15

Анонимен

преди 7 години

Колко хора в България са прочели тоя договор че българския парламен представляващ българския народ да одобри и гласува това нещо...беше ли разяснено и въобще има ли легитимност тоя закон ако не е разяснено на българите какво означава тоя договор???Никаква лигитимност.!!!

14

Анонимен

преди 7 години

Канада е по-зле от Германия, трябва постоянно да обмисляш много внимателно думите си преди да кажеш нещо, защото могат да те съдят набързо за дискриминация на всичко различно от европеидната раса, християните и хетеросексуални индивиди.

13

СЕТА Е???

преди 7 години

И какво е СЕТА? Какъв е договора? Какво ще спечелим и какво ще изгубим? Гащите са свалени, и сега какво пита девственицата....

12

Анонимен

преди 7 години

Реално ЕС е една гояма икономика ФАЩ и тяхните дъщерни фирми намиращи се в Канада Ловко ще разбият ЕС. Всичко е част от хибридните войни на кениеца и прикритата им демокрация зад която стои един фашиски режим.

11

Анонимен

преди 7 години

И каква стана тя? "Не може да бъде по лошо" Може, можеее ... И малкото земеделие ще отиде на кино... А прехваления ни туризъм е голо вода, ако тази година е бил добре, временно явление. Нещо друго да е останало живо от икономиката ни?

10

Анонимен

преди 7 години

ЕС е бита карта. БРЕКСИТА тепърва предстои след тоз подпис, тъй или иначе чашата преля. Cкоро много Орбановци ще бият дузпата на дъртата бабишкерка.

9

Анонимен

преди 7 години

Аз лично заминавам за Сирия тука се напълни със сирийци влизат си и без визи и аз ще ида в Сирия и от Сирия ставам бежанец и заминавам за ФАЩ без зелена карта.

8

Анонимен

преди 7 години

Kakav pozitivizam o4akva6 ot provaleni hora

7

GORO

преди 7 години

БЪЛГАРИНА СЕ НУЖДАЕ ОТ СИГУРНОСТ, ИКОНОМИЧЕСКА, СОЦИАЛНА, РЕЛИГИОЗНА. БИТОВА А НЕ ОТ ВИЗИ.

6

Анонимен

преди 7 години

Първо беше до края на 2016 г., после обещаха "най-късно до май 2017", сега до края на 2017. Мъжагата от Банкя не тропаше ли по масата за някакви писмени гаранции ? Или омекна, събу гащетата и се наведе ?

5

Гошо Галошо

преди 7 години

ух тук думата yшанкa била табу. Имайте я предвид за звездичките долу.

4

Гошо Галошо

преди 7 години

Айде сега кандците ще ни превземат с евтини стоки от големите им корпорации и родните *** ще останат без работа. Добре поне че ще могат да ходят без визи в Кнада и да заработят по някой долар. В краен случай през Аляска и право в матушката да копат рубли. Ха-ха-ха

3

Анонимен

преди 7 години

Айде стига сте ривали. Като професионални оплаквачки сте. Малко позитивизъм?

2

смЕх

преди 7 години

Е умните и борбени люде си извоюваха предимствата за разлика от нашите наведени пред големите началници политици много ме брига ,че визите за някъде си отпадат .

1

анонимен

преди 7 години

не желая визи за канада и сащ искам мир и по качествен живот народен сьдза цьрвулите които подпишат смьртната присьда на бьлг народ ам централипьрви ще ни заведат дело за уж ниските цени по които се изкупува електроенергиятаим