58

Некъф луд

преди 7 години

Голям смях. Майката на народа на първо място. хахахахахахаАло герберчетата, да не ви гони шизофренията?

57

Тихо

преди 7 години

Абсолютна стъкмистика ! Близа 30% за Цачева, ама някой друг път !Ако си мислят, че ще могат да фалшифицират и тези избори, като предишните, жестоко са се излъгали. Повече няма да търпим да ни правят на луди, народът не иска Цецка за президент, това би било срам за цялата държава !

56

Анонимен

преди 7 години

А НИЕ С ДЕБЕЛИТЕ И КОТЕШКИТЕ ГЛАВИ ЩЕ СМЕ ПЪРВА СИЛА.

55

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

Браво на г-жа Цачева ! Ето че вече води убедително и се очертава като безспорният фаворит на изборите. Нека да ги спечелим още на първи тур и вечерта всички да пеем с весел глас : Герб, Герб, Герб!

54

Помислете внимателно

преди 7 години

Нещо важно - за една държава е УЖАСНО ВРЕДНО управляващи, президент и кмет на столицата да са от една и съща партия. Това е предпоставка да се извършат всякакви престъпления, които да бъдат прикривани и замазвани от партньорите.А сега нещата стават лесно. Правителството взима глупаво решение- президентът мълчи, защото са от една и съща партия.Кметът прави нещо незаконно- правителството мълчи. Как да се обади като това ще съсипе реномето на партията.А ако са от различни партии няма да е така

53

Аз ли

преди 7 години

Данните показват среден пръст за мецка

52

истина

преди 7 години

Квадратчето "не подкрепям никого" трябва да е със силата на конституция и ако е на 1во място след изборите, всички които са на изборите да нямат право в следващите 10 години да бъдат назначавани на никаква ръководна държавна функция в България. Да не могат да бъдат депутати или да работят към/за парламента или министерствата за същия период от 10 години дори като консултанти! Казах ти така ще бъде!

51

До Верно ли?!

преди 7 години

"Интересно ми какъв щеше да е резултатът, ако Бойко беше предложил Радев или Трайков за президент, а БСП бяха предложили Цачева. Тогава се съмнявам, че бабето щеше да събере и 1% от гласовете."И аз така смятам. Народът не гласува за личности, а за този, който е посочен от партията. Без да мисли, без да разсъждава - щом партията така е казала, така ще бъде.

50

ИСТИНАТАВ интернет в

преди 7 години

Колкото по-наближават изборите, толкова по-убедителна става преднината на Цецка Цачева.Да се чуди и мае човек кой ще гласува за нея, след като и самите герберасти са разколебани.

49

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Бойко здраво плаща на социолозите да манипулират общественото мнение. В интернет резултатите са точно обратните. Генерал Радев води с 10-13% на Тетка.Явно социолозите отчитат и фалшивите бюлетини и подправените изборни протоколи от хората на Цв.Цв.Иначе няма как да си обясним техните прогнози.Браво на социолозите !С вярна служба на Краля-Слънце и министър на вътрешните работи се става .. :)

48

Верно ли?!

преди 7 години

Ужас, вярно ли толкова много хора ще гласуват за баба Яга. Някой беше казал, че бат' Бойко и л@*но да предложи за президент, народът ще избере акото. И явно е бил прав.Интересно ми какъв щеше да е резултатът, ако Бойко беше предложил Радев или Трайков за президент, а БСП бяха предложили Цачева. Тогава се съмнявам, че бабето щеше да събере и 1% от гласовете.

47

Анонимен

преди 7 години

Брей, пълно с червени платени писарушки..........

46

izh

преди 7 години

Постно момченца, постно. За толкова години батювците от Позитано не успяха ли да ви набият у кратунките, че понякога плюенето води до обратен резултат?

45

Анонимен

преди 7 години

Вие гласувайте колкото искате, нали знаете после, че Цецо брои. Сега сондират с колко да бие

44

Анонимен

преди 7 години

Чудесно време за парлам.избори,по-добра ситуация за ГЕРБ няма да има скоро.Партньорите са ненадеждни и ГЕРБ не трябва да ги оставя да ерозират управлението му.Много кресливци ще трябва да млъкнат, след като бъдат още веднъж пребити на избори, иначе още 2,5 години ще се правят на велики изразители на народната воля, на гърба на ГЕРБ.Никой друг освен ГЕРБ е готов за парламентарни избори веднага.Ако трябва ще правим избори всяка година.Плевнелиев да готви служебен кабинет Борисов-3.

43

Цвъ пита

преди 7 години

Едно министерство като даде много пари на агенциите тези пари много ясно стават собственост на агенцията,пита се защо са дадени тези пари за манипулация ли и после подмяна на протоколи?

42

Анонимен

преди 7 години

Аз не знам до кога хората ще вярват, че като гласуват за бивши комунисти и агенти на дс, както и "бивши" мутри, които днес им викаме "големи бизнесмени", нещата ще се оправят и ще отидат към по-добро, активистите на управляващата партия изглеждат мн надъхани и претендират, че работят за хората, ама реално досега са направили неща само с пари от ЕС, нашите данъци и такси продължават да потъват в спуканото гърне на ДС, и така до 10 години, когато мн хора ще се пенсионират, а няма кой да ги замести

41

Мислиш ли?

преди 7 години

До До 36Трайчо просто е културен, не иска да плюе по Бойко! А го уволниха точно защото не искаше да подкрепи неизгодните за България енергийни договори с Русия! Да си жертва поста на министър в името на България, може да го направи само достоен човек! А точно Бойко е скрития коз на Москва, колкото и да се прави на европеец! Така че избора между две руски кадидатури на Цачева и Радев, за мен е все едно! Пак ще си назначим руски саботьор за всичко градивно в Булгария! Мислете преди да гласувате!

40

Анонимен

преди 7 години

До ЬИмаш право, но не напълно. Българите в чужбина може и да нямат отношение към избора на кмет. Но мога да твърдя, че срамът, който един настоящ президент предизвиква в международен план се усеща директно от живеещите навън. Темата се обсъжда постоянно по форумите, но има Конституция, която ясно определя равни права на ВСИЧКИ български граждани, където и да се намират. Защо се намират другаде питайте управляващите!

39

Анонимен

преди 7 години

ако легитимират "не подкрепям никого" ще гласувам за него, иначе оф, факоф