32

Анонимен

преди 7 години

повече безплатни паркоместа до Витошка ще реши проблема

31

Бай Иван

преди 7 години

От години не бях чел смислена и хубаво написана статия в този сайт. Дано не е copy-paste от някъде. От столична община трябва да търсят къде е основата на проблема, а не само проба-грешка. Сигурен съм че дори градския транспорт да е безплатен това няма да свали хората от автомобилите. Трябваше още преди години между София и Перник да се направи качествена ЖП връзка. Не може 20 км. да се изминават за 30-35 мин. с влак.

30

!

преди 7 години

До Анонимен 29"Стига с тези стари коли..." - който няма пари да поддържа - да ходи пеша и с градския. Няма нормална държава, даже не знам дали и друга ненормална има, в която собственикът на отровен барутник да плаща 10.00 ... данък, а на новия автомобил с катализатор - 400.00...И е време отдавна на тази тъпотия да й се сложи край!Не че не следва *** да се газифицира и да спре поголовната сеч на дървен материал за отопление.не че не следсва да има и други мерки. Но и тази е резонна!

29

вишисто

преди 7 години

Не мога да разбера тая Фандъкова до кога ще ги слуша и ще се води по акъла на една определена група и престъпна шайка и фракция от СОСа.*** ти и лобито непоклатимо.Тия ще и изядат главата на кака ФАНИ

28

Анонимен

преди 7 години

Пак опитват да бръкнат в джоба на обикновения човечец с благородни мотиви. Един автомобил не замърсява и една хилядна в сравнение с мръсотията която вдига минавайки по улиците.Трябва миене, редовно, на всички улици. Трябва да се спират и глобяват шофьорите на камиони, които излизат от строителни обекти без да са измили гумите си.

27

Анонимен

преди 7 години

Стига с тези стари коли, бе!!! В основата е, че стандарта ни се държи нисък, хората бедни, едвам се оцелява. Ще забрани старите коли, а колко са новите, на една шепа крадци. И като се забранят старите защо не се отиде в махалите на миганите и им се забрани да горят гуми и ***? Смее е ли някой от СО, никой не смее. Нали тези гласуват за нея. А качествата на горивата, кой контролира? Кой печели от скъпта нафта?Боко и Златев. Богатшите да плащат нормални заплати и ще има нови коли. Но са лакоми

26

Анонимен

преди 7 години

От КЪДЯ НА КЪДЯ БРЕ

25

Caarigradsko shosse

преди 7 години

Kade ga sarbi?kade ga boli? Kogi?

24

Логика? Няма!

преди 7 години

И защо сме онази държава, в която данъкът за барутниците - коли - дараци, зад които не само, че не се диша, ами и не се вижда, е в пъти по- нисък от този за нови коли, след които на нищо не мирише?

23

Анонимен

преди 7 години

До MenЗабрави основното.Изритване на цялата пасмина от Общината и смяна на всички нива на ръководителите на общинските дружества.

22

BoianskaVitoshka

преди 7 години

Ko ko ko kaza?

21

18,

преди 7 години

До дамн,Сложих ти минус, т.к. София не е стигнала ниво Сибир. В Сибир отдавна се топлят на газ. Даже в далечния.

20

Мен

преди 7 години

И още - вдигане в пъти на таксата за строеж във вече презастроените квартали. Засаждане на дървета и озеленяване. Съкращение на 50% от хрантутниците от общината (все от някъде трябва да дойда пари за евтино парно), вдигане на цената на паркиране в центъра.

19

гогич

преди 7 години

"транспорт трябва да мотивира и примамва хората да го използват." Ко речи?!? Въпроса опира до съзнание и акъл. Българина (и по-специално софианеца) и до кварталното магазинче ходи с колата, спира я на 1-2м от входа на блока ама ако може и до апартамента си ще иде с нея, ползва транспорта дори за една спирка....На запад хората ходят пеш до офиса (ако е на няколко км) или с колело, даже с тротинетка..И са си много добре..

18

Т

преди 7 години

Рано или късно Данчето ще бъде съдена!! Това чудо на природата е толкива далече от истината но всичко е за пари. Някой ще печели от нови такси или забрани, от продажната на филтри или ще даде възможност за корупция. Данчето здраво е нагушила, всеки го знае. И това да се кара с 30км/м в централната част в уникална простотия! Колите на втора скорост или на светофар отделят най-много частици. В СО е пълно с крадльовци които направиха София на нищо! Забрани, глоби и нищо за печките с твърди горива.

17

Men

преди 7 години

Много лесно може да се реши проблема в София. Премахване на помощите за твърдо гориво, вдигане на данъците за стари коли, за да отпаднат от движението. Сваляне на цената на парното така че пак да стане достъпно, съдействие на всички които искат да се включат. Отбивка от сметката за ток, за който няма парно или директно намаляване на цената за битови абонати. Миене на улици. Паднат ли цените за отопление с парно и ток никой няма да иска да мъкне дърва и въглища. Стиска ли и на Фандъкова?

16

дамн

преди 7 години

газификацията е решението. Както в Европа. Но София още е на ниво Сибир....и то далечния

15

123

преди 7 години

не прочетох нито дума за това, че София трябва да се чисти: улиците да се метат и да се мият най-редовно! Това обещаваше неприятното и грозновато същество кметицата за да бъде избрана, а сега хич и не го споменава.

14

Анонимен

преди 7 години

Как няма да е мръсен,ако може да идват още селяци и да си карат бракмите в Сф.Не казвам,че само селчовците са виновни,но ако се възвърнат,на родния край със сигурност ще стане по-добре.Моля Ви,напуснете София и ни оставете да живеем малко по-спокойно.Престанете да идвате в София и работете там от където сте си родом....Исперих,Варна,Смолян,все ми е тая.Престанете да прииждате на талази!!!!!

13

реалист

преди 7 години

!,60 лв за билетче. Мисля, че е най - скъпото в ЕС. Политиките на ГЕРБ е да се дере колкото се може повече, а не да се мисли за хората и здравето им. ГЕРБ = първо прави после мисли.