от населението са МРЪНКАЩИ , ОЗЛОБЕНИ И ЗАВИСТЛИВИ ДАЛАВЕРАДЖИИ И ЛИЦЕМЕРИ... В АБСУРДИСТАН - НИКОЙ НИКОГА НЯМА ПАРИ ЗА НИЩО И РЕВЕ... ОБАЧЕ - ИМАТ ДА МЯТАТ ХИЛЯДАРКИ НА ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ , ДА КАРАТ ПО ПЕТ КОЛИ , ДА ХОДЯТ ПО ДЕСЕТ ПЪТИ НА ПОЧИВКА В ГОДИНАТА , ДА ВИСЯТ ПО СКЪПИ ЗАВЕДЕНИЯ... ПОДОБИЕ НА "ДЪРЖАВА" сме отдавна!

7

Сурай

преди 6 години

Хохохохо касаха ли ви го хохохохо и наи много ръботиат турчените не тес дачани холанци

6

Дори

преди 6 години

и дромите работят повече от българина, ако проучването е поръчано от КРИБ :) :)

5

Толкоз

преди 6 години

Я кажете първо кой, колко получава за труда си , да видите че колкото и малко да работим , тарикатите още по-малко ни плащат.

4

Глупости на търкалет

преди 6 години

Работя със шведи 6 години, те просто не си дават зор и работят спокойно, а не по американски. Естествено че ще работят повече години като са щастливи...

3

zeus

преди 6 години

Само където статистиката не отчита реалността, а дава средни стойности. Пенсионната възраст при нас е 40 години и върви нагоре, ама има един етнос, който по принцип не работи, та годините драстично спадат. Много западни държави въведоха 6 часов работен ден, ама ние сме били работили малко.

2

Анонимен

преди 6 години

Платена публикация!

1

Булгар

преди 6 години

И после фантазмагорията, колко българина бил трудолюбив.