19

до 12

преди 7 години

Вие сте на дъното. Няма друго ниво под него. Понял?

18

ДОЛНИ НОМЕРА

преди 7 години

спретнаха от самото начало. ПЛЕВЕЛА спря 3 от въпросите, ПРЕИНАЧИХА ГИ да заблуждават хората. Накрая УЖ има задължително гласуване, ама то не важало за РЕФЕРЕНДУМА. Питат разни лелки в секциите дали всеки иска да гласува , та някои да откажат вместо автоматично да подават бюлетината за референдума

17

до 14

преди 7 години

Като хора ли живеете? Ама като бели ли? Лелеееее

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13 Добре е че се запазва статуквото и партийните субсидии?Добре е,ченикой няма да го е грижа да си вдигне глутеуса и да иде до избирателната секция,за да има резултати от бъдещи референдуми?Нз..нз..Може би щом не желаят им харесва статуквото или просто самия референдум беше опорочен от бавене и опашки,кой знае..никога няма да разберем.

15

Анонимен

преди 7 години

Нищо по-лошо не може да стане с мажоритарния вот, който иска и сега си купува мястото, лошо може да е само ако много повече хора си продадат гласа, но едва ли.

14

Чоко

преди 7 години

Абсолютно безумен референдум. Абсолютно против съм мажоритарните избори. Та на предишните избори в Парламента щеше да има само две партии - ГЕРБ и ДПС. На следващите пак там някъде. Какво ще правят непредставените повече от 50 % от избирателите ?? При тази конфигурация 200 депутати от ГЕРБ и 40 от ДПС щеше да настане наистина ДИКТАТУРА.

13

МИЛИОН МЪРТВИ ДУШИ

преди 7 години

нали затова ги държат в избирателните списъци. Да не може никога НАРОДЪТ с РЕФЕРЕНДУМ да задължи политическата МАФИЯ да изпълни волята на СУВЕРЕНА. Реалното участие бе над 70%

12

Анонимен

преди 7 години

"че около 13 000 гласа не са достигнали",Казвайте сега, кой и къде изгори 13 000 бюлетини?

11

ЕСТЕСТВЕНО

преди 7 години

Кой ли е очаквал, че ОЛИГАРХИЯТА и МАФИЯТА ще пуснат кокала без бой

10

Анонимен

преди 7 години

Само в моята секция се отказаха заради опашка,докато чаках, 100 човека.За целият ден си представете колко са.При положение,че в съседните секции нямаше никой.... организиран вот!

9

Цецо Цв.

преди 7 години

ХАХА - естествено, че не ни е проблем да покрием едни 10-20 хил. гласа. Колко му е два чувала да отидат в кофата. Лошо, че после се намериха, ама ние и други разхвърляхме насам-натам. Ще ми режат субсидията тези.... Алооооо от къде да си купя още 6? А пурите на шефа? Да не искате от българските цигари да пуши?

8

БГ

преди 7 години

До АнонименКачвайте се на москвича и да ви няма! Ние БЪЛГАРИТЕ да останем и даживеем тук като хора!

7

Анонимен

преди 7 години

Това че решенията от референдума не стават задължителни е добре, мажоритарна система в нашите условия е крайно неподходящо, всеки малко по запознат ще го каже.Задължителното гласуване не е решение, насила да карат хората да гласуват, при условие че някои наистина не се вълнуват или не желаят да гласуват.

6

Анонимен

преди 7 години

***, земете го научете тоя руски най на края... Олигофрении!

5

Анонимен

преди 7 години

До машастранджа, не се пънируския не ти върви

4

Бау

преди 7 години

За 13000 гласа ще е доста нагло ако не го приемат. Може голяма беля да стане с този мажоритарен вот обаче. Представете си ДПС с голямо представителство в парламента да управлява страната. Случвало се е в други държави многократно.

3

Анонимен

преди 7 години

Толкова хора не успяха да се доредят да гласуват,да не говорим колко още гласове са се потулили.Предполагам остават само незаконни начини за промяната.

2

любимец 13

преди 7 години

13 - да ви е на късмет другия път.

1

Анонимен

преди 7 години

Леко ми намирисва на измама. Все пак субсидията в Германия е 0.50 цента, а тук 11 лева. Къде са германците къде сме ние ?!?!?