92

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Нищо не става от гербаджиите... - какво направиха - нищо... - строят само спортни зали, спортни площадки, магистрали, пътища, сложни пътни възли и виадукти, тунели, училища и детски градини, пречиствателни станции, спряха контрабандата, отвориха еврофондовете, санираха ни старите панелки, оградиха границата, откриха/за ужас на Путин/ нефт, чува им се думата в Европа и света /без Кремъл/, на всякъде канени, навсякъде приети... - какво е това - почти нищо...

91

1 глас 100 лв

преди 7 години

ГЛАСУВАНЕ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ .ГЛАСУВАТЕ И ВИ ПЛАЩАТ 100 ЛВ НА ЧОВЕК.ТОГАВА ИЗБОРНАТА АКТИВНОСТ ЩЕ Е 100 % .

90

Анонимен

преди 7 години

"Активните хора" са активните борци на БКП-Плевен ли??

89

Спируу сакото

преди 7 години

До странджата,,каде избега бреее,запиши и мен след пеенето аз ши искам на кавалу да ми посвирят..

88

Анонимен

преди 7 години

Цачева няма шанс срещу Радев, ако не направят шашма. Очите трябва да са на 8.Корнелия да слага до всеки гербер верни хора.

87

Баи х.и

преди 7 години

До странджата,еее много станахме ама като се е почнало нека се наредя и аз на опашката..странджа аз пък искам ти да държиш микрофона до кат ми пеят двете...

86

Мхмм

преди 7 години

Ако тая носи ценностите и бъдещето бая сме я закъсали:).Но поне явно прозира страха от загубата през несвързаното повтаряне на мантри 'комунисти', Евро ценности' и т.н.

85

еделвайс

преди 7 години

Оставете фантазьорите да се нафантазират. Радев да си бъде такъв, какъвто си бе до изборите. Вицето му да не се изхвърля с коментари и в дебати, защото нито е умна, нито е авторитетна. БСП също да си мълчи и да не търси ничия подкрепа!!!!!! Всяка чужда подкрепа ще провали кандидатурата!!!!!! Радев си е силен и сам!!!!!! Радев трябва да отказва всеки дар, защото ще е данайски! Организаторите на изборите този път да си свършат работата както трябва! Без подлагане на динени кори!

84

За какво ни е

преди 7 години

Ако България остане без президент,какво следва ?Няма да има държава ли ?Толкова ли е важно да има президент ?

83

МЕСТАН и ЕРДОГАН

преди 7 години

гласуват за ЦЕЦА. Тогава БЪЛГАРИЯ избира БЪЛГАРСКИЯ генерал РАДЕВ

82

единотвас

преди 7 години

РАДЕВ е НАТОВЕЦ и ЕВРОАТЛАНТИК, А ВСИЧКИ С-О-РОСО-ИД-Н-И СТРУКТУРИ, НПО-та, ПАРТИИ /герб, рб, пф, атака.../, МЕДИИ /бнт, бтв, нова.../ СА СЕ ОБЕДИНИЛИ ПРОТИВ НЕГО. МНОГО СТРАННО .... ще гласувам за РАДЕВ.

81

Спиро

преди 7 години

До странджата,искам и ааазз,искам и на мен да ми попее щерка му или да ми посвири женка му...хахахаха...

80

К. Нинова

преди 7 години

Доган е нашият Аллах... - а Карадайъ е негов пророк...

79

БЕЗ ПРЕЗИДЕНТ

преди 7 години

150 000 000 лв струва един президент на най-бедната държава в Европа ?СТРУВА ЛИ СИ ???

78

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАМоже би е по-добре от Ердоган

77

Циник до 68

преди 7 години

Браво братле - много точен коментар! Макарче България не е президентска република - с други думи функциите на президента са по-скоро "декоративни" - все едно си избираме фикус ( на мястото на филадендрона) Както и бундеспрезидента на Германия - правомощията на нашия са здраво орязани! По скоро тези избори са "лакмус" за народните настроения! Не че лозунгите "стягаме колана", и хазната е празна - ще се променят.300лв. Пенсия....ужас - бях забравил колко зле е у нас!

76

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Смок"Гласуваш за Цеца, получаваш Местан! Найс, а ?"...Гласуваш за генералчето... - получаваш Доган! Найс, а?...

75

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАЦитат: "Според рубладжиите бившият комунист е по-опасен от настоящия..."Не, драги ми кУманизино, не. Така говорят платените тролчета като теб. За мислещите хора пребоядисаните комунисти са по-опасни, защото са изпълнени с омраза и реваншизъм. Те НЕ могат да градят, но за сметка на това могат да лъжат и грабят без мярка. Справка - ГЕРБ и голяма част от т.нар. реформатори.

74

Путин

преди 7 години

До Странджата-странджа след кавала ще искам женка ти или щерка ти да ми попее малко на микрофона,а ти до мене да и се наслаждаваш и да и.лепиш евраци на челото..ама лекинко да не ги изпръскам сетне..

73

Анонимен

преди 7 години

Не е ясно Ц.Цачева кой от пол е.Нека бъде ясно на широката общественост..