41

Анонимен

преди 7 години

На следващите избори, за да има ред и спокойствие, без изборни секции в чужбина и затваряне на границите на България една седмица преди изборите.

40

Анонимен

преди 7 години

Aко конституционния съд не кaсирa изборите, реaлно те ще плюят нa конституциятa нa РБ, a товa ще е крaйно опaсно зa стрaнaтa с трудно предвидими последици. Фaкт нaрушеното констутиционно прaво нa хиляди бг. грaждaни, фaкт е и всички " обяснения" сaмо влошaвaт положението!

39

Харалан Хайверов

преди 7 години

Май Ердоган иска България да бъде курбан във войната му с Европа!

38

Сунай Ибрахим

преди 7 години

Ние имаме много ясна позиция, такова открито манипулиране на изборите и ограничаване на правата на избирателите да гласуват никога не е било. То не бяха граници да затварят, то не бяха секции да орязват, пак само за Турция, че и образователен ценз да налагат с попълването на удостоверенията. Не че е лошо, но защо само за избирателите в Турция? Това си е дискриминация и ЕС трябва да се сезира.

37

Анонимен

преди 7 години

МЕСТАНЕ, НЯМА ПО-ГОЛЯМ ПРЕДАТЕЛ ОТ ТЕБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

36

:-)

преди 7 години

на следващите избори ако изобщо има секции в Турция - ще са 6-8,а на границата отново ще бьдат спрени автобусите им(ако изобщо им бьде позволено да гласуват у нас)

35

luckyman

преди 7 години

Безкрайна престъпна наглост! какъв друг да е, освен ислямист и османист?

34

реалист

преди 7 години

Бойко като почнал д санира наред, да "санира" ДОСТ от публичното ни пространство, че иначе народа него ще "санира".

33

смЕх

преди 7 години

Тоя защо се прави на луд от цялата дандания на границата едва ли има кой знае каква файда влезнаха и си гласуваха. Проблема им е виртуозния номер който им извъртяха с попълването на декларациите на български и невъзможността да ги попълнят грамотно още един показва, че тия не са никакви български граждани .

32

Хм

преди 7 години

А бе направо да каже,че Ердоган не харесва резултатът от изборите.....Колкото до съда-много голям гювеч му пусна и без туй,тая партия въобще не трябваше да се регистрира по закон!

31

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

преди 7 години

БРАВО НА ПАТРИОТИТЕДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯслед 1989 година за прьв път десни, турски и всякави други *** останаха извън Парламента и сега рев до небесататурския шпионин Местан е полудял от злобапрекрасно :-)

30

Исмаил

преди 7 години

Чл. 13. (1) Вероизповеданията са свободни.<br>(2) Религиозните институции са отделени от държавата.<br>(3) Традиционна религия в Република България е източноправославнотовероизповедание и Исляма.<br>(4) Религиозните общности и институции, както и верските убеждения не могат дасе използват за политически цели.Чл. 26. (1) Гражданите на Република България, където и да сенамират, имат всички права и задължения по тази Конституция.(2) Чужденците, които пребивават в Република България, имат

29

Анонимен

преди 7 години

Така ли ти нареди Ердоган долни предателю и мерзавецо???Вън от България!!!

28

Анонимен

преди 7 години

Прав е!

27

Анонимен

преди 7 години

Местане, Местане, нека те "уважи" всеки , който те хване !

26

Ох

преди 7 години

Няма как пред съда да се докаже, че хората минаващи Турско-Българската граница влизат в страната, за да гласуват и блокадата й ги възпрепядства. По-страшно е на Шефа на Местан да му хареса да си пазари власт и нестабилност в България.

25

Анонимен

преди 7 години

До Ян Бибиянсамо за пари мислите няма да се наядете бе, ще дойдат пак гладни години тогава да нямя пак комши нямя хляб няма това онова мн.бързо забравихте за гладните години кой ви помогна тогава помислете трезво и без национализм

24

Анонимен

преди 7 години

Тоз горкия се е взел много на сериозно май. Как пък си повярва, че ще влезе в парламента пак? Сега ни парламент, ни субсидийка ... ех

23

Анонимен

преди 7 години

Агент Павел,нашите избори този път бяха много добре организирани и проведени.Няма да има касиране,чъпреки мераците ти.Ако не ти харесва,заминавай си при *** Турция и недей да тровиш политическото ни пространство.Защото ако ЦИК се вържат на прищевките ти,около съдебната палата ще стане тясно за тези,които те регистрираха.Те си знаят защо.А който не знае-в конституцията пише,че не се разрешава регистрацията на партии на етническа основа.Анадъм?

22

реалист

преди 7 години

Този ми е по отвраителен дори от Евгени Михайлов. Ако беше българин и въртеше тези номера в Турция досега щеше да е осъден и в затвора за държавна измяна. Но тука има Борисово правосъдие, а не истинско.