34

Анонимен

преди 7 години

Как няма да е бедна Куба, след като Сащ 50 години и наложиха пълна икономическа блокада. И пак не можаха да я сломят! За разлика от нас, където сами се напъхахме в мръссните им лапи.

33

Путин - next !

преди 7 години

Давай Жужи, ритай колоколь ;)

32

анонимен

преди 7 години

бог да го прости

31

Кастро...

преди 7 години

Този даде много смъррт на невинни хора... това даде на света.И безумна бедност на цял един народ за 50 години. Също като бай Тошо у нас.А за руснаците края на мижерията изобщо не се вижда!

30

Циник до карина

преди 7 години

Личните имена се пишат с главна буква - ама си права - посткомунистическите л*ум*пени не заслужават да се спазва граматиката ....и не си права - купонната система ( за *** и други неща отпърва необходимост) не я е измислил той - само я въведе! И да - малко остана да "ДАДЕ" на света 3 световна АТОМНА война със селяндурското му приятелче Никита Хрушчов!

29

Жужи, какво чакаш ти

преди 7 години

Кремълските *** са тъжни.А това е хубаво, нали :)

28

карина

преди 7 години

Светла му памет ! Да почива в мир ! Дал е много на света !

27

Анонимен

преди 7 години

Кастро беше уважаван и от приятелите, и от враговете си. Вечна му памет!

26

Циник

преди 7 години

Сигурен съм,че ще заеме достойно място в комунистическия АД ! Нали знаете - там при казаните дежурни дяволи няма - "другарите" услужливо взаимно си нагискат главите! Пхахаха! Сега ще има опашка от желаещи да му пи*каят на гроба!

25

Анонимен

преди 7 години

Денят започна добре, червените черрвеи намаляват :)

24

А Путин ?

преди 7 години

Дано кремълското жуже да е следващия !

23

Захарин

преди 7 години

Фидел живя велико и си отиде велико, до последно приемаше делегации от чужбина. Роналд Рейгън си отиде болен от Алцхаймер, като в последните години на болестта му е бил с интелект на ***, незнаещ кой е, как се казва, какъв е, къде е... Казват, че когато Господ иска да накаже някого приживе, му взима акъла...

22

Muerte Raul Kastro

преди 7 години

Айде и брат му да свърши тая работа, че народа да си отдъхне

21

Анонимен

преди 7 години

Ти бе последния лидер от онези далечни времена, жива история!

20

Обективно

преди 7 години

Фидел Кастро е бил само формално комунист, за да има подкрепата на СССР и соцлагера, иначе безспорно е харизматичен лидер, истински боец, и разбира се диктатор. Към него не може да си безразличен -или го обичаш или го мразиш. В Латинска Америка към него и към Че Гевара има истински култ.

19

Анонимен

преди 7 години

Сорос какво чака още?

18

Кастри капутт

преди 7 години

Ще пия двойно уиски от радост :)

17

Циник до Че Гевара

преди 7 години

Да ти имам ника - и това псевдокомунистическо изчадие го претрепаха и го заровиха под асфалто! Застрелвал бременни, че не споделяли комунистическата идея! Тръгнал да прави революции в латинска америка...ама селяните с вилите го изгонили....и продължили да отглеждат "кока"! А този - до последния момент не вярвал, че ще му теглят куршума като на бясно куче (каквото е и бил) защото той е "Че" повръща ми се от такива с фланелки на у*битака!

16

Анонимен

преди 7 години

Кубинците бягат с хиляди в САЩ...защото живота в Куба е много хубав, нали *** ;)

15

Анонимен

преди 7 години

Отиде си един истински лидер . Успя да оцелее и да се задържи на власт 5 десетилетиявъпреки многото опити да бъде убит! Последният мохикан си отиде!