62

юбералес

преди 7 години

В един руски филм за корейските работници в Русия, всички корейци говореха пред камерата , че са изключително щастливи да работят за корейската революция и за любимия велик вожд безвъзмездно, че това е тяхно задължение и чест.

61

Анонимен

преди 7 години

Мен ще ме е страх да стъпя в някой от новопостроените руски стадиони като им знам корумпираната некъдърна държава и управление, тия стадиони могат да се срутят от самосебеси всеки момент

60

Цир Вул Сан

преди 7 години

до Стига глупости !!! Затова не трябва българите и други *** от иточна европа в Русия. Има други роби от азия. Много евтини са. Те са работят много добре от иивропеейции от румъния, бг, полша и т.н.

59

фабрика за лъжи

преди 7 години

DW е фабрика за лъжи!

58

Тюлена Бобо

преди 7 години

Чакайте сега - щом са в Русия, са роби? Иначе навсякъде другаде, предполагам, са добре платени квалифицирани работници?

57

Интересноо

преди 7 години

Дедко Сорко и една немска милиционерска фондация хич не са намесени за калта срещу руснаците дори са включили украинка и една руска ябълка!

56

До 67

преди 7 години

Стига сте закачали пенсиите.Убеден съм, че деби-лните коментари тука се пишат и от млади хора.Проблемът е, че Суверена като цяло в България е деби-лен.

55

миш -маш

преди 7 години

Новите роби, старите българи работещи за старата номенклатура на другарите от ДС- Живков ,Борисов, ...............децата на 6,5,4,3,2,1 управления и другите знайни и незнайни управления на другаря ПРИВАТИЗАТОР-ДС иВАН кОСТОВ!!!!!!Много мръсотия е направена в нашата мила родина България!!!!

54

Анонимен

преди 7 години

АБЕ ВИЕ ВСИЧКИТЕ СОФЕТА СТАНАХТЕ ГЕЮВЕ БЕЕ)))ЕГА СИ СМОТЛЮВЦИТЕ

53

Анонимен

преди 7 години

До 68А защо не пишете пенсиите за хилядите работещи в ИТ сектора на големи компании на запад ? Или вие освен чинии и селско. ..Друго не знаете ?

52

Стига глупости !!!

преди 7 години

Те са си нормални условия -- такива са условията в Русия.Те са си свикнали Руснаците и Севернокорейците да живеят Скотски. Така им е Хубаво.Ако подобрят условията те ще се объркат.Такъв е живота в Путариния !!!

51

Анонимен

преди 7 години

До 68 Селскостопански работници има и в България? !? Работиш , колкото ти е акъла. Много сте объркани ....

50

Анонимен

преди 7 години

ХИТЛЕРИСТКА ПРОПАГАНДА!ДОЙЧЕ ВЕЛЕ ОТДАВНА Е ОТЖИВЕЛИЦА!ВЕЧЕ ИМА ИНТЕРНЕТ И ХОРАТА НЕ МОЖЕШ ГИ ИЗЛЪГА!

49

Анонимен

преди 7 години

На концерта на Металика в Москва през 1991 , над 1 000 000 руснаци веят американски знамена , защо ли .....

48

Анонимен

преди 7 години

А защо не пишете, за нашите селскостопански работници в Испания, Англия и Франция!

47

Анонимен

преди 7 години

От коментарите се разбира, че пенсиите са се научили някак си да пишат тук от кАмпютъра измислен от запада , но не са се научили да използват Google и да се образоват. Глупендерии. ..Да не знаете, ще в САЩ имало успели Българи е трагично.

46

сейфти

преди 7 години

С очите си видях как се строи магистралата до Сандански през Април. Стотици хора от близките села надошли с лопати и кирки да изравняват лесните участъци. Никой не беше с защитно работно облекло. Работиха събота и неделя. Със сигурност не са имали договори и се плаща на ръка нисък надник. Ей това го проворете *** слуги.

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Помним истината да затварянето на 4 и 5 блок на АЕЦ Козлодуй или да оръжието на Садам . И за кацането на ,,сивата ,,Луна ,,.

44

Анонимен

преди 7 години

И като оцапаха ,,процепа ,,започнаха с клишетата ,,комунистите ,Курне.... ,Корне... ..Сякаш Свинчо от Банкя е дошъл от Луната , а не от БКП . И Червеното котило ГЕРБ е транслирано но планетата да ,,демокрацията ,,

43

хахахаха....

преди 7 години

Обикновена пропаганда......