27

Petrov

преди 7 години

Едно към едно с Танзания - така се развиват нещата в "демократична" България и осоено в медииите.. Хвалби за белите господари и подигравки към ***.

26

Анонимен

преди 7 години

До САМО ТАКА Г-Н ПУТИН!това, което казваш може и да е така.обаче има една капка катран, в бъчвата с мед - нима *утин не е "империалист" , нима не е капиталист ? има наистина шизофрения, ама не е ясно къде е и при кого е, и то затова хората са все по-объркани и все по-негласуващи!

25

Анонимен

преди 7 години

Руснаците не обичат родината .. дълбоко в Себе си са предатели на родината.. Затова им трябва един Сталин и Чингис Хан да прочисти предателите. Руснаците никога са нямали елит .. техния елит е учил преди в Германия , Франция .. А сега в САЩ и Лондон.. Много често и не може да се изразяват на руски , щото са забравили езика.

24

САМО ТАКА Г-Н ПУТИН!

преди 7 години

ГРОЗНАТА ЕВРЕЙКА МЕРКЕЛ И ГЕРОНТОФИЛЪТ МАКРОН ЛИ ЩЕ ОПРАВЯТ ЕС? КАКВО СТАВА В СКАПАНАТА ЕВРОПА??? И БЪЛГАРИЯ И ТЯ СЕ ВПИСВА В ОБЩАТА ШИЗОФРЕНИЯ С МУТРА ПРЕМИЕР. ИНАЧЕ ИМА ЕДИН НОРМАЛЕН ЛИДЕР И ТОВА Е ПУТИН. КОГАТО ТЕ АТАКУВАТ ОТВСЯКЪДЕ И ЕДНИЧКАТА ЦЕЛ НА ИМПЕРИАЛИСТИТЕ Е ДА РАЗПАРЧАТОСАТ РУСИЯ И ДА Я ПЛЯЧКОСАТ, ИСТИНСКИ ОТГОГОВОРИЯ ДЪРЖАВЕН ГЛАВА СЕ ДЪРЖИ ТОЧНО ТАКА - ВСЯКА ПЛАТЕНА ОТ ВРАГОВЕТЕ НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА "ОПОЗИЦИЯ" ЩЕ БЪДЕ МАЧКАНА БЕЗ МИЛОСТ.И САМО ТАКА.

23

Анонимен

преди 7 години

агресията , по дефиниця , е признак на слабоста пък агресията към собствените гражвани - признак на отчаяние ... според мен.ако си крал , ако си забогатял на гърба на хората , от къде на къде ще имаш претенциите да те харесват ? ами няма логика в това, никаква!

22

Анонимен

преди 7 години

Поздрави от Сидней Австралия. Сега някой да обесни зле ли е тук, добре ли е. Надявам се да ме разсмеете пак от сърце както винаги, да опишете живота тук както винаги с абсолютна точност

21

Анонимен

преди 7 години

Само така.Бой по главата и това е.Който не муизнася да си ходи на Запад.Америка,Англия.

20

Анонимен

преди 7 години

Създават нови Морозовци.

19

Анонимен

преди 7 години

хм ... от кога борбата срещу корупцията е равна на "екстремизъм" ?!

18

Анонимен

преди 7 години

Във всички Руски университети има стая на ЦРУ , как да повярвам като сайтовете на руските университети правят реклама колко е хубаво да се учи в САЩ и ЕС..

17

С

преди 7 години

Русия е феодална държава

16

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

А Путин се изцепи онзи ден, че Русия довела демокрацията в Европа...

15

Анонимен

преди 7 години

Русия се превръща в северна Корея номер 2. Честито на руснаците,

14

опозиционерите

преди 7 години

искат отворена Русия с банани и красиви западни автомобили на 15+ години в замяна на вечни концесии върху ресурсите на страната. Путин е диктатор!

13

ние сме

преди 7 години

свободни европейци! Но плащаме на Веолия за нашата вода колкото ни поискат.

12

Анонимен

преди 7 години

До Мъни МъниКакво пише?

11

Цонко

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !извинявай, но болшинството руснаци винги са били полумаймуни ***, а голяма част от тях и изповядват исляма. А относно православните, около нас имаме доста по-близки такива - румънци, сърби, гърци и никой от тях не мачка инакомислещите!

10

Мъни Мъни

преди 7 години

На никой не му пука за россия. Като върнат заграбеното от България можем да си говорим. Но е хубаво да видим какво пише в Акта за капитулация диктуван ни на 09,09,1944 г. от съветският окупатор.

9

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Не бе, трябва да ги оставят да тласнат Русия в лапите на евроатлантизма и глобализацията.От бял, православен народ руснаците да станат полумаймуни *** изповядващи исляма.Бялата раса да изчезне, а "православие" да е *** дума.Природните ресурси на Русия да бъдат изнасяни от западните корпорации, а руснаците да плащат ток, вода, газ ... на чуждите си господари.Точно до това ще доведат Русия с.оросоидите.Така че правилно биват мачкани още в училище и университета.За доброто на Русия

8

У нас

преди 7 години

чалгата прекършва личностите още в предучилището.