61

Schutzstaffel

преди 7 години

Вземесто да ги избесят по дърветата за назидание им дават пари от вашите данъци да се пенсионират. Егати гаврата.

60

Факти

преди 7 години

Доброто е за западна Европа в исто4на каквото остане .... а което е отровно директно за русия

59

Анонимен

преди 7 години

До ивчо Путин е мух,лю и руската ти ко4ина няма бъдеще колкото и да ревете панял хибрид

58

Анонимен

преди 7 години

Равенство, братство и светло бъдеще... ама само за старите страни членки. Новите имат право да изнасят за старите - стоки и хора, както и да бъдат третирани като местните в едновремешните колонии по Африка и Азия на Обетовани Запад

57

АЗ

преди 7 години

48 е прав ,аз съм бил свидетел как се прави вино например за износ и как се прави за вътрешния пазар !живея в германия и копувам лютеница на една марка която има бранд но не се продава в България !между другото безалкохолните и алкохолни напитки например играе голям фактор водата която се слага!месото къде и как се отглеждат животните, с какво се хранят и така !

56

Н

преди 7 години

Нашето кисело мляко наистина е несравнимо, но когато си го направиш в къщи. На купеното от магазина не можеш да имаш никакво доверие, няма контролни органи които да следят какво има вътре, мляко ли е, тебешир ли е, палмово масло ли е....Кой производител ще сложи истински продукти, като може да пробута *** и стоката да му излезне по-евтина. А там хората думата "скъпо" не ги плаши, защото могат да си го позволят.

55

Анонимен

преди 7 години

лоша- хубава ама поне не измираме от нея като руснаците от тяхната помия

54

Иво

преди 7 години

До Адам Смит, има конкретен списък с брандове, където е написана разликата и поне в 50% от случаите липсват скъпи съставки, а в други случаи ги има съставките, но на вкус, мирис и усет са по некачествени. Вярно е, че и цените на същите стоки в Източна Европа са малко по евтини.Както и да го гледаш обаче това си е измама. Да пуснат българска Кока Кола, прах за пране и т.н., но с отделна марка, а оригиналната да си е с оригиналното качество и всеки да има право на избор!

53

бългериа фърст

преди 7 години

Така е. В продуктите за добрите западняци слагат истински суровини и подправки. В продуктите за скапаните източняци, слагат сурогати и за "вкус" блъскат глутамат, пардон, екстракт от дрожди, и сто и двадесет броя Е-та.

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 57 русна4е вие сте си аборигени на вас ви даваме това което бракуваме в ес пий си боряшника и не се прави на умен всеки може да види колко по зле са нормите на руския държавен стандарт спрямо този в ес

51

Schutzstaffel

преди 7 години

Стига си лъгал де. 39 цента е кофичка кисело мляко.

50

соцялно слаб депутат

преди 7 години

Отдавна цената на тока не е скачала,време му е!

49

Анонимен

преди 7 години

Без ЕС ни очаква" светло" бъдеще и празни щандове.

48

Анонимен

преди 7 години

Не купувам български стоки, защото всички по-големи наши производители са мошеници и искат бързи печалби. Примерно българско прясно месо изобщо няма. Всичко се внася замразено и се разфасова уж като прясно. В колбасите не се слагат месни продукти. Как се правят кренвирши: внася се суровина отвън, представлява нещо като соя на прах. В една машина с името кутер се поставя прахта, добавят се вода, сол, желатин и подправки и се разбърква. После се пълни в найлон и готово.

47

Анонимен

преди 7 години

Че за какво ни приеха в ЕС? За нашата развита икономика или пазари. Не-ее! За да си пробутат некачествената стока у нас. Щото за тях сме аборигени. Само кумумявката кунева и плевела дрънкат за европейски ценности, защото ги гушат като патки

46

Анонимен

преди 7 години

Незнам в коя държава сте,но киселото българско мляко е несравнимо.Чуждите млека са вкусни,но са като крем.Хайде да си признаем,че и при нас има добри неща.

45

Анонимен

преди 7 години

в русия храната е 10 по зле и за прасета не се дава в ес

44

Адам Смит

преди 7 години

Предполагам че променят вкуса за да се хареса на местния пазар. Българските голтаци са свикнали на мазни баници и престояли салати все пак

43

Н

преди 7 години

Живея в северна европейска страна. Ям кисело мляко местно производство, уникално хубаво, цената му е 1,5 евро кофичката, тоест близо 3 лева. Хранителните продукти и напитки са по-скъпи отколкото в България.

42

Schutzstaffel

преди 7 години

Простият народ, от коледа до коледа си идва във България:;) Катастрофата ще е като дойдем на танкове. За вас ***.