66

Анонимен

преди 7 години

Аз ще гласувам за Ал Бънди. След Депардийо и Стивън Сегал нека и ние извадим един актьор приятел на русия и *** на Путин.

65

Анонимен

преди 7 години

Залогът е, че ще си изгубите местата.Промяна в Конституцията - не повече от два последователни мандата във всяка изборна длъжност.Свикват да крадат и за това сме на този хал.Не ни заплашвайте, мутри-рекетьори!Ние не сме ***!Много ви търпяхме и ако на балотажа бъде назначена цецка за президент, това ще е най-огромната далавера на света!Има една приказка - ела зло, че има по-зло!Време е муцуните да се сменят, искам българите да си възстановят достойнството!

64

Анонимен

преди 7 години

Едно безвремие от 2 мандатар 16 млрдл заем и купчина бежанци са добре дошли за страната, а другарко ? Оставките ве некадърници.

63

нямат полезен ход

преди 7 години

Чакайте бре 2020 още е далече, нали тогава спират командното дишане, има още за папкане. Тия са като пред нисак старт, бягане с препядствия. Спокойно, няма да ви приравняваме с мигрантите, нищо, че вие ни сложихте под тях.

62

Анонимен

преди 7 години

Гербераст за бой се стяга ! Юруш, всички на амбразурата ! Абе нали нещяхте кампания, пък сега и чистачките в централата ,ще ,,впрегнете"в битката за леля Цецка !?

61

П.Петров

преди 7 години

Глупости!Проблемът си е на ГЕРБ, че не можаха да намерят един свестен сред своите, а не пожелаха да подкрепят друг !

60

ГЕРБЕРАСТ

преди 7 години

ДОЛУ ГЕРБ!

59

Мъдератора

преди 7 години

Е ***

58

Арс

преди 7 години

Аз не виждам стабилност в тъмницата.Предлагам на СО да започне да работи.Обръщам внимание на ул. "Свети Теодосий Търновски".Трябва да се освети,да се сложат работещи осветителни тела,да се оправи тротоарната настилка,също разбира се хубава Коледна украса да се направи.Имате ресурса и средствата.Работете за народа!Гласунал съм за госпожата и ГЕРБ,но вече се завислям за много неща.Мислете...София чака.

57

Анонимен

преди 7 години

Акъл от тая *** герберастка фъфла не щеме искаме оставката и.

56

Анонимен

преди 7 години

На балотажа ще гласувам по съвест, а не както се опитва да ми внуши селската даскалица да живее България. Приятилите на Боко харам вън от родината ни.

55

Щерев

преди 7 години

Грешка в заглавието, голяма грешка!Залогът е яслата на всичките гербави!

54

Крали Марко

преди 7 години

До гербист-столичанВашето Вице /Магарешкото на ГЕРБ/ се СТРАХУВА от дебат с г-жа Йотова, като дявол от тамян. Тоя лилипут може само да пее, така,че дебатът да бъде в КАРАОКЕ БАР!!!!

53

шаламонто тоягата

преди 7 години

Когато започнем да се конфронтираме, тогава потърпевши са гражданите", допълни столичният кмет. Глупости на търкалета, тая самоковска компирица много бързо се изпедепса, гражданите винаги и за всичко са ви виновни и винаги и от всичко са потърпевши. Само когато крадете като за световно само тогава всичко е о,к! Само когато трябва да ви избират само тогава стават мили съграждани, скъпи българи и пр. Да но аз не съм от село Белчин! Така, че поне веднъж заложете откраднатото пък да видим!

52

групировката

преди 7 години

До ХххНародът е толкова глупав, колкото го изкарат, а тези ше са на власт докато си затваряте очите и пилеете бъдеюето на неродените си деца.

51

Дони

преди 7 години

Насаждане на СТАХ???!!! До сега винаги съм гласувал за ГЕРБ....но заЦачева НЯМА ДА ГЛАСУВАМ.....По - добре Ген. Радев....Стига спекулации...

50

Кметот на Симитли

преди 7 години

До Младост 1Младост 1, ако си отМладост, освен за ДОСТОЙНИЯТ ГЕНЕРАЛ , гласувай и за Районен Кмет / но не за ГЕРБ-ерастката ***/.

49

Герасим

преди 7 години

Фандъковице, ми дай да отменим изобщо изборите като цяло! Тогава нама да се налага да правим и избори по тая логика! Една доживотна партия ще имаме, както в комунизма и това ще е ГЕРБ! Билетчето можете да си го вдигнете и на 6,20 тогава! Няма избори, няма проблем, има само някакво стадо, което да си го управляваме както искате!Поредната манипулация на ГЕРБ! Българите обаче не са толкова глупави!

48

гербист-столичан

преди 7 години

Нека нашето вице генерал Манушев да направи дебат с Йотова. Така ще се види че нашето вице не се страхува от Йотова.

47

Анонимен

преди 7 години

Популистите и демагозите се мъчат да ни уплащат кой ще върнете назад бе цъфнали гейбери, заминавайте за свободен Ирак и там си правате бежански лагери. Тук ние ще си кажем думата.