191

Анонимен

преди 7 години

До Българин Този не казва,а знае кой създаде партия ГЕРБ и я насади на наша почва, като финансира всичките разходи. Немската фондация "Ханс Зайдел".КОЯТО ЗАЕДНО С дРУГА НЕМСКА ФОНДАЦИЯ "КОНРАД АДЕНАУЕР" и днес,поХвали се в Бургас вчера БОКО ТИКВАТА,финансирали всички разходи на ГРОБ, за партиини конференции, семинари,пътувания и тн.И ТОВА АКО НЕ Е НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА БЪЛГАРИЯ.НИЕ СЕ ЧУДИМ,ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е НАВОДНЕНА ОТ НЕМСКИ ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ,ЗАГРОБИЛИ БЪЛГАРСКАТА ТЪРГОВИЯ ТОТАЛНО.

190

Анонимен

преди 7 години

Този *** няма ли най-после да загрее че вече не е президент? Когато фондации като америка за българия правят партии, онзи дрънка че македония се месила... Да го хванеш че да му теглиш един корав бой.

189

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА 195 Затова пък,полуграмотният Гоце-Първанов Седевчов,който не знае нито един западен език,защити дипломата си с темата"История на БКП".

188

Анонимен до 201

преди 7 години

Ти сериозен ли си или нещо си мръднал? Афганистан, Ирак, Либия, Сирия напълно разрушени държави благодарение на америка.

187

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 202 Те не са насилствено в БГ,български мекерета им се продават.А и дейноста им,не може да се сравнява с това,което ни правят сърби,руснаци,турци и бюрмци.

186

анонимен

преди 7 години

Шефът на НестлеПитър Брабек каза-Достъпът до вода не трябва да е обществено право.Планът за ограничаване достъпа на питейна вода е задействанТова е първа проба..Гледайте и вярвайте на ушите си това,което става в Хасково,Велинград и прочие.Доставя се минерална вода от тия,които предвидливо са изкупили минералните извори.....

185

един там

преди 7 години

До анонимен 188,Да, така е прав си! Всички знаем за сръбската ЧЕЗ, за македонското Енерго-Про! Кой не е чувал също за руските собственици на "Софийска вода", дето пак искат да вдигат цената на водата! За руските "Марици 1 и 3, дето продават електроенергия на НЕК на необосновано високи цени пък не вярвам някой да не е чувал!

184

Анонимен

преди 7 години

До MAKEDON 200 USA ,никога не са ни нападали в гръб,като Сърбия,за да ни унищожат държавата 1885,не са ни крали история,като БЮРМ.Вземай си миризливите партакеши и вън от БГ,от български сайт.Отивай в руската *** -Сърбия.Одма!

183

Анонимен

преди 7 години

америка, отворено общество, БХК, америка за България и всички фондации на сорос са ОСНОВНАТА заплаха за България.Но опрастачването на Българите благодарение на горе споменатите е вече факт.По голяма намеса във вътрешните ни работи от изброените горе няма.

182

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 198 Няма такава.Дай пример.

181

MAKEDON

преди 7 години

Abe.... ovoj orta b. dala bil be ..... kakva Makedonija, Srbija spomnuva ....a USA zaboravi...

180

Анонимен

преди 7 години

Всичмки руски,сръбски и македонски агенти,вън от България.Като първо,предимство при назначаване трябва да имат българите,защото те така постъпват с българите в страните си,за руснаците специална процедура за недопускане до държавни длъжности.Турските агенти да са на постоянно наблюдение от сружбите.

179

Анонимен

преди 7 години

А да кажеш нещо за диктатурата на САЩ и Брюксел над "суверенната" ни държава?

178

Анонимен

преди 7 години

Като комсомолски активист Пле.внята друга песен пееше.

177

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Матура по българска история 2031 година:"Росен Плевнелиев - строителят на съвременна България и подривната роля на Русия"

176

Анонимен

преди 7 години

До един там 190 Българските комунисти,пребоядисали се в социалисти,заедно с руските окупатори,ограбваха България от 1944,до 1989,а след това продължиха,като яхнаха приватизацията,чрез поставените си агенти в СДС,грабят я до днес,с червената глутница-българската,червена олигархия.

175

Анонимен

преди 7 години

поне още 1 държава забрави да спомене, и поне 1 филантроп!!!

174

Анонимен

преди 7 години

Услужливо е пропуснал да спомене Щатите. А те кадруват директно в посолството си в София и назначават или свалят правителства използвайки НПО, финансирайки медии, които да манипулират хората или чрез платени протестъри. Всъщност като се замисля влиянието на американците е най-голямо, почти сме се превърнали в тяхна колония, но истересно защо П.левню е сляп за този факт.

173

МАЙНА

преди 7 години

Покойното ми ЖАКО имаше повече ЧЕСТ и ДОСТОЙНСТВО от тва човече

172

Анонимен

преди 7 години

До Росица Плевнелиева 187 Щом кампанията срещу най-достойният български президнт-Росен Плевнелиев е толкова голяма и яростна,значи,че рубладжиите и българските предатели,заедно с руските,сръбските и бюрмските и турските агенти,се страхуват твърде много от президента Плевнелиев.Но бъдещето,слава Богу,не е на тяхна страна,за да я има България.Която съществува повече от 14 века под едно и също име.