9

безнаказано

преди 7 години

Няма наказуемост, тов е проблема на тази държава.Всеки си прави каквото си иска и няма кой копче да му каже, това е истината.И по-зле ще става, не бързайте :)

8

Стоян

преди 7 години

Полицията съветва: да си избираме маршрута и да не носим хубави вещи ...срам, а защо не се постараят да ограничат престтоността а не нашия избор да се разходим вечер спокойни и сигурни

7

Анонимен

преди 7 години

Грабителите само в столицата са стотина, но трима-четирима нападат с особена жестокост."Профилът им е предимно от ромски произход, безработни, неграмотни", поясняват оперативните полицаи.- Това не е по европейски, редактирайте преди да ви свържа с аБХК!

6

Анонимен

преди 7 години

Да живеят "демокрацията" и БХК! Те дават и поддържат правата на всички, освен на редовите граждани!

5

бившо ченге

преди 7 години

Това не е полиция,а сбирщина страхливи чиновници,треперещи за заплатка и пенсийка!По мое време такъв просто изчезваше!

4

Анонимен

преди 7 години

Излязъл за ,,добро поведение ,, ! Като гледам министри правосъдие митници доктори ...полиция ...ще взема да повярвам че ,е добър !!!!

3

Ян Бибиян

преди 7 години

А да ме приближи! С два огромни песа съм. Ще го направят на кайма. Хаха.

2

край

преди 7 години

Боко свика извънредно министри при себе си за решаване въпроса с войната по пътищата и престъпността! Леле,леле! То бива цирк,ама това си е пародия... Баш крадеца вика "дръжте ахмаците'!!! Какъв ли *** още ни чака?

1

Пияница

преди 7 години

От пийнал мъж пара не мо'еш да гепиш! Всичко е в бармана!Атаките срещу пияниците са предимно от засегнати хора от това, че преди да ни "отреже" алкохола, шегите ни са остри и на място.