201

До 213

преди 7 години

По тези въпроси се обърни към премиера на страната,те са в неговите прерогативи.

200

Анонимен

преди 7 години

ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ, ТОЗИ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕМИЕР МИНИСТЪР, ОСТАВКА, ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ПРОСТАЩИНАТА. ПАРЖОЛКИ, ФИЛИИ С МАС, ЧЕТЕТЕ СТЕНОГРАМИТЕ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ, ТОЗИ Е ДИКТАТОР, КЪДЕ СТЕ УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ, 50 КИНТА В УЛИЧКАТА СА 50 КИНТА, БАСИ ЕВТИНДЖОСА С ПРЕТЕНЦИИ ЗА ИНТЕЛЕКТ, ДАЖЕ ПОЗНАТИ НА ПОЗИЦИИ ОБИКАЛЯХА УЛИЦИТЕ, СТРАННО ТОВА ЛИ Е МЕНИДЖЕМЕНТА, ЖАЛ МИ Е ЗА НАЕМНИТЕ РАБОТНИЦИ, БАСИ ПРОСТОТИАТА, ОСТАВКА, НАЧАЛОТО НА КРАЯ

199

балотаж

преди 7 години

На балотажа отива Митю пишова с джакузитата и оня травестит.Балотажа печели Митю пищова.

198

Анонимен

преди 7 години

До Борисов е Лъжец!!Пак не сте разбрали Борисов - той каза, че ако се стигне до втори тур ще хвърли оставка. Ама човека ще направи всичко възможно да не се стигне до втори тур - т. е. Радев да спечели на първия.

197

Анонимен

преди 7 години

До СуекаКои *** имаш в предвид?Може би имаш в предвид Боко,Цецо, Цецка, Плевнелиев и останалата гербаджийска пасмина!?

196

8888

преди 7 години

Няма да я получите тази подкрепа!

195

Анонимен

преди 7 години

Споко,Боко.Втори тур няма да има.Ген.Радев ще спечели още на 1- ия Разбрахте ли сега каква е далаверата с Плевнелиев.Бойко си призна,че е искал да го предложи отново,вероятно разчитайки на вече отработената схема с фалшификациите,но реформаторите го прецакаха изпреварвайки номинацията му и след среща м/у двамата/Бойко-Плевнелиев/са се договорили Роската да се откаже,а Бойко да му търси службичка извън България.Пред вид поведението на президента пред чуждите господари-сигурно ще се уреди.

194

Анонимен

преди 7 години

"След няколко месеца, ако (Румен) Радев е президент, може по същия начин да кажат: "От инициативния комитет надделя еди коя си група и вече си е техен", казва Борисов. Ама аз си мисля, че след няколко месеца Радев ще е президент на всички българи и няма да принадлежи на никого. Може ли да кажем същото за борисовата Цецка.

193

Анонимен

преди 7 години

"На мястото на ДПС и ДОСТ бих подкрепил този, чрез когото имам излаз към властта", казва Борисов. Означава ли това, че Местан и ДОСТ подкрепят този, чрез когото имат излаз към властта?

192

Анонимен

преди 7 години

Работата е ясна, генерал Радев ще е новият президент!Ако изобщо се стигне до балотаж, то ще е между него и Орешарски!

191

Борисов е Лъжец!!

преди 7 години

Тикво проста, нали вчера разправяше, че ако Цачева на спечели още на първия тур, хвърляш оставка бе?!

190

Forbes

преди 7 години

Forbes нарече премиера Борисов "дълбоко посредствен, тъпоумен интригант-сървайвър"....Гербери, сега разбрахте ли колко сте посредствени и ниско интелигентни?

189

РККА

преди 7 години

и кога мислите да дръпнете нови 16 милиарда драги, че те не останаха а ще плащате реактор.....този може да тури Тръмп в малкия си джоб а Хилари ако го види ще се прекръсти на Моника..

188

Боко е пътник

преди 7 години

За Боко и Цеца БКП-то няма кой да гласува, освен малоумнитe бокови фенки по селата и семйствата на крадливите Калинки. На балотажа Радев ще отвее чичо Цецка с поне 70:30!Толкова по въпроса.

187

детство

преди 7 години

Чупка,трошка,баба ти кокошка,дядо ти петел,а ти си цял козел.

186

Анонимен

преди 7 години

Ситият не вярва на гладния.А за преялите плондири да не говорим!

185

Наблюдаващ

преди 7 години

Говори глупости пред цял свят 5+ години от името на българите, продава и пропилява националните интереси, сега подкрепа иска.

184

Деси

преди 7 години

На втория тур ще има един Бай ... за Герб отива им нали Бойко!

183

Анонимен

преди 7 години

Ако има втори тур - много бързо забравяте , Спасявайте се поединично .

182

Анонимен

преди 7 години

Всеки истински българин да влезе във Фейсбуук и да сподели Stop TTIP