139

Анонимен

преди 7 години

До БългаринаПърво, Гренада и Хаити никога не са били американски и не са били анексирани от САЩ, за да ги връщат. И второ, русофилите никога не сте били българи.

138

Българина

преди 7 години

Когато израел върне окупираните палестински територии и си прибере заселниците

137

Българина

преди 7 години

Когато сащ върне гренада и хаити

136

ТРЪМПЕТИСТ бивш

преди 7 години

И ся кво? От приятел на Владимирович и Русия бай Дончо става кравар, пиндос и американофашиcт. Каква я мислехме, каква стана. И това Тръмп Общество България защо го правихме?

135

Мечтател

преди 7 години

Е, то и аз очаквам да спечеля джакпота, ама надали.

134

OOOpsa

преди 7 години

By the way ! Укркайна??? ОКРАИНА!!! КРАЙНИТЕ ТЕРИТОРИИ на РУСКАТА ИМПЕРИЯ!! КРИМ е ПОДАРЕН на ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА!!! ОКРАИНА!! Там живеят предимно РУСКО говорящи ХОРА!! САМО РУСНАЦИ!!! Как да връщат? На КОГО???

133

Анонимен

преди 7 години

Фейк нюз както винаги. Не спряха да насаждат неща които никой не е казал.

132

до анонимен

преди 7 години

Леле, путинските *** какви шамари ядоха днес----------------Какви ***(Путенски, Трампови,Меркелови) бе, момче младо и невинно!?!?!?Ще ти дам джокер, пък ти ако си чел книжки сам ще се досетиш какво е значението:"Живеем в интересни времена", ама наистина мнооого интересни!Един друг колега дори се опитва да ни убеди, че полуадекватния ястреб Маккейн е "гълъб на мира"!!!!!!!!!!!!!!!!

131

Анонимен

преди 7 години

Леле, путинските *** какви шамари ядоха днес, направо не е истина. Сутринта Флин, куция им кон във Вашингтон, го изгониха като мръсно коте. Пляяяяс! И тъкмо се бяха осеферили и се оглеждаха за лист и химикалка да напишат опорна точка и .... пляяяяс! Още един шамар - санкциите продължават до връщането на Крим. Свиквайте.

130

Футуролог

преди 7 години

Не си запознатСара Пейлин е семейна приятелка и подръжничка на Доналд ТръмпТова което МакКеин обещаваше в кандидатпрезидентската кампания беше че ще доведе до успешен край войната на Буш в Ирак и при него нямаше да има нито "ислямска държава",,нито "арабска пролет" заради която настъпи разрива между Путин и Обама така че и с Русия всичко щеше да е наредМакКейн е идвал във България и е наш приятел и свестен човек само дето няма никакъв късмет та затуй и в плен попадал,и с ИД го снимаха и т.н

129

Мдааа...

преди 7 години

Путин е изправен пред сложна дилема - или да отстрани от обкръжението си целия чиновническо олигархичен елит или същите шъ му спретнат превратче в Кремъл, за да защитят капиталите си и недвижемото си имущество на запад.При което, превратаджиите ще бъдат *** заедно със семействата им от новопоявилият се Диктатор с военни пагони, а Запада с носталгия ще си спомня за добрите времена на либерала Путин!

128

до футуролог

преди 7 години

Още гледам на МакКейн като на един изпуснат шанс сега да има световен мир!-----------Маккейн? и Сара Пейлин???Маккейн с часовника на баща си в дир...ника, а вицето му с кост вместо мозък!Но, в едно си прав - щеше да наистина да има световен Радиоактивен Мир, а планетата щеше да се населява единственно от насекоми!

127

Анонимен

преди 7 години

"Тръмп очаква Русия да върне Крим на Украйна"--------------------------------------------------------По всяка вероятност Тръмп е бил на посещение в Тенеси и е прекалил с уискито...

126

Футуролог

преди 7 години

Симпатяга си е Тръмпчо отвсякъдеТо и Горбачов чакаше победа на комунизма пък друго излезеТоку виж Путин му хакнал имеилите в Белия домДа се обясняваш в любов на руснаците също е глупаво,ясно защоТо да не е Путин,самодейци ще бъдат

125

Футуролог

преди 7 години

до анонимен 178Нека да им е за урок!Аз съм за републиканците на САЩ още от миналото хилядолетие!Още гледам на МакКейн като на един изпуснат шанс сега да има световен мир!При мен,с моите ценности,изненада-няма!Всичко си е тип-топЧудя се на русофилските *** и на онова "Тръмп общество" начело с Александър Томов-лупи и шефа на 6-то упр. на ДС Д.Иванов-гестапото които също е цесекар какво правят при консерваторитеТуй не е за тяхНека по бързо се разкарат от републиканците

124

Анонимен

преди 7 години

А Тръмп дали си вярва ,че Русия ще върне Крим?По -вероятно е Земята да се започне да се върти на обратно отколкото Крим отново да е украйнски.

123

Анонимен

преди 7 години

Тръмп очаква Русия да върне Крим на Украйна.--------Когато САЩ върнат Тексас на Мексико!

122

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Тръмп ще има да почака Путин да върне Крим ! ... :)Явно Системата е толкова силна в САЩ, че дори нестандартна личност като Тръмп ще бъде заставена да повтаря грешките на предшествениците си.

121

Анонимен

преди 7 години

Всички псевдодемократи са на нивото на Паци,затова и при нас няма демокрация.

120

Анонимен

преди 7 години

Излъганият про-тръм ***-балканец пуска спам с глупости, само и само да разреди помията в която той и другите *** се намират. Прошляци