13

Наблюдател

преди 7 години

Абе още ли не са обяснили на този президент че подобни инициативи изобщо не са в компетенцята на Президентската институция! Ами да му дадат тази Конституция да я прочетие поне веднъж!!!

12

ДДТ

преди 7 години

Ами да си заминават всички от това министерство! След като не им пука за бъдещето на българите в България мястото им е на трудовата борса.

11

Анонимен

преди 7 години

Някакви саботьори действат през главата на Радев. Радев да си огледа хубаво екипа! ВСички чухме вчера думите му, че въпроса за уседналостта ще бъде решаван от парламента, а някой си позволява да действа в съвсем противоположна посока.

10

ognyanz

преди 7 години

Сетила се Мара да се побара. Е да, идва друго правителство, а тя трябва да се намести някъде. Който сега говори против Радев има шанс Бойко да го удостои с добра службица.

9

Анонимен

преди 7 години

Тази дебела буца е ,егати неприятното нещо. То, май цялата правосъдна с-*** е съставена от такива - или прокурори, меки китки, или съдийки(следователки) -застаряващи нимфоманки. Все хора със зависимости.

8

luckyman

преди 7 години

Вижте само, каква гнус е министър на Правосъдието!?И после пак се надайте за справедлива съдебна система! Е те, такива съдят жертвите на ромските безчинства и вместо да защитят реда, плямпат за либерални ценности...

7

Анонимен

преди 7 години

Генералът си мисли, че Конституцията на България е като Устава на БНА !

6

Анонимен

преди 7 години

Е нали самият президент каза вчера, че оставя този въпрос да го решава парламента?! Тая Емилия Друмева, която оглавява правния екип на Радев, нарочно ли ги прави тези неща?

5

Анонимен

преди 7 години

Импийчмънт за самальотчика!!!! ***.

4

Иван М.

преди 7 години

Тия са ***! Нямаме си други проблеми в съдебната система, сега и уседналостта започнали да я мислят.Радев, ако не започнеш веднага да нищиш модела КОЙ, ще се запътиш скорострелно към бунището на историята, точно както агент Гоце.

3

Анонимен

преди 7 години

Генералпрезидента разединява българите, вместо да ги обединява !

2

luckyman

преди 7 години

За съжаление отпадъците не се изхвърлят сами, трябва някой да ги извози до сметището...

1

аз

преди 7 години

Разбахте ли какво прави най- точният човек на Нинона, г-н Радев-