144

extremist

преди 7 години

ГЕРМАНИЯ ВИНАГИ Е БИЛА ПРОТИВ РУСИЯ И ХИТЛЕРЧО ЗАТОВА СЕ Е НАПЪНАЛ ДА Я ПРЕВЗЕМЕ....НАТАМ ИСТОРИЯТА ГОВОРИ И АДОЛФЧО Е ТИПИЧНИЯ ПРИМЕР ЗА ШВАБСКА НЕКЪДЪРНОСТ КОЯТО АХА ДА УСПЕЕ И СКАНДАЛА VW Е НАЛИЦЕ

143

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТ"Путин не взима никога чуждо!"Питай Президент на клуба от НФЛ САЩ Ню-Ингланд Петриотс Роберт Крафт на който Путин му сви пръстена уж само да го разгледа и разсеяно си го пуснал в джоба. След тази случка Крафт многократно писал писма до Обама при срещите си с Путин да му напомни да си върне пръстена. Обама му напомнял, но как да го върне след като руските мошеници обявиха, че това била някаква шега измислена от Крафт за да злепостави Путин.

142

до 221

преди 7 години

Ккава война иракчаните искат демокрация, сега заради амбициите на Асад Сирия също не може да спре войната, а защо сирийците идват във ЕС нали във ЕС е лошо ? САЩ са агресор, а Русия им е приятел нека сирийците да идат при приятеля си Путин тогава ? Ами сирийците не искат Асадска -Путинска демокрация искат европейска демокрация. Сега вместо Асад да си тръгне, Сирия е в руини и се появиха и ИД и как да спре войната ?

141

един там

преди 7 години

До (до 200)Оппа, нещо "оплете конците"! За тебе имам новина! Запиши си го някъде с големи букви, да не го забравяш- ТУРЦИЯ Е ЧЛЕНКА НА НАТО!

140

Анонимен

преди 7 години

Extrmis дядото от БКП ли беше :) За това ли си толкова гневен , няма вече народни пари за тебе ?:) Да ти кажа нещо ... още дълго няма да има. А кой къде ще виси ще видим на улицата .

139

extremist

преди 7 години

Съболезнования за Лондон от света, за Санкт Петербург мълчание! - ТОВА Е ЯСНОПОТВЪРЖДЕНИЕ НА "ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ" . ЯВНО ВЪПРОСНИТЕ "ЕВРОПЕЙСКИЦЕННОСТИ" СТРУВАТ ПО-МАЛКО ОТ ЕДИН КУЧЕШКИ ЕКСКРЕМЕНТ . ОТТЕГЛЯМ ВСИЧКИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ КОИТО СЪМ ПОДНЕСЪЛ НА ПОСТРАДАЛИ ОТ ТЕРОРИЗЪМ В ЗАПАДНИ ДЪРЖАВИ - МАЛКО ВИ БЕШЕ И ДАНО 10 ПЪТИ ПО ТОЛКОВА ДА ОТНЕСЕТЕ

138

extremist

преди 7 години

ЖАЛКАТА ЕВРОКОЧИНА ТРЯБВА ДА СЕ МИНИРА ЦЯЛАТА. ТУК В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ КОИТО Я ПОДЪРЖАТ НА БЕСИЛКА. СОРОС ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА ЗАЕДНО С МЪРДОК И ЦЯЛАТА ПЛЯВА СПОМАГАЩА ЗА ПРОВАЛА НА ДЪРЖАВАТА

137

един там

преди 7 години

До анонимен 210,Да, може би да е така! Кажи сега ти каква е истината и къде е справедливостта за войнита в Ирак, откъдето всъщност са повечето бежанци днес, а не са от Сирия? Кажи каква е истината и къде е справедливостта в Либия? За украйна да говорим, щом искаш! Недопостимо и даже абсурдно е едно чисто икономическо решение, да доведе от такава ескалация на напрежението, освен ако това, последното не е било планирано предварително! Пък ти. щом ти е кеф, си вярвай в Дядо Коледа!

136

Анонимен

преди 7 години

Колкото и минуси да слагате .... хората не уважават Русия! Вместо да агресирате бъдете по смирени и поправете грешките си. Русия има място в християнския съюз , но е време да се осъзнае и покая.

135

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 215"100 % откровен див расизъм. Такива изявления могат да се толерират само в България."Не знаех че за русофилите истината се нарича див расизъм.

134

extremist

преди 7 години

Съболезнования за Лондон от света, за Санкт Петербург мълчание! - ТОВА Е ЯСНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА "ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ" . ЯВНО ВЪПРОСНИТЕ "ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ" СТРУВАТ ПО-МАЛКО ОТ ЕДИН КУЧЕШКИ ЕКСКРЕМЕНТ . ОТТЕГЛЯМ ВСИЧКИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ КОИТО СЪМ ПОДНЕСЪЛ НА ПОСТРАДАЛИ ОТ ТЕРОРИЗЪМ В ЗАПАДНИ ДЪРЖАВИ - МАЛКО ВИ БЕШЕ И ДАНО 10 ПЪТИ ПО ТОЛКОВА ДА ОТНЕСЕТЕ

133

Анонимен

преди 7 години

Do 191Кой каквото иска да си говори, но руския народ е народ от престъпници*****************************************************************100 % откровен див расизъм. Такива изявления могат да се толерират само в България.

132

Анонимен

преди 7 години

Значи всеки потребител в световната мрежа може да си изкаже мнението . Щом това ,не се случва , всичко е ясно. Русия върви в грешна посока ! Хората го виждат, не са слепи.Целия християнски свят е съюз и работи заедно , ОСВЕН Русия? Която краде чужда земя през 21 век. Няма как да има уважение , не го търсете.

131

до 200

преди 7 години

По времето когато са ни ''освободили'' вече сме се били освободили. Aма няма да сe учудя ако утре Путин прати приятеля си Ердоган насам, въпреки че му свалиха самолета. Все си е друго да си приятел с турците и да избиваш братските народи, добре че има НАТО да ни пази от тия варвари

130

Анонимен

преди 7 години

За съжаление руснаците сами се поставиха в изолация. Нормалните хора винаги ще имат едно на ум че те са агресор.

129

extremist

преди 7 години

До Анонимен 205 : АБЕ *** КВО МИ ГИ ВАДИШ ТИЯ СТАТИСТИКИ ЗА 60 ГОДИНИ; Я СИ НАПРАВИ СПРАВКА ЗА САЩ - НАПАДНАЛИ СА НАД 15 ДЪРЖАВИ САМО В БЛИЗКИЯ ИЗТОК ЗА НЯМА И 20 ГОДИНИ

128

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТТова за Хрушчов, Крим, и пиянгурници си е лично твое частно мнение и няма никакво отношение нито към истината нито към справедливостта нито към честността.

127

Анонимен

преди 7 години

Ами да се замислят всички руснаци , защо света, не ги уважава! Уважението не се купува като Лю Пен или Лю Станишев!Явно причината ,не е в "запада " севера юга или некви посоки. Проблемът е в 100 годишните действия на Русия и уважението,което нямат към света. Помислете преди да плюете.

126

един там

преди 7 години

този пост беше до анонимен 198!

125

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 199"Кого е нападала Русия бе жмульо."много други преди 1939да започнем от паметната 1939Финландия 1939Полша 1939Литва, Латвия и Естония 1939България 1944 обявяват ни война с цел окупация и последващо поробване Унгария 1956Чехословакия 1968Афганистан 1979Чечня 1994, 1999Молдова 1995Грузия 2008Украйна 2014Сирия 2015