10

Анонимен

преди 7 години

Не е нужно да си Шерлок Холмс за да разбереш че Русия е в дъното на химическата атака, а Асад е само простия изпълнител, момчето за черната работа. На всичкото отгоре руснаците се издадоха сами като показаха химическите контейнери с надписи на кирилица на летището в Хомс след рапертушинващата Русия и Путин атака на САЩ по руската държавна телевизия.

9

по-далече от Русия

преди 7 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

8

Вова

преди 7 години

Добрата стара Англия. Тоз *** и той имал мнение. Подкрепял ударите.Те америка и на вас ще го ***, като видят зор.Британски ***.

7

Минаващ

преди 7 години

Този английски министър обвинява руския президент, позволява си да казва на Путин какво да прави и какво да не прави. Британски министър е ***, кой го бръсне за слива. Със сигурност е някакъв инфантил.

6

Тони Блеър

преди 7 години

Вече 15 години светът чака "неоспоримите" доказателства за химическото оръжие на Саддам. Вече 3 години светът чака "неоспоримите" доказателства за това че малайзийският самолет е бил свален от руски БУК, а не от украински такъв.Чакаме, чакаме, чакаме ...а американците си правят каквото си искат. Но това няма да е вечно. От вчера започна НАЧАЛОТО НА КРАЯ.The Final Countdown ... тик-так, тик-так, на *** Трумпф времето му изтича ... тик-так, тик-так ...

5

Анонимен

преди 7 години

Тия па, мърльовци, и те се обадиха! Я да си гледат там острова и да не дават акъл!

4

Хетеро

преди 7 години

английски гейове

3

:) :)

преди 7 години

по бих се учудил ако не бяха го казали.Те и за заводите на Садам така бяха сигурни пък после се оправдаваше бившият им премиер как бил подведен и били сгрешили....папагали, как пък нищо от британското достойнство не им остана.

2

x

преди 7 години

А имало ли е въобще химическа атака?

1

Анонимен

преди 7 години

слуги хамерикански..горете в ада