62

.

преди 7 години

Гледах я по телевизията, тая е мноооого т.ъпа, 4-ти клас вторияжсрок с маски и мутренско поведение не е окей, за такива "детски работи" в ТВУ се ходеше, сънародници възпитавайте си лекенцата извън стандартите на чалгата и вечния преход.

61

Анонимен

преди 7 години

Всички се възмущават по форумите, ама с приказки нищо не става

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 75Да, родителите на побойниците трябва да понесат наказание.

59

Ангелова

преди 7 години

Ако има един или двама честни журналисти, и направят обективно разследване на директорите на училища ще видите за каква голяма корупция става въпрос! Давам пример с Ямбол, директора на най голямото училище К.Охридски е повече от 20 години директор...това какво е? Другия му колега от БКП,през НДСВ и сега ГЕРБ! Същия е като този от репортажа! И още и още... а образованието е последна грижа на тях! Парите....това ги интересува само!!!!

58

Нова мода игри

преди 7 години

Съвременни деца, съвременни игри. Няма да си играят на жомашка и "Пусни, пусни кърпа", я!

57

Анонимен

преди 7 години

До ДО 67Май ти имаш някакъв проблем. Не се вълнувай, има психолози, ще поработят с теб.

56

До Не мой

преди 7 години

Аз съм жена. Не съм агресивна по характер. И в детските си години не съм се била с никого. Израснах в спокойна атмосфера, членовете на семейството ни се уважаваха и не си крещяха.Преди време, на столичната ул."Ив.Шишман". Децата се прибираха от училище по обяд. Две много добре облечени момичета на около 10 г., кискайки се бутаха по-малко момче. То беше притеснено, изплашено. Когато чух "Дай си парите", побеснях! Викнах им "Я елате тук да ви ошамаря" и направих няколко крачки към тях. Побягнаха.

55

До кмнб

преди 7 години

Ако искате, мога да ги приложа безплатно върху вас, да демонстрирам... Но това е губене на време, приятелю, има далеч по-подходящи типове за тези мерки, аз се сещам за едни 240, които също ще им се зарадват...

54

София

преди 7 години

Кел файда, че се възмущават хората по форумите. Докато не видим наказани родители на биячи и биячи трайно изведени от обикновените училища и пратени в специализирани институции за превъзпитание, само врява ще вдигаме.

53

Анонимен

преди 7 години

за пореден път ще кажа - даскали, директори и министър са за трепане, а не да им увеличавате заплатите

52

Lan

преди 7 години

И дали родителите им са горди на тези бъдещи "мъже"...голямо геройство! В група. Срещу момиче. Никакво чувство за чест! Бедни души, оскотели от малки!

51

Анонимен

преди 7 години

за пореден път ще кажа - даскали и директори са за трепане, а не да им увеличавате заплатите

50

До 58, 66

преди 7 години

защо повтаряш едно и също нещо?Нали ти отговориха?

49

До 58

преди 7 години

Ами нали точно това се казва в коментар "Много сме далеч".Освен това, до не много отдавна, в някои от най-престижните частни английски училища боят беше едно от наказанията, официално приети за възпитателно средство.Впоследствие се сложи край на тази практика, но това не е донесло добри резултати.Проблемът е там, че подобни деца у дома са възпитавани с пердах и когато попаднат на място, където им е гарантирано, че няма да ги наказват по този начин, те се развилняват.

48

Гошо

преди 7 години

Така е Кунева има огромна вина.Но вижте какво стана в прехваленото столично 51 СОУ.Онзи ощетен от природата ,мазен директор се изтипоса гол и продължава да срами институцията с присъствието си.Преди време някакви хлапачки бяха откраднали 40 учебника и не последваха наказания.Внукът ми ми разказва как им промиват мозъците с американски либерални щуротии.Празнуват Хелуин ,Денят на св.Патрик и тн. измислени католически глупости.Много пропаднало училище ,не записвайте децата си там.

47

кмнб

преди 7 години

До АнонименНазовете ги тези мерки, които може да приложи директорът. Не ги знаем всички, просветете ни.

46

Не мой

преди 7 години

До Анонимен 51Съдимостта не води само до загуба на правото да учителстваш. Чисто свидетелство за съдимост е необходимо за много професии и при разни жизнени обстоятелства.И да го направи това учителят, да ошамари някого и да каже: ей *** на, волнете ме, съдете ме, за принципа го направих и в знак на протест - какво ще стане? Първо, никой няма да му разпространи протеста по медиите, второ, ако стане известно, ще го оплюят и изкарат най-големият изверг.А иначе напускат учители, това да.

45

Бивша учителка

преди 7 години

За всичко е виновна изкривената система в България,в частност образование! Директорите почти на 100% са партийни кадри, за да източват пари и да пълнят съответните каси! Инспекторатите по образование,също партийно назначени! Учители...пряко зависими от директорите, смачкани и без самочувствие! Побойниците, закриляни от ръководство и държава,заради бройката иначе училището губи пари от изключен побойник! Какво очаквате повече, да убият дете ли??? Ще се случи и това,въпрос на време...

44

Анонимен

преди 7 години

До azИ тогава имаше брутални побойници, които имаха смелост да малтретират единствено момичета или много по-малки момчета.Но имаше и наказания.Още по онова време обаче възникнаха някои вредни идеи. Например, ако някой не мирува в час и пречи на останалите деца, да не го гонят в коридора, за "да не хайманосвал". И за да е под контрол, учителката му прави забележка и го наказва прав до вратата, а той зад гърба й прави жестове и "муцунки", с които разсмива останалите деца. Оттогава се започна.

43

Анонимен

преди 7 години

Мерките добре ги знаем всички и ако ги чакаме от директора, от сниманото клипче или от сигнал в писмен вид, ще има много да чакаме. Знаят се кои са побойниците, откриват се намясто, и се правят по-тихи от водата. Това е.