9

Анонимен

преди 7 години

Справка Германия Пощенска банка-30 000 Евро 60месеца×551евро=33 000 това плащаш за целия период.Жилищата се закупуват от българи живеещи в чужбина.Справка България ..........60 000лева 6×....=120 000 това плащаш за целия период.

8

Асен

преди 7 години

20 % от българите са богаташи, те купуват новите апартаменти.Това са крадците на България.Останалото население тъне в кредити и събира левчета за храна, повечето от хората взимат от 500 до 700 лв. заплата, едвам стигат за храна, данъци, такси, дрехи .Един познат си купи апартамент за 100 000 лв., внася маслини от Гърция и ги продава 4 пъти по-скъпо в България, бил бизнесмен, НЕ ТОЙ Е КРАДЕЦ !

7

Анонимен

преди 7 години

Да само аз дето не мога да си продам апартамента и кьщата не живея в булгария от 22 години пьлни глупости тая статия Бьлгария се разпродава безплатно и вьпреки това няма клиенти да купуват

6

Мм

преди 7 години

Купувате!

5

Циник

преди 7 години

Аз пък смятам, че това е една от малкото "хубави черти" на българина - отдавна в Европа не се "саморазбира" , да купиш жилище...плащат наеми - доживот! И аз, и съпругата ми имаме жилища в хубави пловдивски квартали - Кичук Париж ( събота пазара ) и до мола....купихме и във Франкфурт ( Заксенхаузен ) Да не се налага на сина ни - да започва от 0-та. А иначе твърденията, че българите са богати - са чисти простотии!Не говоря за партийните милионери!

4

байхейс

преди 7 години

като им напишете имената на тези които си купуват жилище в брой и ще ви стане ясно от къде са им парите всеки ! абсолютно всеки от сегашното Народно Събрание заслужава да бъде обесен публично во главе с пожарникаря !

3

диди

преди 7 години

Повечето купувачи са деца на земеделски производители! Преведоха субсидиите и се започна с джипове вили и апартаменти!

2

Са

преди 7 години

Не,че му вярвам на тоя,но аз отдавна вече не вярвам на хората,че нямат пари!Особено като им видя снимките във Фейсбук!

1

Анонимен

преди 7 години

Купуват герберастките крадльовци, докато обикновените българи се чудят как да свържат двата края.