13

Анонимен

преди 7 години

А Северна Корея е тръгнала да се ежи на държава, чиито един-единствен гражданин заема площ, по-голяма от тази на Северна Корея!!!

12

до 9

преди 7 години

Интересно обаче ,че САЩ са на върха на хранителната верига бях там 5 г. и е така не можеш да ме обориш, в Чикаго живее един град колкото Пловдив и съм сигурен ,че всички до един имат повече сиво вещество от теб.

11

Анонимен

преди 7 години

Тежкоатлетки и боркини за американска демокрация.

10

Анонимен

преди 7 години

Типичния руснак пие одеколон.

9

Внимавайте много

преди 7 години

Ако случайно отидете в САЩ и видите такива образи изобщо не се занимавайте с тях.Даже не гледайте открито към тях, да не говорим да ги гледате в очите.Ще имате огромни проблеми, повярвайте ми и ще ви очернят живота.САЩ е клоака събрала престъпниците на Европа и Африка.За Европа знаете кои са заминали, а за Африка да ви светна, че племената са продавали за роби най-големите престъпници просто за да се освободят от тях.

8

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Да това са американците, ане онези от холивудските продукции.

7

Мечтател

преди 7 години

Ей тази от първата снимка да я командироваме да седне върху покрива на Кремъл и ще се приключи с проблемите, създавани от руснаците :)

6

Освободени са

преди 7 години

Това са хора, на които не им пука кой какво си мисли относно визията им.Едни от тях са избрали странни тоалети, а други са приели това, че имат наднормено тегло и не страдат от комплекси.Само за последната снимка /27/ не знам какво да кажа.Ние, в сравнение с тях, имаме доста комплекси относно външния си вид.

5

Анонимен

преди 7 години

Американките са грозни !

4

Оптимист

преди 7 години

Май скоро ще приключваме с този свят...

3

luckyman

преди 7 години

Отврат! ГМО *** командори света и определя правилата!

2

Анализ

преди 7 години

От галерията става видно за читателите, че жизненият стандарт в САЩ е толкова висок, че дори частта от популацията с изключително ниска интелигентност може да си позволи изобилни количества храна или пък скъпи, единични бройки от особени на външен вид дрехи.Това рязко контрастира със ситуацията в много от бившите социалистически страни, където хората с по-ниска интелигентност нямат достатъчно пари за храна и за каквито си поискат дрехи.С прости думи, американците "са си насмогнали масрафа".

1

Анонимен

преди 7 години

Ами ТЕЖАТ си американците на мястото си, не може да се отрече!