43

цирк мвр

преди 6 години

Поредното недомислие на МВР,те явно забравят че има закони в тая държава...

42

Иван Пешев

преди 6 години

Ами ако нямам книжка и се возя не попадам под тяхната юрисдикция , но те ще го разберат след като ми нарушат правата проверявайки ме нещо май ще има съдене.

41

27

преди 6 години

Изобщо не се и прибирай. Не ни трябваш. Недисциплинирани чистачи на тоалетни си и наркомани си имаме достатъчно. Трябвало е да те арестуват и да спиш 3 дни при ромовете в ареста.

40

ЕДИН

преди 6 години

Интересно понеже вечно се возя като ми искат книжката как да я дам когато я нямам. Съгласно закона издателят на документа може да иска същия за проверка. КАТ не са ми издали личната карта, КАТ не са охранителна полиция и не могат да изискат проверка на документа за самоличност при съмнение за извършено престъпление.

39

Кратун

преди 6 години

Само дето има един малък проблем. Пътникът не е длъжен да си носи шоф. книжка.....

38

Pepo

преди 6 години

Поредния правен абсурд! Откога КАТ има право да проверява пътници? Не съм чувал за подобно изменение в ЗДП. Аз да съм пътуващ в нечия кола и да видя как точно ще ми проверят документите.Аман от милиционерщина!

37

Анонимен

преди 6 години

Ако го въведат това катаджиите най-много да почнат да ядат шамари.

36

Недоразуменията ГЕРБ

преди 6 години

Ако не си си платил данъка на колата или апартамента, изкарват те от колата и разстрел на място. Естествено, ако си ром, за теб не важи. Даже веднага ти дават 50 лева помощ и ако си ядосан и стресиран, ченгелите ти позволяват да им биеш по един шамар с крак.

35

Анонимен

преди 6 години

До ЧужденецаИзчезвай и не се връщай, б0клук!

34

Анонимен

преди 6 години

Къде в света 100% от полицейските автомобили имат камери ? Това че са подновили част от парка , не значи че трябва да са с камери? Камерите и техниката , ако не знаеш се заплаща допълнително ттъпунгер.

33

Анонимен

преди 6 години

Вместо от КАТ да измислят подобни глупости, защо не направят нещо по въпроса с тъпанарите, които минават на червено? Или с тези, които отнемат предимство, карат в насрещното, изпреварват опасно т.н.? А тези, дето карат в града с 90+, че и убиват хора (справка: жената в Пловдив, която прегази пътния полицай преди месец и нещо)?

32

ХМ

преди 6 години

Диктатора пак пусна брадвата от високо!Катаджиите ще бъдат нещо като следователи,полицаи и съдии изпълнители в едно.Има си начин ,а на пътя първо е опасно и второ неефективно.Даже не знам могат ли да искат документи или е противозаконно,нищо чудно да е закон недоносче.Само преди месец тези профукаха 10 милиона народна пара за автомобили дето не могат да снимат.Европа ни каза намалете си жертвите по пътищата.И наще послушковци изпълняват дословно.Вземете им 5 милиарда за магистрали и хоп!

31

Анонимен

преди 6 години

До 27Ти си простотия . Това че живееш на вън , не те оправдава. Като не знаеш закона няма да караш. Второ светлините са задължителни почти в цяла Европа. ..Трето прочети си закона , щом си взел книжка си Длъжен да се информираш с новоте правила. Да кажеш такова нещо е още по нелепо. Ти просто си останал лъжлив бай ***. Нищо повече.

30

Някой

преди 6 години

Добре е да има наказания и рестрикции за недисциплинираните водачи, но това е недомислена малоумщина. Излиза, че ако те хванат да се возиш без книжка и имаш неплатена глоба трябва да те екзекутират ли? Леле мале какви умници имало в парламента. Страхотно приключение ще настане ако това го приемат.

29

вЕрваме ви

преди 6 години

"по думите му всяка седмица пътната полиция хваща средно по 1000 души, които шофират без книжка или под въздействието на алкохол или наркотици."Смешници...Това, ако е верно - за отрицателно време ще сте изчистили държавата от рисковия контингент...нищо не вършат каго хората, само бият камбани за отчетена дейност...

28

До 24

преди 6 години

Лошата част от обществото въобще не си прави труда да ходи на курсове и да вади книжки. Отнасят го хората, които са що-годе стриктни.

27

Чужденеца

преди 6 години

Най голямата простота която съм чувал.като последното ми пребиране в Бг. Спират ме за фарове,обеснявам че не живея в страната и не знам за това.куката ми проверява досието и казва сега проба за наркотици,питам защо отговаря ями ти преди години. ...!кви години шабшал,кАкви тестове,отказвама, взима ми книжката-UK,не зная дали има право на това.резултат за мен НИКОГА ПОВЕЧЕ В БГ.

26

гост

преди 6 години

Къде го има това 1000 глобени и не могат да съберат глобите ,пробвайте да не платите в Гърция,Германия и тн.,но там сте писенца ,а тарикати???????

25

до 17

преди 6 години

Поне с 100-200 човека на година ще намалим смъртността ,а и ще се пести поне 1 час.Българина е лош шофъор на още по лоши пътища.Не е нормално Варна-Бургас да е 130км при само 70реални и между тези два града главния път да е гадно малко селско пътченце по което дори се движат и разни дървари с 30км/чКолкото и толерантен и възпитан да си не би се друсал два часа зад камион пъплещ с 20 правещ тапи и задръстващ 200 автомобила,дето даже не е чувал ,че по закон трябва да отбие встрани.

24

Анонимен

преди 6 години

Забелязвате ли, как лошата част на обществото , която не иска да спазва законите ....веднага почна да бълва :))) Това са хората, които нарушават законите , правят катастрофи , не плащат актове и данъци. Ако го правят ...щяха да кажат . ДА , добре ! Да видим дали ,ще работи :)) Боклукаа не е само в парламента ами на всякъде около нас :)