9

Анонимен

преди 7 години

До Andrey Anev - Ербап си зад компютъра , но ако те пипна ще се наакаш през вси4ки отвори .

8

Коча

преди 7 години

Ес да успокоял нещата на балканите между сърби и албанци ,абе Байчоооу,нали Сърбия е ваш протекторат от къде на къде ес ще се ангажира със вашите проблеми,егати некадърниците егати,и тва ми било супер сила,божеее,та те собствената си *** не могат да оправят,измират от лакочестител и омекотилтел за дрехи,всичките им партньори са в батак и мизерия,който се е докоснал до кремъл ,добро не е видял ,само рекет и изнудване,а като им кажеш КАНЕЦ и почват да стрелят в гръб

7

Анонимен

преди 7 години

До Andrey Anev - Ако беха стояли мирни ,немаше да се скарат с републиките в Югославия .Това не е в годините след ПСВ когато трепаха българи в Македония .А ти българин ли си или некъв *** ?

6

Пешко

преди 7 години

До до 1Кой е тоя някой, дето пуска влак към Косово с надпис "Косово е сръбско"

5

Пешко

преди 7 години

"Що се отнася до влака Белград - Косовска Митровица, веднага след тези събития ми се обади Ивица Дачич /сръбският външен министър/..."

4

Анонимен

преди 7 години

Руснаците мътят водата, ЕС да оправя работата. Като са толкова верни сърбите на Русия, защо другарю Лавров не се намесите като главен "миротворец" в света?

3

Циник

преди 7 години

Какво сте се размяукали бе? Прав е човека! Или искате чедата на Енвер ходжа...и те да потърсят убежище в България!

2

до 1

преди 7 години

Напротив! Някой търси повод за война на Балканите, за да "укроти" Сърбия, Гърция и Македония, защото са проруски настроени. Дано този пъклен план пропадне!

1

Анонимен

преди 7 години

Оправете си държавицата , не мислете за Балканите ,а никой не ви пита какво да правим .