13

Анонимен

преди 7 години

М-да,посткомунизма въобще няма намерение да свършва.А ще свърши когато министър стане не внучка на партизанин от бригада Чавдар,а наследник на репресиран в Белене и Скравена.

12

kiro

преди 7 години

Да му е честит Болен Сидеруглу на ***. Дано стане премиер на България, а ако не иска, от другата страна чака ДьПьСе и руските интереси на БКП. *** е умен чалавек, няма спор за това.

11

Анонимен

преди 7 години

Няма такъв Свиркаджия като Валерката!! Толкова му личи желанието за власт, че не може да го прикрие. Не, че мисли за България, за джоба си мисли, сега му е паднало. Повече няма да може да влезе в парламента. Ето защо забрави обещания, обърна се като стара пр,,,,ка. Той е концентрираният образ на българският политик - продажник. А те всички са такива.

10

Вербовчик

преди 7 години

Всичко е точно, дойде си на мястото...

9

Анонимен

преди 7 години

И кво сега - след Мутро-Тиквата дойде време да но оправя по-малкият му брат в краденето Далавери Винкела.

8

Анонимен

преди 7 години

Ще дигне Байракторов пенсиите по скоро ще направи всичко възможно сам да си вдигне заплата вчера се видя КОЛКО МУ ПУКА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД *** като го видиш тоя оранения един кол да му забиеш малко му е

7

АНТИ

преди 7 години

Боко ни плаши с празни слова:Криза или ГЕРБ във властта.Но не забравих в мандатите два,как ми фалира джоба тогаз.

6

Анонимен

преди 7 години

Ако бяхте отговорни към избирателите, трябва да отидете там откъдето сте излезли. А не да крепите макарите на тиквата още веднага след парламентарните избори.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Патриот е, душа даваза наука, за свобода,но не свойта душа, братя,а душата на народа ....Христо Ботев

4

Анонимен

преди 7 години

Само не слагайте пост на Байрактаров тоя е такъв неудачник и *** че ми става гадно като му видя гадната мутра . Как така се изцепи вчера за референдума , че сейно тези 2 милиона гласа са извънземни

3

Анонимен

преди 7 години

Псевсопатриотите, патерицата на Мутрата, отново показаха истинското си лице. Жалко че има заблудени хпра, които да гласуват за тези далавераджии.

2

Анонимен

преди 7 години

Турлюгювеча се страхува от избори и реши да се обидени с цел продължаване на грабежите.Нищо това е за добро защото всички тези ще бъдат пометени ,това са им предсмъртните напъни

1

zeus

преди 7 години

Хубаво е да слагате патриоти в кавички, понеже ги води само мисълта да се облажат и те, па било и като патерици на БХ.