18

Анонимен

преди 7 години

Владимир "калибрира" ислямоизроддите и господарите им от Сащ. Ексълънт, конграчулейшънс, Путин!

17

Анонимен

преди 7 години

Нямат ли повече ракети че да приключат веднъж за винаги с ИД. Сега пак ли ще чакаме една година великата руска военна промишленост да произведе следващите 4 ракети?

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23100% успеваемост при поразяване на целите от руснаците.Чакай да сметна при американците как беше :3 : 58 = 5.17 %.Що така бе, краваропоклонници ?...22 са достнали целта.а не ти ли е хрумвало, че това беше съвместна тренировка. едните изчистват вторичните си суровини, други пък изплабват опцията на с-400 за "заглушаване" и отклоняване от целта, т.е. радиолокационните "примамки" ?!тоза вариант защо го изключваш, като е много логичен?!

15

Очевидец

преди 7 години

Да, да ,видях, така беше! Руските крилати ракети, са най-точните и най-мирните ракети на света!

14

Западноевропеец

преди 7 години

Още ли има хора които вярват че Макрон се е скарал на Путин. Като гледам не се е уплашил много и пенетрира ислямския *** с едни хубави ракетки. Евалата, Вова, мачкай кравароислямистката сганн!

13

Анонимен

преди 7 години

"Краснодар" е дизелова подводница?!! В 21век?Не е за вярване!

12

до Станойчо

преди 7 години

Не знам за "краварите", но вече стотина бляда се върнаха в Русия в ковчези.

11

Анонимен

преди 7 години

Давай ВОВА Мачкай наред.Турскияат народ е стебе .Пък нека USA пак да ги въоражава Сирйските кюрди.Те ще ги въоражават ти ще ги унищожаваш.USAима изгода да си продава оръжияата Русия има изгода да ги унищожава.А Сирйските кюрди пак с пръс в г*з.

10

zeus

преди 7 години

Ееее, сложете и линк към видеото с изстрелването и поразяването на целите. Особено ми хареса как третата ракета нацели склад за боеприпаси или гориво, получиха се фойерверки като от холивудски филм.

9

Анонимен

преди 7 години

Срещу малки отряди, които се намират в пустинята използват самолети и въртолети. Срещу струпвания, блиндажи и големи производствени, складови и тунели използват тежки авиобомби или ракети. Имат избор, използват. Ние какво ще използваме? Големите *** на демикратите ли ще изстрелваме? С какво ще ги изстрелваме? С какво ще ги пускаме? Турция си пусна тръба само за тях, щото не е сигурна, че ЕС ще купува. И България можеше да направи така. Евролaйнapи!

8

Анонимен

преди 7 години

Ми така се прави !Уведомяваш съюзниците, и 100 % попадение .Не да ти се губят над 50 % от ракетите

7

Станой от Ахелой

преди 7 години

Колко кравара предадоха Богу дух? Кажете че ще ми е кеф да си пия кафето с новина за много убити *** инструктори.

6

Анонимен

преди 7 години

и къде е седалището на т.н. виртуална ид ?що решиха, че е в сирия?това е все едно да кажеш, че "анонимните" имат офис ...пак агресивно изпълнение от страна **тин, а в същност - една много скъпа тренировка , на нова ракета, върху живи хора - лошо ... а едно време кот леополд ни учеше- "ребята, давайте жить дружно!"

5

Анонимен

преди 7 години

Уааау...Само 4 ракети'? Ами с такава точност ,да бяха изтреляли 60? и да се приключва.с тая война.Ама всички са уцелили.и ракетите са евтини:-) :-) :-) .не като американските.-скъпи.Все едно наште русофили ще ги плащат тези ракети:-) :-) :-) Все пак Браво

4

Серсеми

преди 7 години

Най-много да улучат някой циг.ански катун в пустинята, но важното е да се перчим за пред малките народи.

3

Анонимен

преди 7 години

Ракетите са им много неточни, ако изобщо са долетели до сирия сигурно са паднали я в някое училище или в болница. пак пълен провал

2

Ха- ха- ха

преди 7 години

Ракетите са много ефективни срещу малки отряди, които се намират в пустинята! Руските смешници разчитат на това, че *** са cлабоумни.

1

Анонимен

преди 7 години

БРАВО!