19

ивчо

преди 7 години

подполковник Путин бави, но не забравя, поживьом увидем :)

18

ля ля

преди 7 години

ето ти провокатори!

17

Една жена

преди 7 години

До Анонимен 9Камък върху камък не остана там, вярно, ОТ БЪЛГАРСКИТЕ СНАРЯДИ!Веднъж кажете или напишете истината, не боли!

16

Анонимен

преди 7 години

Самият коментар на този вестник демонстрира порява на лош вкус у невисоко интелигентен журналист.

15

Анонимен

преди 7 години

Шарли Ебдо се изгавриха и с разстрела на своите карикатуристи, и с атентатите във Франция, и изобщо всичко. Разбира се, форумните комсомолци няма как да го знаят, защото те следят само руски медии и препрочитат стари броеве на работническо дело. Карикатурите са изключително оригинални и на място. Почти цял свят съжалява наистина, че сатрапа Пичkин не беше в самолета. А с катастрофата се изгаври съдбата, която не позволи тържества над труповете на избитите от руските варвари хидяди жени и деца.

14

ЧХР

преди 7 години

Руските *** започнаха да припадат по нареждане на централата :))))Така е братлета звездочели ИСТИНАТА БОЛИ !!!( нооо някои неща ще ги разберете по-късно , а други никога , защото капацитета ви е толкова )

13

Анонимен

преди 7 години

Малко ги трепаха тия шарлита... Има още *** за чистене...

12

Анонимен

преди 7 години

следващия път от тоя вестник стискам палци да бе остане нито един жив

11

Мирослав

преди 7 години

Да вземат вече да го спират това тъпо списание. Какви са тези ***, които работят там и тези, които го купуват - не знам...

10

Анонимен

преди 7 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГНУСНО СПИСАНИЕ.

9

Анонимен

преди 7 години

тия си заслужават съдбата. Да не съм чул някой да ме призовава като пак ги насъветват "аз съм Шарли" и други свързани с тяхната невинност!

8

Анонимен

преди 7 години

не бе, щот тия от "Александров", лека им пръст, къде беха тръгнали на концерт в Сирия? там дето не остана камък върху камък след руските бомбардировки, и още не са погребани хилядите детски трупчета в Алепо, цинично! кое?

7

дядомраз

преди 7 години

Това ли е Европа към която се стремим? А аз си мислех,че са по-добри от нас.

6

Сп??нс

преди 7 години

В Испания има едно подобно списание и винаги имат някоя скандална карикатура , но досега не съм чул някой да ги е споменал някъде , просто хората четящи този тип списания са мнооооого малко и рисунките не получават никаква гласност, освен ако не отиде някой ново-европеец да ги взриви.

5

Иво

преди 7 години

Отвратителни и жалки шарлита! Това не хумор, не е и забавно! Средно интелигентните хора трябва да имат мярка и усет кое може да бъде осмивано и кое не.

4

sdf

преди 7 години

Тия може ли да са толко жалки. Интересно дали ще им е толкова весело ако други издания примерно публикуват разстреляните им колеги в хумористичен контекст (доколкото това е възможно)... или това няма да им е забавно. Смешници. Да се подиграваш с човешката трагедия... твърде жалко за самия теб!

3

Анонимен

преди 7 години

тия си го просят пак искат да ги изтребват

2

Анонимен

преди 7 години

Много са оригиналния тия смешници, да се възползват от една човешка трагедия за да правят тираж! Дали пуснаха подобни "смешки" след атентатите в Париж, където си отидоха сума ти невинни хора, и то заради френското гостоприемство към ислямските ***!

1

Анонимен

преди 7 години

За тея паляци никой не беше чувал, докато не ги разстреляха... Общо взето с това са известни. Време е някой да се изгаври и с тях