33

Важно!

преди 7 години

Моля, отворете енцикл.:Испания е била 700 г. под властта маврите( Мароко), освобождава се, НИКАКЪВ мавър не е останал в Испания, всички джамии са музеи или катол църкви. САМО при нас има ЖАЛВАНЕ, ОБИДНИ подхвърляния от страна на Турция, като че сме им длъжни с нещо! Историците да разучат защо с нашата гостоприемност турците искат ОЩЕ и ОЩЕ! Мароко също е съседна на Испания.И са мюсюлмани.Представяте ли си в Испания Мароканска партия за права и свободи? И имат ВИСОКА стена към Мароко!

32

Грюгер

преди 7 години

Няма нищо страшно да се изгони турския посланик в България... Най-много да ни върнат хубавото Наде и да ни пратят някои сериал да плачат бабите, когато не хвърлят пари през балкона хаха :)

31

да

преди 7 години

страхливите турци нали бяха събрали 100 хил.армия на границата със Сирия и щяха да унищожават руската групировка в страната..ще влязат ама..после излизане дали нямаше да подминат Турция,защото..не са я познали:-)

30

Анонимен

преди 7 години

Българи, Тиквата ни предаде и продаде на откачения Ердоган. Толиова страхлив и продажен беше, отврати всеки нормален българин. Този и::зрод Гьокче трябва да се изгони веднага!!! Прави каквото до иска тук защото Рапона му разреши. Да върнем достойнството си, да не допускаме турци които не живеят в България да определят живота ни. Те гласуват по заповед.Националната ни гордост трябва да се възстанови!Зад нас са православни руснаци, гърци, сърби, ръмънци, чехи, поляци които не искат Турска империя!

29

Анонимен

преди 7 години

Затворете границата със Турция, сега е момента, който не плаща данъци във БГ не трябва и да гласува, аз ходя ли да гласувам в Турция или някой европейски гражданин.

28

да

преди 7 години

турският аскер не може да гькне в Европас тая картонена армия могат да плашат само гаргите в Анадола

27

Анонимен

преди 7 години

Най-накрая един премиер да действа правилно във външната политика....така се прави, всички останали бяха мишки. При ББ дори имаше агитация от Турция той да помогне на ДОСТ представяте ли си?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!?!?!?!?!??!!??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26

Грюгер

преди 7 години

Турция може да мери сили със Сирия или Армения...С Русия,Германия или САЩ е много смешно :) Турция се издържа с рекет от Европа и контрабанда на петрол от Ирак и Сирия... В Истанбул е пълно с работещи деца и бедни хора...САЩ подпомогнаха бедна Турция след втората световна война. Турция изнася 60%за Европа...България бе болна от болшевизъм, днес Турция беоледува от ислямизъм... жалко за турцитете...Пътувах с турските аеролинии много свежи стюардеси и така приятно ухаят хмм...

25

Анонимен

преди 7 години

Герджиков, той и великият Путин не посмя да скъса дипломатичните връзки с Анкара та ти ли? Айде слез на земята, все пак си само служебен премиер. Не се поддавай на провокации, нали не искаш след два часа турският аскер да е пред министерски съвет?

24

месара

преди 7 години

а другаря местан - агент павел , няма ли да каже нещо , да защити " родината " му България !? явно е сключил добра зделка с комшиите - вие на мен , аз на вас ! абе нали сме част от османската империя , учете турски , купувайте потури и си сменяйте имената доброволно , иначе знаете какво пише в историята за " приятелското турско присъствие " .

23

Радост вкъщи

преди 7 години

Бай Герджик защо не си гледа запека на внука, ами на стари години пишман политик...

22

да

преди 7 години

ако трябва и дипломатическите отношения ще бъдат прекъснати, за което вината ще бъде на агресивна Турциясамо да не забравят турците,че ако затворим границата тировете,които хранят турската икономика с милиарди ще пътуват за Европа..с балони :)))не сме държавата с географско положение,с която искат да скъсат отношения турците - много скъпо ще им струва ама много

21

До 24

преди 7 години

Успокой се, избърши си лигите и си вземи хапчето....

20

До 24

преди 7 години

Е, те тогава я овапцахме....

19

За всеки случай!

преди 7 години

Г-н Премиер, проверете има ли налични ТРК "Точка"-У. Не се знае какво ще му хрумне на султана... Нато няма да се включи, ако две натовски страни са в конфликт. Тия "войводи" се изпокриха и не смеят да шукнат... А иначе на думи са велики...

18

До Гругер

преди 7 години

Някои *** са доста назад и недостатъчно информирани...Мислят, че цяла Турция се надяват и снабдяват ток от България...Вие сте доста назад колега, погледни един път поне без конски очила...

17

пиздец нюз

преди 7 години

До ГрюгерА в последните 5-6 години Истанбул беше напълнен с носачките на черните чаршафи... И това са съюзниците на матушката на членовече на "Тръмп общество"...

16

Анонимен

преди 7 години

Факт е, че някои сънародници пишат глупости, вчера на една статия имаше един *** който хвалеше военните възможности, оборудвания и стратегии на България...Та даже още малко пусна Язовир Кълджали към Турция и каза, че тази вода ще издави "цялата" армия на Турция...М.алоумници много имаме...пусни и Антон Ивановци ако искаш, докато водата стигне там...колко местности ще се издавят в България? Докато на тях ще им дойде като гаргара...

15

бг турчин

преди 7 години

Ходил съм в Турция няколко пъти но нямам двойно гражданство. Следя турските медии особено новинарските телевизии като НТВ, СНН Тюрк повече от десет години. Разликата в държанието на турските политици или управляващи е много по различно отпреди десет години. Много са самоуверени, по национална новинарска телевизия депутат от управляващата партия открито говори против Германия, Израел и т.нт. Преди години бяха много по сдържани. Не знам как са разговаряли с Борисов но даже Б.Димитров омекна за ТР.

14

Грюгер

преди 7 години

Пичове, трябва да съчувстваме на светска Турция, че я чакат много тежки години...Минавам през Босфора, само керемиди и джамии... Само им спрете тока за 3 дни, друго не им трябва.