21

Анонимен

преди 7 години

Да затова оня сумтял и делял на външни и вътрешни в системата мои твои няма всички са равни тъи че и да сумтиш плащаме данъци на тая държава си никои без тия

20

Анонимен

преди 7 години

Да излязат да протестират пред офисите на нова и другите канали за наложената цензура

19

аз там

преди 7 години

Не се съмнявайте, че ако има далавера и естакада на две нива ще направят - отгоре за танкове, отдолу за майки с колички.Никой не го е еня за хората. Сега ще напълнят гушите на тия с паветата, тия с асфалта ще си разпределят парите по-късно от обществената поръчка. Иначе са една и съща мафия с много лица.

18

Анонимен

преди 7 години

До 17 АнонименЕстакадата струва много пари!!Като гледам сумата за една тел по границата,това съоръжение сигурно ще блъсне един милиард!!Виж,друго предложение имам-бухай асфалт директно върху паветата!!Двойно подсигуряване!!Дупка да се отвори,отдолу паваж-няма мърдане!!!И един сантиметър асфалт да се положи,няма значение!Павето отдолу е сигурно!!

17

Анонимен

преди 7 години

ЩО НЕ МУ ТУРЯТ ЕДНА ЕСТАКАДА ОТГОРЕ. ЩЕ Е МНОТО ЕКЗОТИЧНО - ОТДОЛУ С ИСТОРИЧЕСКИ ОБЛИК, ОТГОРЕ - С МОДЕРЕН.

16

Охранителят-София

преди 7 години

До9ти Пешо! По добра настилка е за тези които карат каруци! Я минете със здрав и поддържан автомобил по добре наредени павета да усетите приятното румолене на хубавите автомобилни гуми с които карате :)

15

Анонимен

преди 7 години

ОТ АСФАЛТА ПО-ЛЕСНО СЕ КРАДЕ. И ПОВЕЧЕ.ЗАВИСИ КОЛКО Е ДЕБЕЛА НАСТИЛКАТА.

14

Тралала

преди 7 години

Тази другарка, да си намери работа и мъж!Асфалта на Дондуков е крещящо необходим, наклонът на булеварда води до постоянно разместване на паветата, в момента само с джип може да се кара там

13

смЕх

преди 7 години

Ремонтите на улиците и пътищата са като тъй нареченото саниране баснословно скъпо със съмнително качество което лъсва след няколко месеца и "героично" се ремонтира отново. Това, ако не е перпетуум мобиле за нЕкои фирми здраве му кажи

12

Охранителят-София

преди 7 години

Не никакъв асвалт! Който сложи асвалт ,да знаете,че прави измама и голяма далавера в своя полза на сметката на държавата и народа!

11

Анонимен

преди 7 години

ревнали разбираш ли за исторически облик - тогава направо в калта без настилки и с волските коли

10

Анонимен

преди 7 години

Какви майстори на паваж търсите бре???Хората отдавна са измислили машини за полагане на паваж,досущ като тези с асфалта!!То,ако беше така цяла стара Прага,Будапеща,Виена,Залцбург...........щяха да минат под ножа с асфалтиране на паважа!!Ама откъде да знае целокупния,български народец,че софийска община може да си поръча една такава машинарийка и ако иска да нареди паваж на цяла София??Ама там са свикнали да вземат,не да дават и............бухай лесния вариант-асфалт!!!

9

Пешо

преди 7 години

Доколкото разбирам, жената не могла да разбере визуализацията на проекта??? Тоест, стотиците картинки, които се намират по елементарен начин в интернет, не са достатъчно ясни???? Мисля, че проблемът в точно този случай не е на общината, а на лудата глупава лелка. Колкото до павета срещу асфалт - и двете се правят некачествено и се краде, това е ясно. Но и в двата случая асфалтът е по-добрата настилка. По-тихо е, по-чисто е, по-удобно е за пътуващия.

8

Жоро

преди 7 години

Каквото и да се реши, всички знаем крайния резултат от 100% некадърното изпълнение :)

7

Гого

преди 7 години

Значи събрали се четирима безработни и искат да наложат безумните си идей на цял град. Павета по булеварди нямат място в днешно време. Питайте хората по Борис 3ти, който вече имат здравословни проблеми от 24 часовия грохот там.

6

Анонимен

преди 7 години

Уважаеми съграждани, Моля да помислите преди да се изказвате.В момента, в България няма майстори професионалисти за подреждане на павета. За пример ви давам бул. БорисIII. Тези , които живеят на булеварда знаят какъв шум се вдига от паважа. десетки пити повече децибала от асфалтовата настилка. Отделно запрашеността е значително по-голяма при паваж. Е, хайде сега гласувайте!

5

Анонимен

преди 7 години

Да затворят жълтите павета, иначе тотално ще заминат.Иначе паветата по Дондуков да се запазят, но някак да се намали трафика.

4

Столичанин

преди 7 години

Така ще бъде с новостите в столицата - навъдиха се повече "придошли" столичани от истинските ,които могат само да докарат селянията си в столицата. Интелект и култура си трябва за такива решения! Селянинът може само да покаже репички!

3

Анонимен

преди 7 години

Два казуса свързани с една далавера!!!С асфалт или павета като резултатът е без значение,някой така или иначе ще вади пари от обществена поръчка!!

2

Анонимен

преди 7 години

И аз съм за паветата, някак по-революционно настроени ми се струват.