130

Анонимен

преди 7 години

до 151 Жибор, Хайде да видим колко са наквасени и от журналистите? К'во ще кажеш? Любомира Бенатова е първа в списъка.

129

Анонимен

преди 7 години

до 150 Говори че по Конституция ако са повече гласовете от референдума, отколкото на миналите избори - той трябва да се уважи и разгледа. само че измислиха някакви 12 хиляди гласа мкоито не били достатъчни за това. Ето за това говорим. Ти къде отиде бе, пергел?

128

Баба Гицка

преди 7 години

Славчо, айде кажи на последователите ти кой те финансира (защото ти без пари нищо не правиш) и се прибирай на село, че има да се кОпа кукуруза!

127

Жибор

преди 7 години

Утре всички журналисти- с детектори за алкохол и наркотици при мутрите на Слуви,да видите как ще се разбягат като зайци пред ловна дружинка! Това начинание може и да не успее,но поне ще сте опитали и ще спите спокойно,а зайците на Слуви ще се изпокрият като плъхове.

126

Анонимен

преди 7 години

около 3.5 млн бяха против (гласуваха против или не гласуваха... за пример аз съм силно против референдума на Слави и не гласувах изобщо, за да не бъде задължителен.... така постъпиха и всички мои познати). Значи 3.5 млн против - 2.5 млн ЗА. За каква воля на народа говори Слави и то като се има предвид ,ч е от тия, които подкрепиха рефереднума едва ли повече от 10 % знаеха какво значи мажоритарен вот.

125

Анонимен

преди 7 години

до 147Че вие пълнолетните граждани в България 7 милиона ли сте, бре?

124

Аз

преди 7 години

Като гледам колко от чужбина го подкрепят на приказки и го чакат да им оправи живота, защото всяка вечер пият ракия и си пускат неговата музика , водени от някакъв псевдо патриотизъм. Като си помисля колко хора гласуваха за референдума, само защото им харесва неговата музика, а не защото разбират какво иска и ми става адски противен и той , и тези дето го слушат , като овце.

123

Анонимен

преди 7 години

А ние, 4 500 000, които не подкрепиха мажоритарната система къде да протестираме? Пред палата на Слави ли?

122

Анонимен

преди 7 години

И най-смешното и точното от вчерашния протест на Слави беше момента в който отговори на всички журналисти за 20 минути и настана тишина около него и само го снимаха..и по едно време Дългия им казва: Питайте ме нещо, иначе се чувствам като животно в клетка което го гледат много хора. Ония мълчат.Голям!

121

Анонимен

преди 7 години

до 141 Муахахахах..тоя "ЧАЛГАР" вчера пита риторично и иронично в същото време журналистите които го бяха наобиколили:" Днес работиха само 38 минути ли? Лелеееее... толкова къртовски труд"

120

Жибор

преди 7 години

Мутрите около Слуви не са му охранители,а евразийски превратаджии- арестувайте ги веднага и ги проверете за наркотици и оръжие,ако искате да опазите държавата!

119

Анонимен

преди 7 години

До ШопМажоритарната система е система, в която богатите си купуват избори.да!обаче може да купиш, ако ти продават.а защо политмафията напъва за "нещо ново" ? защото им е пределно ясно, че по старата схема вече няма кого да излъжат - не останаха.а сега като е "нещо ново", офчиците, т.е. масовката "ще иска да опита новото" - и пак ще се отчете "повишена" избирателна активност и "раздвижване на гражданското общество", а пък идва и краят на 2020 и на сухото и вече ще се дере "живо месо"

118

Анонимен

преди 7 години

Жибор, тоя си гледа работата..води си Шоуто вечерта, а само ми е любопитно ти ли ще му скочиш утре пред НС че не разбрах? Шмиргел.

117

Жибор

преди 7 години

Тоя окуцял стеняч е решил да кеси пред парламента,докато не нервира хората да дойдат да го отупат или да видят защо кеси на празни ясли,вместо да си гони работата. Има и друго- нашите служби знаят,че тоя нечестивец готви червен метеж и иска да събори Бойко по заповед на Путин,затова тоя *** е инструктиран да притъпи бдителността им чрез безсмислено солово кесене,докато не почнат да прииждат повече хора,а червените мутри-превратаджии да се размесят между тях,за да станат слабо забележими.

116

Анонимен

преди 7 години

до 135 Че кой от ранга на Слави няма вече охрана в България? Ти маллоумен ли си да нямаш охрана в такава обстановка?

115

готин

преди 7 години

супер си Слави обичам готините хора и мн готини супер сити як едно време направих така и бях закючен,мамка му

114

Анонимен

преди 7 години

Слави стана достатъчно арогантен, не мога да го уважавам. Не смятам, че висенето там е от патриотизъм. Слави е същия, само парите му станаха повече. И бодигардове навъди, защо ли? Явно се меша в нечии интереси с изявите си и има нужда от пазачи. Ще му разберем интереса и на него, вероятно като влезе в политиката реално, ще се успокои, ще се ояде окончателно. И изцепките му с джипа и свитата ще станат повече.

113

Шоп

преди 7 години

Мажоритарната система е система, в която богатите си купуват избори.

112

Анонимен

преди 7 години

Слави казва оня ден на една журналистка , която го пита: И ако не успеете с този протест?И той: Гледали ли сте филма "Полет над куковиче гнездо"? Та там Джак Никълсън в психиатрията се мъчи да изтръгне една бетонна мивка за да разбие прозореца и да избяга. И накрая след като не е успял си вика..Е, поне опитах!Та и аз сега си казвам- поне опитвам, а не да си стоя и да чакам. Ще спя спокойно.Разбрахте ли ме, или да повтарям?

111

Кривондел

преди 7 години

Какви хиляди до приятеля на Маргините, Маджо и компания, който участваше в режисираното изпускане на парата в началото на 90-те, а после в чалгизацията? Не можете дори да напишете правилно мажоритарен, но сте за тази система, защото един чалгар така бил казал. Аферим, машалла...