73

Анонимен

преди 7 години

Направо сме шашнати от интервюто.Гледаме като Тодор Живков на 10.11.1989.Борисов ни осигури победата.От щаба на червените *** имаме молба да го пускате всеки ден по няколко часа.И благодарим сърдечно за помощта.Този човек ни носи победата с всяко появяване

72

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 68- ХИСТРИОННО ЛИЧНОСТНО РАЗТРОЙСТВО -ТЕАТРАЛНОСТ ,ВНУШАЕМОСТ,ПОВЪРХНОСТНА И ЛАБИЛНА ЕМОЦИОНАЛНОСТ,ЕГОЦЕНТРИЗЪМ,СКЛОННОСТ КЪМ САМОИЗТЪКВАНЕ ,ЛЕСНА ОБИДЧИВОСТ ,СТРАХЛИВОСТ,СТРЕМЕЖ ЗА ПРИЗНАНИЕ И НЕПОГРЕШИМОСТ ,ДРАМАТИЗИРАНЕ И ПОСТОЯННО ТЪРСЕНЕ НА ДЕЙНОСТИ ПРИ КОЙТО ЛИЧНОСТТА ДА Е .ЦЕНТЪР НА ВНИМАНИЕ и т.н.

71

Анонимен

преди 7 години

До ха-ха-ха 75Нали всички червени обичахте Тодор Живков , сега пак се измятате . Трябва да благодарите на Бойко , че го е пазил от вашите вождове предатели на БКП като Луканов и Петър Младенов и др. които искаха да го вкарат в затвора .

70

Анонимен

преди 7 години

Мечтая, този, както се е изтипосал в костюмче, да го гледаме по всички телевизии, но на подсъдимата скамейка! Обещавам да гледам ТВ от край до край и да слушам всяко негово оправдание! Най-вече, ще чакам да чуя присъдата!

69

Анонимен

преди 7 години

Само революция в мозъците може да ни спаси!99% от хората изобщо не търсят алтернатива,нито са запознати с новите партии,които най-малкото ако влязат в НС биха променили сегашното статукво.Гледаме си ние по ТВ Б.Б и понеже го "познаваме" от екрана-гласуваме за него.Манипулират ни от екрана,дебатите и фокусът са върху старите наглеци,които отново ни заливат с лъжи,но ще гласуваме за тях,защото са познатото зло. Промяна на мисленето и нови алтернативи в управлението,шанс за нови политически фигури

68

Анонимен

преди 7 години

Боже, всички ни обещават едно и също-какво да правим. Трябва да преценем кой ще краде по-малко и тогава да гласуваме.

67

обективен

преди 7 години

Бай Х=Бай Тошо ! Никаква разлика! Дори визуално приликата е потресаваща!

66

Един цех

преди 7 години

И как манипулира хората с тези комунисти!?!!Та той си е бил регистриран комунист дори с членска книжка! Навремето масата народ нямаха такива книжки! И моля ви се взел да плюе по комунисти!Ама толкова е смешен, значи тука на работа всички сме се смяли на лъжите и психическата му нестабилност!

65

ха-ха-ха

преди 7 години

Бившия комунист и личен слуга на Бай Тошо отново запълни медийното пространства с лъжи ,хвалби ,заплашителни пророчества и клетви.Голям страх тресе плешивата му глава...

64

Анонимен

преди 7 години

Стига лъжи с Хитрино.Малко преди това Ми6 заяви че се готви терористичен атентат в България.Ако тези варели се взривяват така лесно, нямаше да се движат под контактна мрежа 27 000v

63

Анонимен

преди 7 години

Червените *** са объркани от разгромното интервю на Борисов спрямо Нинова . Той показа , че е на светлини години по умен от СДС-арката и крадлата . Това интервю показа кой е по достоен политик и държавник , а имено г-н Бориисов . Той е .

62

Анонимен

преди 7 години

както винаги кото тиквун няма аргументи той просто дава квалафикации, и никой нищо да не го пита защото се ядосва.

61

До Борисов

преди 7 години

Борисов, няма да си на власт вече защото 8 години в устата ти бяха само магистрали, зали и интриги! Нито веднъж не спомена Малкия човек!!!!

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Гаврата е че - Господин Паталогичен лъжец -Сирака ,,станал сам кмет ,генерал,, ни е натрапен от 15 години и такива като Хекимян покорни журналюги го обслужват .

59

Анонимен

преди 7 години

Няма средно интелигентен човек у нас да не е разбрал, че този *** е с болно его. Живее си в своя виртуална реалност. Както и да е, състоянието му си е негов проблем. Тези около него които му пърхат и слугуват, как издържат? Да живее сам като куче показва, нетърпим е. Един ли няма, един да му каже, да престане да върти тази плоча за добрините които ни е направил и как добруваме ли добруваме. Явно търпят тези около него, страх и пари, какво друго.Ние го търпяхме много а той ни унижи пред света!

58

Анонимен

преди 7 години

Червен пущиняк!!!Кратун Банкянский е срам за нацията!!!

57

Манипулатор номбър у

преди 7 години

Остана и той като Цецка да си извади кърпичката със сополите! Голям манипулатор ей!

56

AZ22

преди 7 години

Бай, ние чакаме отговори, въпросите ще ги задават избирателите! В този смисъл: какви промени ще има в съдебната система?

55

Обективен

преди 7 години

Потресаваща предизборна кампания върви откакто Бойко Борисов подаде оставката на правителството на ГЕРБ и аверите им от другите партии. Хора на ГЕРБ и на аверите им се сменят на столовете в студията на всички телевизии и нон-стоп тече промиването на мозъците. Всичко това струва много пари, но явно откраднатото е много повече и те могат да си го позволят. Колкото повече са по екраните, значи толкова повече са крали и искат пак да крадат, като ни накарат да гласуваме за тях.

54

Иван

преди 7 години

И на тоя техните му казали, че дядо му е убит от комунистите, чак когато станал на 50 години.