54

Анонимен

преди 7 години

Ако спазват законите на страната ,тогава защо не???

53

Анонимен

преди 7 години

Срещу гр.Белене има ,голям остров приспособен да живеят хора на него,там трябва да бъдат настани лъжебежанците,заедно с лъжливия пастор.

52

нетрол

преди 7 години

Истината е една. семейство от сирийци е прието от католически свещеник, но поради протести на кмета и други хора-се принуждават да напуснат Белене. Католическата църква заявява, че когато някой се нуждае от помощ трябва да му се помогне-дори и да е мюсюлманин. Ние, честните българи казваме--да се помогне , ама --не. иначе искаме помощи от Запада, искаме помощите за Белене, протестираме , че този поп няма повече да дава пари даром...когато сме такива, учудваме ли се как ни третират в чужбина?

51

е

преди 7 години

Ето това искат от ДОСТ и ДПС -католици и православни да се мразят.Така са превзели Константинопол 1453 .Ако след 500 г някой човек от бъдещето види Рим в ислямски стил да знаете-за това ще да е .

50

До До 42

преди 7 години

Донякъде съгласен, особено с последните редове. И тъй като темата се влачи от месеци, продължавам да твърдя, че белята идва от неглижирането и от недосмислиците, които напроизведоха родните ни управници откакто се прояви проблема. Подписали сме ред международни спогодби и ще трябва да ги изпълняваме, но редно беше някой да тропне по масата и да каже, приемаме бежанци, но имаме задължителни условия за език, култура, обучение... Ако искат! Вместо поредното облечено в хартия замазване за пред света

49

Циник до художника

преди 7 години

Да се бият за Родината си??!! Какво от тази концепция не ти е ясно? И щом са си избрали Асад ( с мнозинство ) да си го траят! Или да се борят! Мръсни навлеци! Милиони бягат от шепа партизани - ИД са не повече от 50 000 бека....кой да ги "освобождава"? Цялото им племе е такова - затова един Израел ги разката за 6 дни същата тази Сирия, Египет, и Йордания на г*з! Амуджите вън!

48

Анонимен

преди 7 години

Sram posor sa bg prestapniziubiizi se rahojdat v bg a tova sem li e problema ne balgarskia tap mantalitet

47

Правилно

преди 7 години

Православните християни не мразят дори тези, които искат да им правят зло! Но не сме съгласни да бъдем въвличани в една порочна световна политика, обслужваща интересите на онези богати кръгове, които искат да владеят света! Не сме против тези хора, но сме против тенденцията, заявена в началото на насилствената имигрантска вълна, когато представители на сирийската свободна армия, воюваща срещу законното правителство, ни казаха в очите, че трябва да заселим тези неидентифицирани хора в Странджа!

46

християнин

преди 7 години

Най -голямата ми болка ще да е един ден Кат Църква да стане като Византия и тамошните попове и да си сложат ***. Исляма копнее да направи това и това е атаката .Тези в Белене са сирийски катололици ,но погледнете как слугите на Доган от партиотарите се нахвърлиха срещу католицизма.Волене ,озъбти ги и ти си бил в Рим при папата и знаеш истината. А ако си се продал на Доган ,зле за душата ти ,щото има и друг живот не само тоя .

45

Анонимен

преди 7 години

До свещеникМи ти обичаш ли мюсюлмани?В Библията са характеризирани като идолопоклоници.Имат си свещенна скала ходят да и се молят обикалят я.Какъв свещенник си ти като китайски "adibas"'. Поп -менте.

44

Шопо

преди 7 години

Никой не е против католиците в България -аз имам приятел -католик от с.Ореш.. Но да каниш някого в чужда държава е фармасонщина...

43

IC XC

преди 7 години

До свещеникСвещенико, Аз до колко съм вярващ си е мой проблем. Но не искам мю,сюлманите да ми натрапват своята религия, харесвам Християнството, харесвам символите му, харесвам иконите, това ми дава някакъв мир и спокойствие, и една държава е много по-добре да бъде Християнска. Не понасям исляма, така е.

42

Предатели

преди 7 години

Абе онова *** с рашкото знаме се увило и говори за Национален дебат.Християни сте били - пълни прошляци, нереализирани гамени и пропаднали типове, които нямат никакви способности и цели и затова скачат, като бесни кучета за да ги забележи някой - нехранимайковци е най-точното определение.Защо няма руснак да видиш с Българско знаме, след като езикът им е толкова език, колкото и Македонския ?

41

художника

преди 7 години

Аз не харесвам нито една религия, не само мюсулманската. Едно време хората не са могли да си обяснят природните явления и са измислили религиите. Но и не мога да приема коментарите за бежанците, които ЗАБЕЛЕЖЕТЕ би трябвало да се бият за страната си, вместо да бягат. Ами ПРОСТО тази война не е тяхна. За кой да се бият? За ИДИЛ или за Асад?

40

и още

преди 7 години

Кой провежда ислямизация от 1453 г насам .Православието е с център в Истанбул . Погледнете си еничарите и предателите като поп Кръстя ..... Не се заблуждавайте с онзи 4 кръст поход.Византия го е поискала и после не го е платила.....Другото го знаем . Монасите на Византия са предпочели исляма пред Рим ,защото просто са си такива .Византия е източна кула без концепция за Европа.Католиците искаха да я спасят ,но какво от това ..Рицарите са войни християни ,защото само с молитва няма как да спечел

39

Циник

преди 7 години

Какво спорите? Тези араби ( както и всички останали нахлули в България ) не са "бежанци" а криминални икономически мигранти!!!С какво е заплашен живота им в МЮСЮЛМАНСКА ТУРЦИЯ та са влезли в България! Откога е "концерт по желание" колко държавни граници на "сигурни държави" могат да бъдат пренебрегнати в търсене на по-богата кьорсофра?

38

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 7 години

ВЪН НА ВСИЧКИ КАТОЛИЧЕСКИ ЦЪРКВИ ОТ БЪЛГАРИЯ, НПО-та, КАКТО И АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ..... ТОВА СА АГЕНТИ НА АМЕРИКА, БЪЛГАРИЯ СМЕ ХРИСТИЯНИ.

37

Анонимен

преди 7 години

До Малко историяТая църква дето е спасявала евреите, бе взривена, обладана, изнасилена и тотално унищожена от ДС и БКП. НЯМА Я ВЕЧЕ!!! Край! Помина се!Сега има ДС владици в раса.

36

Анонимен

преди 7 години

До Аре у левоАми католицизма извървя своя път, своята реформация и най-важното - ПОИСКА ПРОШКА!Да сте чули нашите "православни" владици дори с дума да са осъдили престъпленията на комунизма?Няма и да чуете, просто защото те бяха "меча и щита" на режима .....срещу собствения си народ.Да горят в Ада дано!

35

Анонимен

преди 7 години

До свещеник++++++++++++