230

Циганин

преди 7 години

сЛАВИ стига демагия -развявай байрака и назначавай среща-сбирка пред парламента .

229

ззз

преди 7 години

Даа... единственото смислено писание по-долу е:"АКО ОТ ИЗБОРИТЕ ЗАВИСЕШЕ НЕЩО, ЩЯХА ДА СА ЗАБРАНЕНИ !"Може да си чешем езиците до безкрай, НО милите ни политици, предвождани от пожарникар-борец, червени (и сини и т.н.) мафиоти и неуспели никъде другаде "другари" и ВИП "хора", се превиват от смях на наивната ни надежда да променим НЕЩО (каквото и да е) към по-добро.А ние се замозалъгваме, че след 20-30-50 години най-после ще се оправим.Еми НЯМА ДА СТАНЕ! Ще си умрем РОБИ и измета на Европата

228

Анонимен

преди 7 години

Да де, ама и тие 13 000 са вкючени в общия брой, защото ВСИЧКИ недействителни също са вкючени....не мога да разбера какво се опитват да направят? Общия брой гласували (действителни и недействителни) са под задължителния праг......ако ще всички недействителни да ги направят действителни----нищо няма да се промени....къде е логиката или математиката да правят такива гръмки изявления остовям на всеки мислещ да разбере!!!

227

бай ставри

преди 7 години

Ами да спретнем референдум. И да предложим депутатите да станат 240000.Хем ще намалее безработицата ,а за другите и тъй няма.Гаранция че ще изкарат къде пет милиона валидни гласа.

226

До Терминал 2

преди 7 години

Заминавай в Белгия, но внимавай по летищата, брат!И не само там!

225

Анонимен

преди 7 години

То по-голям манипулатор от Слафчо чалгара има ли?! Подлогата на червените олигарси се опитва да ни пробута 100 % мажоритарно гласуване, което устройва само богаташите, които ще си напазаруват необходимите гласове без да е нужно да правят нови партии или там всякакви проекти от партийни коалиции и ще станат видн парламентаристи, това е и целта на палячото Слафчо - без да създава партия да влезе в парламента на бял кон!

224

до 239

преди 7 години

аз не смятам, че трябва да се намали броя на депутатите и бих гласувал с 'против', не мисля, че трябва да има и задължително гласуване. но смятам, че мнението на хората трябва да се чуе, след като са го поискали! ако става дума, не смятам, че има нужда и от президент, ама това си е мое мнение. дай тогава конституционния съд да реши, че нямаме нужда от президент, защото сме парламентарна република и само ще се харчат едни пари,а?

223

Терминал 2

преди 7 години

Аз заминавам в Белгия , а вие овчици смотани нека ви пл*кат до откат с винетки , такси , чупени пътища , беззаконие и какво ли още не .... най-малоумния народ !!!

222

sante_dog

преди 7 години

Слави да намекне и сме пред парламента. Ама този път няма да са само красивите и умните ами ще има и от грозните и страшните... тогава #ДАНСwithme, ще им се стори като сбирка на съученици на 'попа'. Ако не признят референдума доста страшно ще стане...

221

Иван

преди 7 години

До Анонимен 235В случая ти си ***. В момента имаме най-демократичната система на практика имаме представени около 40 партии, движения и т. н. Ако е само маж. система , Бат Сали Ценко Чоков , ще се клонира 120 или 240 пъти в Парламента.

220

Анонимен

преди 7 години

само не разбрах какъв е смисълът от каквото и да е гласуване, след като значение имат пликовете, а не гласовете или хората? не можеше ли просто да се пускат пликове, а цик да си назначават служебно разни неща? който пуснал пик - гласувал, който не пуснал - не гласувал :)

219

ЦИК, СИК И ГЕРБ

преди 7 години

Ние толкова пари откраднахме....Ко ривети за няколко бюлетини?

218

Анонимен

преди 7 години

Ясно референдума не минава и ще продължим да гласуваме за индивиди които ни пробутват.Ще си отделяме от свободното време че и по 11лв. Ще отделяме от данъците си.Звездички звездички по адрес на звездички те

217

Анонимен

преди 7 години

това на практика не е референдум и президентът не е президент. невалидност на едното означава невалидност на другото. ако гласът ти е невалиден за едното, е невалиден и за другото и ничия административна грешка не може да го стъкми или поправи. точка.

216

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Виж как леко те вкараха в схемата им. Сега трябва да искаш касиране на избора и като не ти дадът, д аизкараш тия 3 млн. на улицата. Те, обаче са го предвидили и някак си ще овладеят хаоса. Така те тикат към следващият ход - да създадеш партия и да влезеш през парадният вход в политиката. Ти си вече в техни води, в блатото на крокодилите. Тук, всяко погрешно движение е последно. За да живееш в това блато и да си първи, трябва да изядеш всички останали. Така е моделиран техният свят, затова надолу, преекспониран този модел е същият: демократично, победителят взема всичко!

215

Анонимен

преди 7 години

Той ли не знае как стават нещата в България, той ли НЕ ЗНАЕ как се манипулира народа???? Слави - най-големият Тв манипулатор сега се вживява в ролята на ВЕЛИКИЯТ ПРЕЦАКАН от същата власт която толкова време му осигуряваше пълен медиен и ефирен комфорт във втората национална телевизия. Умишлено разигран театър, за да се представи за жертва, а чрез себе си и народа, от чието име така нагло си позволява да говори,ипо този начин да генерира подкрепа за създаването на своя партия, което е негова ЦЕЛ НОМЕР ЕДНО! АМА ТОЯ МЕЛОДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР ВЕЧЕ ГО ГЛЕДАХМЕ С ВОЛЕН и АТАКА !!!! Не ми е интере

214

Анонимен

преди 7 години

Тъпия български народ пак обръща темата на За Слави или Против Слави. Референдума е на народа. Нали всички са демократи, не плюйте..ето това е демокрация, но както обикновено в България изкривена демокрация затова резултатите са манупулирани ..

213

Анонимен

преди 7 години

в белите държави, хората си казват мнението на референдум. политиците намират начина да изпълнят решението на мнозинството. в конго бонго и бантустан, хората викат и крещят, а 5 човека си правят каквото искат. сами си преценете къде живеете.п.с. аз лично съм против повечето неща в този референдум, но като съвестен гражданин се съобразявам с мнозинството. нали се сещате ако 1000 човека решат да не слушат останалите, какво става ако тези останали не слушат 1000 човека? не е добре...

212

Свищов

преди 7 години

До183 Нито съм майкопродажник нито съм платен!Опитвам се да предпазя държавата от такива заблудени овце като теб и твоя овчар Слави!

211

Шоу за 20 000 000 лв

преди 7 години

Това на практика не бе референдум. Това бе най-скъпото шоу на Трифонов, което ние платихме с около 20 мил. лв. Първия въпрос искаме ли зад. гла. бе излишен. То си беше задължително, резултата плачевен, само един два процента повече гласували. В САЩ на Слави Тр. биха му се изсмели само като чуят пряка демокрация. Една година избори за Президент и накрая избора е : Непряк в Камерата