57

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 62Не говори от името на всички.В България винаги е имало нормални българи-патриоти,освен руските слуги и българомразци,***/БКП/БСП и компания.

56

Анонимен

преди 7 години

Познавам един стар българин, доста години работил в Дойче веле. Толкова години е лъгал по радиото,че вече дори в най-обикновен разговор лъже несъзнателно. За този вестник важи правилото- ако прочетеш,че е сутрин- погледни през прозореца. Този вестник е като него- в нищо не може да каже истината.

55

Анонимен

преди 7 години

Русия единствена в света не освободи своите колонии,завзети през Средните векове,когато се разпадна световната колониална система през 60-те години на миналия век,защото са ѝ съседни.Русия унищожава цели народи,непрекъснато създава замразени конфликти по границите си,военни бази с ядрено оръжие,като тези в Калининград,Крим,Източна Украйна,Одеса,Севастопол...Русия непрекъснато увеличава територията си и в същото време се възмущава,че някой я заплашва?!

54

bigpick

преди 7 години

Американците са толкова мили душички! Как може този лош чичко Путин да им прави такива работи? Те за нищо не са виновни. Затова откъдето са минали , трева не никне.

53

Професор

преди 7 години

Путин е хипофизно джудже мразещо демокрацията и евроатлантизъма!

52

до Путин

преди 7 години

Просто мачкай!

51

Анонимен

преди 7 години

Българина когато се налага е много проруски настроен и от самите руснаци.И когато се налага е много проамерикански настроен и от самите американци.Искате да сме проруски?Няма проблем.Искате да сме проамерикански?Няма проблем.

50

Анонимен

преди 7 години

Тия руснаци са голема работа, уж пияници ,а президенти избират,определят общественото мнение в Европа и Америка ,ако пък беха трезви какво ли щеше да стане със света?

49

Анонимен

преди 7 години

До дезинформацияНезависимо,кой води разследването,Русия си остава най-агресивната диктатура,която е заплаха за света,мечтаеща за световно господство.Русия разбира само от сила.

48

Анонимен

преди 7 години

Трият се защото така имитират масовост. Купили са един МОДел който имитира обществени нагласи.

47

Анонимен

преди 7 години

Путин е кадър на КГБ,какво сте очаквали?Не Русия е много веща в компроматите,а наивниците са много.

46

Анонимен

преди 7 години

Интересно защо всички коментари уличаващи Русия се трият?

45

распутин

преди 7 години

Царю руски , ти ще бъдеш убит от своят народ , а самият той , проклет , ще стане оръдие на дявола .

44

никодим

преди 7 години

Някакъв много лош човек е написал тази статия. Скоро ще му бъдат издърпани ушите чак до земята.

43

дезинформация

преди 7 години

Няма "Вашингтон пост"! Има отдел "Лъжа и дезинформация" на ЦРУ!

42

80 милиона паунда

преди 7 години

Между другото, разследванията срещу "намесата" на Москва в изборите в САЩ се провеждат не от американските служби като ЦРУ, ФБР и т.н. Провеждат се от небезизвестната у нас "независима" фирма "Краун ейджънтс". Която не свърши никаква работа срещу корупцията в България и гушна 80 милиона паунда печалба. Шефът на ФБР заяви, че ФБР не е било допуснато до сървърите на Демократите. Допусната била една частна фирма. А именно "Краун ейджънтс".

41

Spiritus Rector

преди 7 години

И какво се оказа? Че лично Джон Маккейн е поръчал на Кристофър Стийл да скалъпи компромата срещу Доналд Тръмп. Джон Маккейн не е руски агент. Джон Маккейн е приятел на шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади и е враг на Доналд Тръмп. Което означава, че Джон Маккейн е агент на ИДИЛ! Има снимки на Маккейн и Ал-Багдади, от 27.05.2013.

40

Анонимен

преди 7 години

До Поп Грую 48Не ги мързи, А ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ! Или смяташ, че от Бай *** става политик? Моля ви се, той може само да се грижи за СОБСТВЕНИТЕ си дисаги, ЗА НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА!

39

Анонимен

преди 7 години

Путин президентДелян -министър председателДоган-аятолах

38

Патриот

преди 7 години

В следствие на американската примитвна пропаганда има бум на ръста на русофили!