7

Американ

преди 7 години

До 6:Не е депресия, а демеция.Тя е тормозила съседите си, А те - нея. По български.Интересно е защо децата са престанали да я посещават?

6

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНикой не й е взел жилището, то си е нейно, просто няма право да живее там докато не спре да усмърдява целия блок.

5

само ГЕРБ

преди 7 години

До АнонименСпоко бе, има си закони. Извадена е от жилището за срок не повече от три години. Я си представи какво им е на съседите с тая воня която се разнася в целия вход!

4

Анонимен

преди 7 години

Жената явно е в дълбока депресия и има нужда от специализирана помощ, но вместо да й помогнат, действат на принципа на другаря Джугашвили : Няма човек-няма проблем. А за децата й - без коментар. Все повече заприличваме на варварско племе.

3

Анонимен

преди 7 години

Демокрация!

2

Анонимен

преди 7 години

по закон единствено жилище не принадлежи дори на принудително вземане от кредитор, а някакви си съседи могат да те лишат от дом - ей ти на България. - човек за човека е вълк и по-трашен от душманина

1

Анонимен

преди 7 години

Щом скитниците предпочитат улицата значи всичко е ясно с тия специализирани институции, яко крадене и липса на средства за нужаещите се. Специалистите и хората с образование са заменени с наши хора и калинки.