60

Анонимен

преди 7 години

В българия робовладелците няма да плащат нормално на Българите, затова аз пък ше почивам в Гърция, обслужването и всичко останало е много над българското черноморие.Предпочитам да си дам парите на гърците от колкото на българските робовладелци с индийски работници.

59

Анонимен

преди 7 години

Единствените които може би ще дойдат са труженички на платената любов от бившите страни на СССР, индиец е малко вероятно да дойде, 1-во зашото образованите индиици ходят да бачкат в Англия и САЩ, а по-малко образованиете в арабските страни и едните и другите изкарват доста повече от 400 $.

58

До Българина

преди 7 години

Затова се наложило да се провежда "Тест за интелигентност" - когато някой от нашенските индийци кандидатства за работа като сервитьор и представя диплома, карали го да напише "Три кебапчета, две филии хляб и една бира". Защото сервитьорът е длъжен да записва всяка поръчка.Ти си направи изводите на какъв хал сме, след като ги хрантутим цял живот, а не можем да ги накараме да работят дори тогава, когато има свободни работни места и спешно търсене на работна ръка!

57

до Тато

преди 7 години

Какви македонци , те са най марзеливото племе , и само се пазари. Индийците не са от най работливите, но си стоят кротко и не мрънкат за нищо, само казват yes sir.

56

Анонимен

преди 7 години

Еееееех, добре си беше при Тато...Искаш, не искаш - нашето Черноморие. Ако ще да е кофти храната, ако ще да ви набутат в някакви бунгала с дървеници, щото за такива имало карти, абе, каквото ще да е - търпиш, че друго няма. И не го мислиш, щото си знаеш - само нашето.А сега - Гърция, Испания, Италия. Толкова избор, че чак се объркваш и те боли глава :)

55

Анонимен

преди 7 години

Голям качамак забъркахте в тоя свят.А да видим какво ще излезе накрая.

54

мдаа

преди 7 години

Прдставям си средностатистическия соц расист бай *** да му носи куфара някой индиец.

53

До Българина

преди 7 години

Ти си пропуснал материал, който беше публикуван неотдавна. На нашенските индийци вече е предлагана работа по курортите, но са възникнали три вида пречки:1. Част от тях просто не щат да работят.2. Други казват, че биха работили, но работодателят да не ги осигурява, за да могат паралелно със заплатата да взимат и соц.помощи. Работодателите не са съгласни, защото ги грози глоба.3. Някои роми искат да работят, но се оказва, че не могат да четат и пишат,макар да имат диплома за основно образование

52

Тато

преди 7 години

До до Тато,Заради такива алчни *** като теб ще затрием българската семка. Заслужаваш национализация и затвор от трудово-възпитателен характер!!!!!!!!!!!!!! Жалко, че не можеш да виждаш по-далеч от грозния си нос. Ако можеше - щеше да наемаш хора от славянските народи - македонци, украинци, белоруси и т.н. А ти ще докараш поредните черни мамуни, щото си турско ***.

51

шматка

преди 7 години

До 59Като си представиш и врътката с последната заплата глобите за щяло и не щяло:)))

50

Анонимен

преди 7 години

до 61То в сънито въобще ме,а елитни хотели бре пич, всичкото е шир потреба

49

до Тато

преди 7 години

Е тебе не те вълнува ама тато е два метра под земята, и тука ще работят индийци и ще се говори на английски защото аз имам хотел и ще си наема който аз преценя, не татоти.

48

Факт

преди 7 години

Обучете си кучета и маймуни за персонал, няма да искат пари, а само комат екмек

47

шматка

преди 7 години

До 38Пишманхотелиерите са толкова задръстени че все още си мислят за Индия като за ЖунглаВ Индия има две класиЗнаещи и можещи- те ходят в Англия защото там са добре дошлиНищонеможещи- те за нищо не ставатСитуацията е: мутра сънува мокри сънища

46

Анонимен

преди 7 години

Предтавям си как някои индиец ще даде 1000 $ за път до България та да изкарва по 400 $ на месец :)

45

Какво излиза?

преди 7 години

Индийците от Индия биха работили в България,но индийците-български граждани отказват да работят в курортите ни,предпочитат да живеят на соц.помощи за сметка на българските данъкоплатци. Законът допуска това!

44

Тато

преди 7 години

До до 39Нищожество, кой го вълнува Дубай? Ако ще най-богатите да са- не ни вълнуват! Тук не искаме индийци, а по-близки и европейски народи да работят! Ще ви стегна цялата нация, като взема властта пак!

43

Анонимен

преди 7 години

Къде вземат 320 евро бе ало, аз още 2006-та година в слънчев бряг вземах 300 евро с тогавашните цени това се равнява на 600 евро сегашни

42

Анонимен

преди 7 години

Интересно - като е за деклариране на печалби - "сезонът в България е много къс, не повече от 2 месеца". Като е за експлоатиране на персонала - "сезонът у нас е цели 5 месеца".Без коментар.

41

Анонимен

преди 7 години

Луда работа, нема да положите усилия да върнете 1,5 млн българи работещи в чужбина, ще ми карате от незнам си къде персонал, това си граничи с национално предателство