87

Shark

преди 7 години

Анонимен, ти не си наред, честно..... Чао, остани си със здраве.... и с ненавистта към Русия. На това му се вика черна неблагодарност, ясно ли ти е, защото сега щеше да носиш *** и да се дупиш по 5 пъти на ден. Това разбираш ли го бе плъх неблагодарен. Изчезвам оттук че много злоба се лее от краварофилите, не искам да ми развалят почивния ден с простащини

86

Анонимен

преди 7 години

До анонименняма никакви доказателства за това. Типична пропаганда в стил КГБ и 'а вие биете ***'.

85

Анонимен

преди 7 години

Руснаците избраха да се доказват за регионална сила правейки се на по-турци и от американците.

84

анонимен

преди 7 години

коалицията която води дрогирани военни удря по траурни процесииа за русия санкции какво ще получи сега вьпросната коялицияедно голо извинение

83

Анонимен

преди 7 години

До SharkЛично Сталин е отговорен за избиването на над 100 хиля таврийски и бесарабски българи. Това за теб достатъчно основание ли е да намразиш Сталин или няма никакъв начин да не е твой идол ?

82

Анонимен

преди 7 години

До Shark....................Дай пример за диващините на Русия, по години и държави...........Рубладжиите много обичате да ви се дават примери. Руска диващина беше клането в Катин, депортацията на цели народи, избиване на инакомислещите в собствената им страна, Будахеща 1956, Чехословакия 1968, Афганистан 79-89, Грузия 2008, руските бандити в Украйна , анексията на Крим, свалянето на самолета МН-17, избиването на сирийци от 2015 г. до днес, хибридните пропагандни войни срещи целия свят.

81

Анонимен

преди 7 години

До SharkСамо в първите месеци след съветската окупация в България са избити над 20 хиляди българи без съд и присъда. В последствие са избити стотици хиляди българи пак в името на КПСС и Вожда. Да славиш поробителя си виновен за избиването на българи е рядка форма на психическо разстройство.

80

Анонимен

преди 7 години

До Shark45 години съветско робство в Източна Европа е факт. Няма никакво оправдание за руснаците. Варварите спряха развитието на региона за почти половин век и продължават да се бъркат във вътрешните ни работи.

79

Анонимен

преди 7 години

До SharkВ България е имало три секретни руски бази. Дори и без тях, Пражката пролет е факт доказващ, че руските танкове може за отрицателно време да се появят в Източна Европа. Колкото за 'краварите', руснаците в Сирия не плащат за базата си на Сирия. От 1917 г до 1989 г в СССР се извършва непрекъснат геноцид над съветските граждани. Само Мао е избил повече народ от руснаците. И това, че в САЩ бият *** не оправдава руснаците по никакъв начин.

78

Shark

преди 7 години

До 122-123. Крим, Украйна и особено пък Сирия са си проекти на ЦРУ. През 45 г съветско робство в България не е имало нито едни руски войник и никаква руска база, а сега краварите са тук, дори не плащат за това! За другото си прав, но не може да се мери с краварските военнопрестъпления. Колкото до първите колонизатори-точно те не са избивали индианци, а са търгували с тях. Избивали са ги онези след тях, когато вече е била създадена държавата САЩ, с армия, т.е. точно граждани на САЩ са си били

77

Анонимен

преди 7 години

До SharkПървите колонизатори на Америка отиват там нейде около 1500г. Сигурно са били граждани на САЩ, а ?

76

Анонимен

преди 7 години

До SharkГолодомор ? 45 години съветско робство над цяла Източна Европа ? Афганистан, Приднестровието, Чечня, Грузия, Крим, Украйна, Сирия

75

Анонимен

преди 7 години

Някакви доказателства да представят руснаците ?

74

Анонимен

преди 7 години

Абе списък .... Има само 500 символа ... Чети Шаламов, Солженицин и т.н. КГБ (НКВД, ЧК) вкараха 30 000 000 свои в лагери и там милиони измряха. Все пак Мао ги надмина със 100 милиона, а Пол Пот - с 1/3 от населението. Полските офицери в Катин са дреболия.

73

Shark

преди 7 години

До 133. Дай пример за диващините на Русия, по години и държави. Не ми пиши ала-бала колкото да не заспиш и защото някой ти е казал така. Кажи точно кога и къде Русия върши диващини. Защото диващините на САЩ са документирани, започват от избиването на индианците, минава през войната в Корея 50-та, Виетнам - 64та, следват Панама, Ирак, Сърбия..... Либия, Сирия. Направи такъв списък за Русия! Ако не можеш просто млъкни.

72

Анонимен

преди 7 години

Руските мракобесници винаги да приписвали собствените си грехове на другите. Целта им е да окалят всеки и всичко за да неглижират диващините които вършат

71

радио Ереван

преди 7 години

Някой пита радио Ереван: "Къде са гробищата, училищата, болниците и сватбарите в Ирак, Сирия, Афганистан и Йемен?" Радио Ереван отговаря: "Барак Хюсеин, познахме те по гласа! Спри да задаваш този т.ъ.п въпрос вече за стотен път!"

70

Анонимен

преди 7 години

284 загинали цивилни в Мосул.

69

началото на края

преди 7 години

Барак Хюсеин Обамата е унищожил повече погребални процесии, болници и училища и е убил повече сватбари, отколкото всички останали носители на Нобелова награда за мир, взети заедно!

68

Защо

преди 7 години

Докато има двойни стандарти дори и в убииствата мир няма да има,запада опищя света че Алепо се бомбандира а сега Мосул вече 4 дни е под обстел и има много жертви но това се премълчава!?