7

Циник до MAD

преди 7 години

Колега , принципно си прав, но някак смешно се получава - боК..или бог....Богове...дал господ!Англия се ислямизира , както и останалата Европа - и*диотите , които ни натрапват тълпи от алаходупни убийци , вече обръгнаха в изказването на съболезнования! Лесно е зад бронирани стъкла, и 24 часова въоръжена охрана.Мурксул, и Мей са си наизустили вече съболезнованията - "Повторението-прави майстора" жалко, че убитите са почти деца!

6

Додо

преди 7 години

Такаааамм: Всички ние знаем дежурния протокол в такива случаи: 1. Заявете: Това няма НИЩО ОБЩО с исляма2. Повторете: Ислямския касапин е бил "психично болен човек, изпаднал в Амок" 3. Обявете неприемащите точки 1. и 2. за "расисти" и "ислямофоби"4. Добавете си политкоректно в профилната снимка знаменце на поредната поразена от Джихад държава5. Запалете свещички и организирайте марш под наслов "Нас не ни е страх"6. Очаквайте следващото ислямско клане7. Повторете отначало точки 1. до 7.

5

помак

преди 7 години

Ние мусюлманите осъждаме тези издевателства и убииства над всеки мирен гражданин!!!Тероризма няма етнос и религия.Мир на праха на всички загинали,търпение и сили за техните близки!

4

MAD

преди 7 години

До КОМЕНТАР 1 и 6 :ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА АКО СТЕ ГРАМОТНИ ДЕ! Бок да прости загиналите!!! А КОГА ЩЕ СПРЕ ВСИЧКО ТОВА???

3

Коментатор

преди 7 години

Бомба концерт си е бил.

2

Анонимен

преди 7 години

Сега ще се почне с декларации как исляма няма нищо общо с това и т.н. приказки за меки мозъци. Туитове, съпричастности, молебени, свещи, сълзи, ще прегръщат мюсюлмани и прочие ритуали издаващи слепота и никакъв интелект. Разбира се, белите хора като поляците, румънците и българите са най-големия враг на Британия. Религията на мира и разните камилари и първобитаци, които я изповядват, изобщо не фигурират не сред нещата, които британците намират за опасни за себе си.

1

Анонимен

преди 7 години

Културни особености. Свиквайте.