29

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е тиранин като Кадафи, Хюсеин и една камара други набарали власта и се забравили... Турция е една много напреднала страна ,но си няма представа,че точно този тиранин като му дадат сега повече власт ще стане като при Садам Хюсеин - войници и техните безплатни жени ***.... Мюсулманите сега ще си сложат таралеж в гащите :)

28

Анонимен

преди 7 години

Ислямистите се заиграват с чувствителни за европейците теми, като фашизма и равенството на половете. Много са жалки.

27

Анонимен

преди 7 години

Не разчитайте Русия пак да върши мръсната работа на Запада. Този път няма да стане ! Въпреки безбройните провокации - сваления руски изтребител, убийството на руския посланик в Турция, предизвиканата катастрофа на хеликоптер с руски бизнесмени в Истанбул ..., въпреки всичко това Русия този път няма да се скара с Турция. Напротив - ще правят бизнес заедно, защото и турците, и руснаците ненавиждат еврогейците и техните американски кукловоди. Русия не я бройте да воюва с Турция този път.

26

до №45 ердухан

преди 7 години

*** моли се Европа да не спре инвестициите и да не затвори предприятията които ви изгради ,че ще ду.хн.ете супата за две бройки ,а смешната ви многолюдна армия става само да трепе цивилни виждаме я колко струва в Сирия само големи приказки.

25

BAY GANYO

преди 7 години

A NIE ZA VSI4KO 6TE PRODALJIM DA IM SE DUPIN VA EVROPATA KOQTONI UNI6TOJI DUKVALNO BALGARIQVREME E DA VZEME ZA PRIMER TURCITE

24

Хм

преди 7 години

Всичко се развива просто чудесно-ислямът показва отвратителното си лице!Бяла Европа най-после започва да разбира кой е истинският и враг!Дано само нещата се развият по-бързо,та жертвите сред белите да бъдат по-малко!Колкото по-рано започне Общоевропейската Реконкиста-толкова по-добре!

23

Мюджахидин

преди 7 години

Турци, мароканци, сомалийци, босненци, албанци и други създават обща армия за защита на мюсюлманскотонаселение в Европа. Пътя е наш, победата е на Всемогъщият АЛЛАХ!

22

Анонимен

преди 7 години

"Демократичните третополови" и Напушените полицаи се опитват да спрът да излизат турците в Ротердам...Абе хората още като чуха новината излизат към Турското консулство! Хората излизат с байряците за подкрепа, нима излизат с МОЛОТОФ КОКТЕЙЛИ като французите и ония агитки от Гези!!! Демократи ама само на думи...ВСЕКИ ТУРСКИ ГРАЖДАНИН ИМА ПРАВО ДА ХОДИ В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО И КОНСУЛСТВО!

21

Ddd

преди 7 години

Ердогане, много ли ти е кеф че адаша ти ще ви върне в 17ти век. Муслетата не виждате по-далече от нослетата си. Едно време бяхте хубава държава, хората имаха права и достойнство, а сега се превърнахте в една дива, зомбирана, средновековна орда. По манталитет слязохте по-ниско и от Нигерия.

20

Анонимен

преди 7 години

Кметът на Ротердам Ахмед Абуталеб е мароканец, но явно цивилизован и напредничав човек. Такива мюсюлмани са единици обаче, за съжаление.

19

Анонимен

преди 7 години

До 10Казваш, не се ли убие Ердоган, ненормалника ще създава проблеми! И като се убие Ердоган, какво? Ще дойде друг! Това са си просто мюсюлмани - исмямисти, диви и нагли хора!

18

Анонимен

преди 7 години

S podobna politika Turciq shte bude izolirana,a moje i da q izhvurlqt ot Nato. Ako EU i nalozi sankcii shte se razpadne za mesec.

17

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

до 37Не разчитайте Русия пак да върши мръсната работа на Запада. Този път няма да стане !Въпреки безбройните провокации - сваления руски изтребител, убийството на руския посланик в Турция, предизвиканата катастрофа на хеликоптер с руски бизнесмени в Истанбул ..., въпреки всичко това Русия този път няма да се скара с Турция.Напротив - ще правят бизнес заедно, защото и турците, и руснаците ненавиждат еврогейците и техните американски кукловоди.Русия не я бройте да воюва с Турция този път.

16

Анонимен

преди 7 години

До ЕРДОГАННикаква Холавдия няма да изпапкате. С тези простотии вече нямате никакви съюзници. Не мислете, че Путин ще застане зад гърба ви. На Русия и трябва Западна Европа и пазарите и. Велики сте в болните си мозъци. А не е толкова трудно Германия, Холандия, Белгия, Швеция да принудат елегантно турците да се завърнат обратно. Прибави и разбитата ви икономика и като ви отрежат от пазара в Европа ще се сринете. Диви източни орди - затова никога не сте имали и един известен учен. Простотия.

15

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Аааа, господа еврогейци, не подскачайте !Отгледахте си Франкенщайн в лицето на съвременна Турция, сега няма да рИветИ !Преди 50 години Турция беше една аграрна държава с кретаща икономика и многобройна, но слабо въоръжена армия.Кой направи от Турция една от водещите икономики в Европа ?Кой направи турската армия най-голямата в натовска Европа ?Кой ?Кой ?Кой ?Сега ще си сърбате попарата, която надробихте !Начело на Турция е един смел човек, на когото не му пука от Запада. Ще го търпите !

14

Анонимен

преди 7 години

До ЕРДОГАННикой не трепери. И прослувутата ви армия боксува в Сирия и Ирак и не може да справи е едни кюрдски милиции. Ще се разпаднете като държава. Кюрдистан рано или късно ще се случи. Запада ще си изтегли производството и вие ще се превърнете в дива източна племенна държава. Колко и да са зле западните държави, вие не сте проблем за тях. Има една важна разлика - вие работите за тях, а не те за вас. И простотията с нацизма - може да се върне и вие в Западна Европа няма да сте очаровани.

13

Смях

преди 7 години

Кметът на Ротердам Ахмед Абуталеб обяви извънредно положение снощи в опит да спре протурския протест пред турското консулство в града, предаде БТА.

12

Анонимен

преди 7 години

С тези провокации Ердоган засега изчетква Путин.

11

Рашо

преди 7 години

До османлията и ердо,Не ви ли е срам бе, едно време европа ви прие даде храна, пари, приюти ви като свои. Така ли се отблагодарявате на тези хора, като ги убивате и взривявате. Това нещо муслитата са най-неблагодарните същества на земята.

10

Анонимен

преди 7 години

До Ястреб ОсманлиятаНе ни мисли нас. Имали сме държава 1300 години, дали сме една от писменностите на Европа. Ще оцелеем. А вие великите диви източни племена, защото турска националност няма, вървите назад във времето. Но забравяте, че не 15 век, а кте просто придатък на Западна Европа за работна ръка. И не си мисли, че западните ковпании ще останат н една несигурна и ислямизирана страна. Имахте прекрасна държава, но ислямизма ще нипогуби. И не Европа ви е проблем, а кюрдите и простотията ви.