63

Василев

преди 7 години

Велики и всемогъщи са англосаксонските енергийни и военни корпорации!Просто е въпрос на време да ви смачкат русофилските непродуктивни мозъци, Лукойл закрит, Белене един гьол, ръждясалите мигове за скрап, преселническите бежански орди ще работят за косовски сценарий!!!Агент Бен Матисън!ЦРУ!!!

62

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Радане, пак ще хванеш Борисов за ***...

61

Анонимен

преди 7 години

Ако народът български беше мъдър, щяхме да имаме читава държава.

60

Анонимен

преди 7 години

Меракът за власт върви ли и с мерак за нещо друго.

59

PD

преди 7 години

Основната задача на Радев, спусната от господарите му е да дразни народа, за да предизвика реакция. Медиите на същите господари имат за задача, да насочат тази реакция към БСП. А последните са толкоз несъстоятелни, че без ДПС няма да минат. Това вероятно е крайната точка на плана, а именно ДПС да прокарват идеите на общия им господар. И всички малки с големи мераци са идеалния слугинаж. Няма нужда да ги изброявам. Народа Български е достатъчно мъдър, за да ги разкрие.

58

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Виждам противоречие в народната поговорка "Човек е голям толкова... - колкото са големи мечтите му"...

57

radan-ramadan-dancho

преди 7 години

изчерпана е темата, само 64 коментара, смятай кога ще стане премиер хахаххахахахахаха...

56

Анонимен

преди 7 години

Роби на модела КОЙ,вашите лидери казаха ли ви ,че тази година както и предните икономиката на ЕС бележи ръст,или това е тема табу във руската зона на влияние и такива теми са строго забранени?

55

Анонимен

преди 7 години

Този моментално го вкарайте за лечение в специализирана клиника, защото в най скоро време може да се барикадира и да започне да стреля по хората като онзи Лъчо опълченеца, в по горната статия

54

Анонимен

преди 7 години

Агент Брус, правете кус-кус. Генетичен материал с лъжица за една менте жълтица.

53

радио Ереван

преди 7 години

Някой пита радио Ереван: "Кога ще стана премиер?" Радио Ереван отговаря: "Радане, познахме те по гласа! Спри да задаваш този т.ъ.п въпрос вече за стотен път!"

52

:-)

преди 7 години

Хората с малки пuшкu имат големи мераци ;-)

51

123

преди 7 години

Голям Мерак има това момче КъневИ мен да ми поднасят златна пита и аз ще искам да си отчупя, но той ще иска цялата.

50

Анонимен

преди 7 години

Ако българите решат да видят, че е възможно да има и много по-лош от Борисов премиер, то Радан много подходящ за това. След управление на Радан, не Борисов, а дори Виденов може да се върне на бял кон в политиката.

49

:-)

преди 7 години

Малкият човек с големия мерак :-)

48

dan40-ramadan-radan

преди 7 години

даваха те по телевизията, поглеждам на ляво, малката си реди нещо на таблета в симс, викам си леле,,, и там ли го има тоя, и един глас ми казва, а къде другаде го има

47

Анонимен

преди 7 години

На 09.IX.1944 г. в България започна експеримент наречен по-късно от вожда на българските комунисти НЕДОНОСЧЕ.Подобно на американската совалка се взриви на 10.11.1989г.От осколките на недоносчето се откъснаха пилотската кабина БСП оглавявана от соц.олигархията и по-голямото парче ГЕРБ.Пилотската кабина БСП вече е в режим свободно падане а на ГЕРБ остава още малко да я последва.Радан строи нова совалка но дали ще излети ще видим.За Трайчо гласуваха 95% вишисти и емигранти на Запад.Тягата не достиг

46

44

преди 7 години

Какъв Алфа Мъжкар е Тиквата, бе човече? Мишка, която лази по посолствата и не знае друга дума освен YES!Боко е комедиант с мутренско минало, който трябва да е в затвора, не в Министерски съвет.

45

Krom

преди 7 години

Тъжно, Чудовището се обръща срещу доктор Франкеншайн. Радане, ако прочетеш Мери Шели, може и аналогии да откриеш. Ти си "Проект" на Другаря Костов, който сега се обръща срещу "Създателя" си. Не. Няма да бъдеш Премиер. Никога. За разлика от повечето тук коментиращи, аз намирам, че си интелигентен. Но, беше употребен, омазан и захвърлен. От това клеймо няма да избягаш. Ти също си свършен за политиката.

44

Анонимен

преди 7 години

булката беглец ! Хахах хареса ми, доста точно определение